Zet Zeka 9/24 Zeka Ve Akıl Oyunu 5 Yaş 2 Oyuncu

380 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL

Ürün Bilgileri

Zet Zeka 9/24 Zeka Ve Akıl Oyunu 5 Yaş 2 Oyuncu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KURTARAN ZEKA OYUNLARI VE DENEY MERKEZİ Satıcı Ünvanı: DURAN KURTARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2160701681200001 Vergi Kimlik Numarası: 5950120530
    Bu ürün KURTARAN ZEKA OYUNLARI VE DENEY MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaş Aralığı: 5 - 99Oyuncu Sayısı: 2 Gelişim Alanları: - Görsel algı - Dikkat - Problem çözme - Sosyal-duygusal gelişim - Uzamsal zekâ - Bağlantısal düşünme - Sıralı düşünme Oyun İçeriği - 33 Adet oyun kartı - 2 Adet oyun platformu - 48 Adet renkli oyun taşı Oyuna Hazırlık Rakipler oyun platformlarını açıp renkli kareleri ( 6 farklı renkten dörder adet) aynı şekilde dizerler. Oyun kartlarından belirli adette seçilip (kaç el oyun oynanmak isteniyorsa) karma şekilde ortaya bırakılır ve en üstte olan kart açılır. 9/24 yazıları okunacak şekilde kart rakiplerin ortasına bırakılır ve oyun başlar. Nasıl Oynanır? Oyun kartı açıldıktan sonra iki oyuncu da aynı anda parmaklarını kullanarak platformdaki renkli kareleri sağa sola, aşağı yukarı kaydırarak karttaki deseni platformun tam ortasında hızlı bir şekilde oluşturmaya çalışırlar. Karttaki deseni ilk tamamlayan oyuncu düzeneğin kapağını kapatarak yaptığı desenin doğruluğunu ispatlar ve o kartın sahibi olur. Ortada ki kartlar bitene kadar oyun devam eder ve kartlar bittiğinde en çok karta sahip olan oyunu kazanır. Dikkat: -Renkli kareleri oyun alanında hareket ettirirken sadece sürükleme yöntemi kullanmanız gereklidir. -İlk oyun oynanmaya başlandıktan sonra platformda taşlar kaldığı şekilde devam eder, her defasında yeniden dizmeye gerek yoktur. -Ortaya açılan kart adedi tek sayı olmasına dikkat edin, en son kart bittiğinde eşitlik durumu olmaması için gereklidir. -Rakip tamamladığını söyleyip platformun mekanizmasını kapattığında sizin rakibin platformunu kontrol etmenizde fayda olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Karton
  • Parça Sayısı 0-50
  • Yaş 4 - 7 Yaş
Geri Bildirim Ver