Genel Markalar Küçük Boy Vidalı Krom Renk Osmanlı Panjur Arması Tuğrası+ 2 Türk Kemeri

74,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Küçük Boy Vidalı Krom Renk Osmanlı Panjur Arması Tuğrası+ 2 Türk Kemeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zemeta Studıo Satıcı Ünvanı: DİTAŞ İNŞAAT MONTAJ MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Mersis Numarası: 0301009628000010 Vergi Kimlik Numarası: 3010096280
    Bu ürün Zemeta Studıo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küçük Boy Krom Renk Tuğrası ® Ürün Ebatı : 9x10 cm Vida Uzunluğu : 5,5 cm -ÜRÜNÜMÜZ TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ TARAFINDAN TESCİLLENEREK ÜRETİLEN TEK ORİJİNAL ÜRÜNDÜR. FİRMAMIZ TEK YETKİLİ ÜRETİCİ VE SATICIDIR. TESCİL NO : 2020/158629 -Ürünümüzün ön arma kısmı polyamid destekli sertleştirilmiş plastik olup (metal armalar detaylı ve döküm olduğundan dolayı paslanma ve korozyona uğrayıp deforme olmaktadır) arka bağlantı kısmı özel üretim paslanmaya ve korozyona karşı koruma sağlamak amacıyla galvanize edilmiş metaldir. -Ürünümüz boya dökülmelerine karşı elektromekanize boya ile kaplanmış olup, dış etkenlere maruz kalmaması için iki kat lack ile koruma altına alınmıştır. -Ürünümüz korunaklı bir şekilde köpükler arasında kendi kutusunda kargo yapılmaktadır. -Ürünümüz piyasada satılan muadillerine göre oto yıkama esnasında zarar gören, dış etkenlere maruz kalarak yıpranan, boyası dökülen, korozyana uğrayıp paslanan, arka bağlantı kısmı kırılan, dışarıdan müdahale ile sökülebilen, montajı zor vs. ürünlerle karıştırılmamalıdır. -Ürünümüzün montajı
  • Ürün ile birlikte gönderilen metal plakayı ve kelebek somunu sökünüz, aracınızın panjurundaki boşluklardan ürünün arkasında sabitlenmiş olan vidayı geçiriniz ,panjur arkasından önce metal plakayı yerleştirip, kelebek somunu çevirerek sıkıştırınız. Ürünün montajında herhangi bir araç-gereçe ihtiyaç duyulmaksızın montajı tamamlayabilirsiniz. -Diğer Boyutlarımız ve Renklerimiz İçin Mağazamızı Ziyaret Edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver