Zenix Koltuk Altı Özel Bölge Kararmalar Için Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem (2 ADET)

238 TL
(119 TL / adet)
Çok Al, Az Öde!
1 x  238 TL
%5 indirim
4 x  226,10 TL
904,40 TL
%6 indirim
6 x  223,72 TL
1.342,32 TL
%8 indirim
10 x  218,96 TL
2.189,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,40 TL
8.3
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zenix Koltuk Altı Özel Bölge Kararmalar Için Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem (2 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DAHAUYGUNYOKCOM Satıcı Ünvanı: EMİNE KASAP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5674950972400001 Vergi Kimlik Numarası: 5070193048
    Bu ürün DAHAUYGUNYOKCOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adet 75ml beyazlatıcı gönderilecektir
  • Cildinizde ki renk değişimlerini düzenler, aydınlatır ve beyazlatır.
  • Koyu cilt ve koltuk altı ve özel bölge kararmalarını etkili bir şekilde düzenleyerek cildin aydınlanmasına ve beyazlatılmasına yardımcı olur.
  • Tüm cilt tiplerine uygundur
  • .kullanım şekli :Ürün yeterli miktarda alındıktan sonra, ton eşitsizliğinin olduğu bölgeye dairesel hareketlerle emilinceye dek masaj yaparak uygulayınız.
  • Sabah ve akşam birer kez uygulanması uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Beyazlatıcı
  • Form Krem
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Zenix Akiska Takı Kozmetik Koltuk Altı Özel Bölge Kararmalar İçin Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem (2 Adet) zen2libeyaz

Koltuk altı ve özel bölge kararmaları, yanlış şekilde tıraş yapma veya o bölgedeki ölü deri hücrelerinin artmasından dolayı oluşmaktadır. Zenix Akiska beyazlatıcı aydınlatıcı krem, tüm cilt tipleri için uygundur. Kremi kullandığınız süre boyunca tıraş olma şeklinize ve cildinizi keselemeye özen göstermelisiniz. Sabah ve akşam kullanıma uygundur. Beyazlatma veya aydınlatma yapmak istediğiniz bölgeye lokal olarak uygulamada oldukça etkilidir.

 
  • Koltuk altı ve özel bölge kullanımına uygun
  • Cilt aydınlatıcı
  • Koyu lekelere karşı etkili

Zenix Akiska Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem Kullanımı

Zenix Akiska Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem Kullanımı

Akiska kozmetik beyazlatıcı krem koltuk altı ve özel bölge kararmaları için üretilmiştir. Bu bölgeler dışındaki kararmalar için kullanmak istediğinizde ilk önce küçük bir alana uygulama yapın ve olumsuz bir durumla karşılaşmadığınızdan emin olduktan sonra kullanın. Vücudunuza kullanacağınız zaman ilk önce uygulayacağınız alanı keseleyin ve temizleyin. Keseleyip ölü deriyi temizlediğiniz alana belirli bir miktarda uygulayarak dairesel hareketlerle emilinceye dek masaj yapın. Aynı işlemi sabah ve akşam olacak şekilde gün içerisinde 2 kere uygulayabilirsiniz. Kremi gün içerisinde ikiden fazla kullandığınızda tahriş veya kızarma gibi alerjik reaksiyonlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda kremi uygulamaya bir süre ara vermeli ve daha sonra kullanım talimatına uygun kullanmalısınız. Kremi düzenli bir şekilde uyguladıktan sonra kararmaların üzerinde etkili olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Zamanla cildinizin aydınlanmasına ve beyazlamasına yardımcı olarak kötü görüntüye sebep veren kararmalardan kurtulabilirsiniz.

 

Zenix Akiska Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem Yorumları

Zenix Akiska Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem Yorumları

Koltuk altı ve özel bölge kararmaları genellikle yanlış tıraş yapmaktan dolayı meydana gelir. Ancak cilt için uygun olmayan deodorant kullanımı, kese yapmamak, ölü hücrelerin çoğalması, sıcak ağdanın sebep olduğu yanma ve dar giysilerin fazla giyinmesinden dolayı oluşan havasızlık sebebiyle de kararma yaşanabilir. Vücudunuzda oluşan kararmayı azaltmak için kullanacağınız Zenix Akiska koltuk altı özel bölge beyazlatıcı krem uygulama esnasında cildiniz için diğer yaptınız uygulamalarda dikkatli olmalısınız. Kararmanın kendini tekrarlamaması veya azalmasının zorlaşmaması için tıraş işlemini doğru yapmalı, dar kıyafetleri giymeyi azaltmalı, vücudunuzu düzenli bir şekilde keseleyerek temizlemeli ve hava almasını sağlamalısınız. Kararmalarınız için tercih edeceğiniz Zenix Akiska beyazlatıcı aydınlatıcı krem yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak ürünün koyu lekelere karşı ne kadar etkili olduğu hakkında bilgi edinebilir ve sizden önce kullanan kullanıcıların memnun kalıp kalmadığını öğrenerek fikir sahibi olabilirsiniz. Ürün ile ilgili merak ettiğiniz detaylı bilgilere sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Zenix Akiska Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem Fiyatı

Zenix Akiska Beyazlatıcı Aydınlatıcı Krem Fiyatı

Beyazlatıcı ve aydınlatıcı kremi cildinize uygulamadan önce etkisinden emin olmak için kararmanın olduğu bölgenin küçük bir kısmında kullanabilirsiniz. Kremi denediğiniz bölgedeki kararma oldukça yoğunsa ilk kullanımda etkisini göremeyebilirsiniz. Bu nedenle düzenli kullanmanız gerekebilir. Ürünün kararan bölge üzerindeki etkisi hakkındaki bilgiye yorumlarını ve özelliklerini okuyarak da fikir sahibi olabilirsiniz. Kullanıcıların deneyimlerini ve ürün içeriğini okuduktan sonra tercih edip etmeyeceğinize kolaylıkla karar verebilirsiniz. Zenix Akiska beyazlatıcı aydınlatıcı krem fiyatı ve ödeme seçenekleri de sayfa üzerinde bulunmaktadır. Beyazlatıcı ve aydınlatıcı kremi daha uygun bir fiyata almak için Trendyol’un dönem dönem yaptığı indirim ve kampanyaları takipte kalarak faydalanabilirsiniz. Kremi satın almaya karar verdiğinizde sepetinize ekleyerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.