Zero Shot L-carnitine Plum 480ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zero Shot L-carnitine Plum 480ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Zeroshot l-Carnitine thermo burn 480 ml Zeroshot l-Carnitine thermo burn nedir? Faydaları nelerdir? Zeroshot’ın yeni konsantre formu, yüksek kalitede içerikler ile formüle edilmiştir. Içeriğindeki 2000 mg karnitin, hedefiniz için her gün çabalarken size destek olur. Kafein, taurin, b12, b6 vitaminleri ve folik asitten oluşan özel formülü antrenmanın hakkını vermenizi sağlar. Hiç geçmeyen açlık hissi ve tatlı krizleri düzenli beslenmemizdeki en büyük engellerdir. Zeroshot, içeriğindeki kromiyum pikolinat ile iştahınızı kontrol altına almanıza yardımcı olur, açlık krizleri ile mücadeleyi kolaylaştırır. 1 litrelik ambalajı 16 servis içerir. Sıvı formuyla hızlı emilime sahip olan ürün aktivite sırasında yağ dokusunun enerjiye dönüştürülerek yakılmasına yardımcı olabilir. Nasıl kullanmalısınız? Günde 1 kapak ölçüsü (30 ml) tüketebilirsiniz. Spordan önce kullanacaksanız, antrenmandan 20-30 dakika önce 1 kapak ölçüsü içebilirsiniz. Ürünün başlıca özellikleri - 1 servisinde 2000 mg l-Carnitine - enerji için taurin ve kafein desteği - şekersiz - iştah kontrolüne yardımcı krom içeriği - ilave b vitaminleri - yüksek performans Neleri içermez? - aspartam - gdo - domuz katkı maddesi - et ürünü - koruyucu - laktoz

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromalı
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver