Zeta Sprey Astra Leke Çıkarıcı 150 Ml ( Eski Adıyla Zeta)

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
106,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zeta Sprey Astra Leke Çıkarıcı 150 Ml ( Eski Adıyla Zeta)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ISIK Satıcı Ünvanı: ERTUĞRUL GAZİ IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4661383750
    Bu ürün ISIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Not: Satışta olan ürün eski marka adı Zeta spreydir. Artık ilgili sprey ismi piyasada Astra Spray ismi ile satılmaktadır. Özellikle acil durumlarda su kullanamadığınızda, kullanımı kolay, pratik ve kullanışlı bir çözüme ihtiyaç duyarsınız. Bu noktada devreye giren ürünümüz, sadece iki adımda (püskürtme ve fırçalama) her türlü lekeyi etkili bir şekilde temizler. Leke çıkarıcı olarak kalemlerin, et suyunun, katranın, ayakkabı cilasının, yağın, domatesin, meyvenin ve meyve suyunun lekelerini kolaylıkla çıkarır. Ayrıca sosların, makyajın ve yoğurdun bıraktığı lekelerin de üstesinden gelir. Leke çıkarıcı ile beraber ılık su ve sabunu da kullanarak yumurta akının, biranın, çikolatanın, çimenin, dondurmanın, sütün ve likörün bıraktığı lekelere karşı mücadele edebilirsiniz. Bunun yanında balın kremanın ve terin neden olduğu lekelere de başarıyla müdahale eder. Kullanımının çok basit olmasıyla beraber kutuyu kullanmadan önce iyice çalkalamanız gerekmektedir. Püskürteceği yüzeyden yaklaşık olarak 15-20 cm uzakta tutmanız önemlidir. Uzun süreli kullanım veya kapalı alanda uygulama yapıldığında odanızı havalandırmanız önerilir. Ancak, kürk, süet, parlak pamuk, kauçuk veya plastik türevleriyle işlem görmüş kumaşlara püskürtme yapmamanız önemlidir. Hassas veya renkli kumaşlarınız için ürünümüzü kullanmadan önce görünmeyen bir yerinde test etmenizi tavsiye ederiz. Sonuçta, lekelerle savaşmak hiç bu kadar kolay ve keyifli olmamıştı!
Geri Bildirim Ver

Zeta Sprey Astra Leke Çıkarıcı 150 ml

Zetaspray leke çıkarıcı 150 ml kilimden mobilyaya kadar hemen her alanda etkili leke çıkarıcı özelliğiyle ön plana çıkar. Kıyafet ve eşyalarınızı kısa sürede temizleyerek hijyenik kullanım avantajı sağlar. Eşya ve giysilerinizin deforme olmasını önleyerek kullanım ömrünü artırma amacı güder. Ürünlerinizin kalitesini bozmadan canlı, renkli, orijinal şekilde görünmesine yardım eden özel ve fresh bir temizleyici olmayı hedefler.

 
  • Zorlu kir ve lekelerden kurtulmanız için özel olarak üretilmiştir.
  • Yüksek temizleyici, canlandırıcı ve leke çıkarıcı etkisi bulunur.
  • İçeriğindeki doğal ve yüksek etkili özel bir formül bulunur.

Zeta Sprey Astra Leke Çıkarıcı Özellikleri

Zeta Sprey Astra Leke Çıkarıcı Özellikleri

Giysi ve eşyalardaki renk canlılığının korunmasında etkili olup temizleme kalitesini artırır. Giysilerinizi uzun süre, temiz şekilde kullanmanız amacıyla özel olarak üretilmiştir. Zeta leke çıkarıcı sprey 150 ml lekeli bölgeye dikkatli şekilde dökülüp özenle temizlenmelidir. İlk kullanımdan itibaren leke çıkarıcı özel temizleme etkisini kısa sürede hissettirmeyi hedefler. İçeriğindeki güçlü formül özelliği leke ve kirleri kısa sürede ortadan kaldırarak hijyen güvenliği sunduğu belirtilir. Kirli eşyaların temizlenmesinde etkili olup ürünlerinizi uzun süre sorunsuz, rahat, kaliteli şekilde kullanmanızı sağlamayı amaçlar. Eşya ve giysilerinizin dayanıklılığını, uzun ömürlülüğünü artırır. Zeta leke çıkarıcı sprey ihtiyaç ve beklentilerinize cevap vermeyi hedefleyen bir üründür. Dermatolojik testlerden geçirilen bu ürün kullanıcıların sağlığı için özel olarak üretilen bir ürün olduğu belirtilir. Doğru temizleme yöntemlerini kullandığınızda bağışıklık sistemini güçlendirdiği belirtilir. Gün içerisinde yeme, içme sonucu kirlenen çamaşırların pratik, hızlı ve sorunsuz bir şekilde temizlemesine imkân sağlar.

 

Zeta Sprey Astra Leke Çıkarıcı Kullanımı

Zeta Sprey Astra Leke Çıkarıcı Kullanımı

Ürün kıyafet ve eşyalar üzerindeki yüksek temizleyici ve hijyen etkisi ile ön plana çıkar. Uzun süreli kullanım sonrasında yıpranan ve deforme olan giysi, eşyalarınızı kolayca temizleyerek ilk günkü kalitesiyle kullanmanızı sağlamayı amaçlar. Yıpranma ve deformasyonlara karşı özel olarak üretilmiş olup en doğru, etkili, hijyenik temizleme yöntemi olarak kullanılır. Ürün üzerinde yer alan kullanım talimatını inceledikten sonra temizleme işlemini dikkatli, özenli şekilde yapmanız gerekir. Eşya, kıyafetler üzerinde özel temizleme uygulaması sunan orijinal ürün eşyalarınızı leke ve kirlerden arındırır. Temizleme sırasında deterjana ihtiyaç duyulmadan yüksek hijyen etkisini gözle görülür derecede fark ettirir. İçeriğindeki özel formül, doğal içeriğiyle doğru temizleme güvenliği sunar. Ebeveyn ve sevdikleriniz için en iyi, kaliteli üretim safhalarından geçirilir. En başarılı sonuç almanız için ideal olup eşyalarınızın hızlı, pratik, rahat şekilde temizlenmesini sağlar. Temizleme sonrasında ürünlerinizi saklama koşullarına uygun muhafaza etmelisiniz.

 

Zeta Sprey Astra Leke Çıkarıcı Fiyatı ve Yorumları

Zeta Sprey Astra Leke Çıkarıcı Fiyatı ve Yorumları

Zetaspray leke çıkarıcı 150 ml yorum bilgisini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Zetaspray leke çıkarıcı 150 ml fiyat bilgisi ürünün marka kalitesi, ambalaj miktarına göre değişkenlik gösterebilir. Çamaşır ve eşyalar için özel olarak tasarlanan temizlik ürünü kampanyalı, indirim seçenekleriyle bütçenize uygun olabilir. Kirli eşyalar üzerinde uzmanlaşmış leke çıkarıcı özelliği sunan bu ürün tüm kıyafet ve eşyalarınızı uzun süreli kullanmanız için idealdir. Pek çok kıyafet ve eşyanın hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde temizlenmesine yardım eder. Kıyafet, eşyalarınızın formunu koruduğu belirtilir. Güçlü formülü kirlenen ve lekelenen çamaşırların kumaş yapısını korumayı amaçlar. Pamuklu, polyester kumaş özelliğine sahip olan, eşya, giysilerin en ince ayrıntısına nüfus eden özel üretim ürün, kısa sürede etkili temizleme deneyimi yaşattığı belirtilir. Farklı şekillerde uygulayabileceğiniz, cilt sağlığınızı koruyan ve kimyasal barındırmayan bu ürüne kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini analiz ederek Trendyol'dan hemen sipariş verebilirsiniz.