Zet Zeka Istif Zeka Ve Akıl Oyunu 4 Yaş 2 Oyuncu

507 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zet Zeka Istif Zeka Ve Akıl Oyunu 4 Yaş 2 Oyuncu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zet Zeka Satıcı Ünvanı: ZET ZEKA GELİŞTİRME TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM ÖĞRETİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998074695200010 Vergi Kimlik Numarası: 9980746952
    Bu ürün Zet Zeka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaş Aralığı: 4-99 Oyuncu Sayısı: 2 Gelişim Alanları: Stratejik Düşünme Mantık Yürütme Görsel ve Mekânsal Algı Dikkat ve Konsantrasyon Sıralı Düşünme El-Göz Koordinasyonu Sosyal-Duygusal Gelişim Oyun İçeriği: 1 Adet Oyun Platformu 24 Adet Sarı Oyun Küpü 24 Adet Mavi Oyun Küpü Oyuna Hazırlık: İstif, öğrenmesi hızlı ve kolay, sizi düşünmeye zorlayan derin bir strateji oyunudur. 1 adet oyun platformlarından alanı dar olanı okulöncesi için, geniş olanı ise ilk ve ortaokul düzeyi içindir. Buna göre oyuncular oyun platformunu belirleyip iki farklı renkteki oyun küplerini paylaşırlar. Nasıl Oynanır? Oyuna kura ile başlanır. Oyuncular hamlelerini sıra ile yapar. Sırası gelen oyuncu kendine ait renkteki küplerden birini oyun alanında belirlenmiş noktalardan herhangi birine yerleştirebilir. Dört adet küpü yatay, dikey veya çapraz olarak tek sıra halinde dizen ilk oyuncu oyunun galibi olur. Dikkat: - Oyun boyunca kendi hamlelerinizle beraber rakibi de sıkı sıkıya takip etmelisiniz. - Oyunun ilk başından itibaren her oyuncu küplerini alanlardan istediği birine bırakabilir. - Oyuncular küpleri üst üste koyarken illa alttaki tüm alanların dolmasını beklemek zorunda değildir. Yine küpleri üst üste koymada herhangi bir sınır yoktur, diledikleri kadar koymakta serbesttirler. - Oyuncular, eğer okul öncesi ise kendi rengindeki küplerden üç tanesini yatay-dikey veya çapraz olarak bir sıra halinde dizmeleri gerekmektedir. Oyuncular ilkokul ve ortaokul düzeyinde ise kendi rengindeki küplerden dört tanesini yatay-dikey veya çapraz olarak bir sıra halinde dizmeleri gerekmektedir. - Oyunculardan biri kendi küplerini üçlü ya da dörtlü olarak dizdiğinde kazanan belirlenmiş olur ve oyun biter.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 2 Kişi
  • Yaş 4+ Yaş
  • Dil Türkçe
Geri Bildirim Ver