Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası, Celcelutiye Muskası

75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası, Celcelutiye Muskası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLGİ K-K Satıcı Ünvanı: KUDRET SARITÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7510387164
    Bu ürün BİLGİ K-K tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miski Amber ve Safranla Hazırlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Arapça
  • Yazar Anonim
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası, Celcelutiye Muskası

Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası yüksek manevi gücü, orijinal yapısı ve özel tasarım kalitesiyle ön plana çıkar. Aynı zamanda günümüzün en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alır. Üçgen şekli ve şık görünümünün yanı sıra manevi gücüyle oldukça tercih edilir. Miski amber ve safranla hazırlanmıştır.

 
  • Manevi huzur
  • Yüksek manevi gücü
  • Estetik tasarım

Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası, Celcelutiye Muskası Özellikleri

Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası, Celcelutiye Muskası Özellikleri

Basım dili Arapça olan dualı muska ergonomik tasarımı ve rahat kullanımıyla geçmişten günümüze oldukça ilgi görür. Manevi değeri yüksek ürünlerden olup ruhunuzu rahatlatan içeriği ve kaliteli tasarım özellikleriyle ihtiyaç ve beklentileri karşılar. İdeal ve hafif yapı özelliklerine sahip olup yanınızda taşıyarak istediğiniz an çıkarıp kullanabilirsiniz. Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Muskası özellikleri ürünün manevi bütünlüğünü koruyan özel tılsımı, ergonomik kullanımını, şık tasarımını ve pratik kullanımını ön plana çıkarır. Her dönem kullanabileceğiniz zamansız bir parça niteliği taşıyan bir muskadır. Boyun yapınıza uygun olup tasarım ve görürüm açısından oldukça ilgi görmektedir. Görünümünüzü dikkat çekici ve eşsiz hale getirebilen bu muska zarifliğin göstergesi olarak da oldukça beğeni toplamaktadır. Son dönemlerin dinamik ve manevi gücü yüksek tasarımları arasında yer alır. Sadece görünüm açısından değil aynı zamanda manevi bütünlüğü ile öne çıkan, kendinize ve sevdiklerinize alarak koruyucu tılsımı ile manevi huzuru hissedebileceğiniz bir kolyedir.

 

Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası, Celcelutiye Muskası Kullanımı

Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası, Celcelutiye Muskası Kullanımı

Orjinal ve dayanıklı yapı özellikleriyle dikkat çeken kombinlerinizin ayrılmaz parçası olan manevi gücü yüksek ve özel üretim ürünler arasında yer alır. Uzun süre hasar görmeden rahatla kullanılabilen ilgi çekici ve yüksek dayanıklı bir üründür. Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Muskası yorumları ürünün enerjinizi yükselten dinamik, yüksek manevi gücünü, konforlu kullanımını, estetik tasarımını ön plana çıkarmaktadır. Özel ve hassas işçilikli üretim safhalarından geçirilerek satışa sunulan bu ürün kullanıcıların ihtiyaç ve zevkine hitap etmektedir. Minimal yapı özelliğiyle her yere rahatlıkla taşınabilen ve stil görünüm oluşturmasına olanak tanıyan bir kolyedir. Gerek görünümü, gerekse manevi bütünlüğünü koruyan dua gücüyle kullanıcıların ilk tercihi arasında gösterilmektedir. Yüksek kaliteli ve sağlam yapı özellikleriyle uzun süre sorunsuz ve rahat şekilde kullanılmaktadır. Özel dizayn edilmiş olup tılsım gücü ve ilmihal kalitesiyle negatif enerjiden kurtulmanızı sağlamaktadır.

 

Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası, Celcelutiye Muskası Fiyatı

Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası, Celcelutiye Muskası Fiyatı

Kendinizi keyifli ve enerjik hissedebileceğiniz manevi gücü yüksek bu ürün, aksesuar olarak da kullanılabilir. Şık bir kombin tamamlayıcısı olarak da nitelendirilmektedir. Çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulan tılsım gücü yüksek bu ürünle zamanınızı keyifli, sakin ve huzurlu bir şekilde geçirmeniz için manevi huzuru hissetmenize yardımcı olur. Yüksek enerji gücü sayesinde keyifli ve huzurlu bir gün geçirmenize olanak sağlayan bu ürün zarif, şık tasarımıyla oldukça beğeni toplamaktadır. Benzersiz görünümü, özel içeriğiyle dikkat çeken ve çağlar boyunca sıklıkla tercih edilen muska kötü ruhani güçlere karşı koruyucu olarak bilinmektedir. Müşterilerin ilgi ve ihtiyaçlarına hitap eden özel tasarımındaki hijyenik yapı sayesinde cilt yapısında herhangi bir deforme meydana getirmez. Üründe kullanılan detaylar ve markanın özel stratejisi çerçevesinde fiyatlandırılmaktadır. Kıyafetlerinizle de yüksek uyumluluk gösteren zahmetsiz, pratik şekilde kullanabileceğiniz bu ürün manevi olarak dinginlik sunar. Zeyber Yayıncılık Celcelutiye Duası fiyatı ve daha fazlası için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.