Zeytinbeyli Natürel Sızma Soğuk Sıkım Taş Baskı 5 lt Zeytinyağı 0,3 Asit

888,88 TL
(177,78 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Zeytinbeyli Natürel Sızma Soğuk Sıkım Taş Baskı 5 lt Zeytinyağı 0,3 Asit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gurme&Ege&Gurme Satıcı Ünvanı: GÖKHAN TÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8760979635
    Bu ürün Gurme&Ege&Gurme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "YENİ MAHSÜL" Zeytinbeyli Taş Baskı Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı “Sızma” “Soğuk Sıkım” “Taş Baskı” “Erken Hasat” Üretim Tarihi: 13.10.2023 Son Tüketim Tarihi: 13.10.2025 Yağlık Cinsi Zeytinlerin enfes lezzeti taş baskı geleneksel doğal soğuk sıkım ile taçlanıyor. Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağımız soğuk ve sıcak yemeklerde salatalarda mezelerde kullanılabilir lezzete lezzet katar. ÇİFT DORPERLİ KOLİ İÇERİSİNDE MUHAFAZALI GELECEKTİR. Güveninizin eseri yıllardır değişmeyen lezzeti ile Zeytinbeyli Zeytinyağları!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Zeytinbeyli Naturel Sızma Soğuk Sıkım Taş Baskı 5 Lt Zeytinyağı

Yeni mahsülden üretilen Zeytinbeyli Naturel sızma soğuk sıkım taş baskı 5 lt zeytinyağı, soğuk sıkım olarak hazırlanır. Ağaçtan sofraya sloganı ile üretilen ürün, oldukça popülerdir. Sağlık standartları kapsamında üretilen ürünü güvenle yemeklerinizde ve sofralarınızda kullanabilirsiniz. Eşsiz lezzeti, damağınızı büyüler. Sıcak ve soğuk yemeklerde, salatalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Erken hasat Gemlik zeytininden üretilen ve taş baskı olarak hazırlanan ürünün koku yapmayan bir yapısı vardır. Doğrudan yemeklerde kullanılabileceği gibi kahvaltı sofralarında da baharatlarla süsleyerek sunabilirsiniz. Tam bir şifa kaynağı olan ürün, organiktir. Sağlık standartları kapsamında hazırlanır ve teneke kutularda satışı yapılır. Uzun süre kullanılabilen Zeytinbeyli Naturel sızma soğuk sıkım taş baskı 5 lt zeytinyağı kullananlar, ürünü karanlık ve serin yerde muhafaza etmenizi önerir. Kolay tüketilebilir özellikte hazırlanan bu zeytinyağını siz de deneyimleyebilirsiniz.

  • Soğuk sıkım
  • Organik ürün
  • Uygun fiyat

Zeytinbeyli Naturel Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı İçeriği

Zeytinbeyli Naturel Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı İçeriği

Sağlıklı bir yaşam için sofralarınızdan zeytinyağını eksik etmemeniz gerekir. Ege yöresinin en önemli besinlerinden biri olan zeytinyağı, tam bir şifa kaynağıdır. Yemek ve salatalarınızın baş tacı olan ürünü kullananlar, her fırsatta memnuniyetlerini dile getirir. Son toplanan hasattan üretilen Zeytinbeyli Naturel sızma soğuk sıkım taş baskı 5 lt zeytinyağı yorumlarına bakıldığında ürün lezzeti oldukça övülür. Koku bırakmayan lezzet, kahvaltı sofralarının da vazgeçilmezi konumundadır. Kaliteli, son hasat ve yağlık zeytinlerden oluşan ürün; teneke kutuda gönderilir ve uzun süre bozulma yapmadan gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Soğuk sıkım olarak hazırlanır. Şifa kaynağı olan ürün, oldukça popülerdir ve sıklıkla tercih edilir. Lezzetinin üst seviyede olması, tercih sıklığını artıran etkenler arasında yer alır. 5 litre olarak satışa sunulan ürünü siz de gönül rahatlığıyla temin edebilirsiniz.

Zeytinbeyli Naturel Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı Hazırlanışı

Zeytinbeyli Naturel Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı Hazırlanışı

Bursa’nın zeytini ile meşhur Gemlik ilçesinin son hasat dönemi özel yağlık zeytinlerinden seçilerek hazırlanır. Son toplanan hasattan hazırlanması, koku yapmasının da önüne geçer. Soğuk sıkım ve taş baskı uygulamaları ile zeytinden daha fazla verim elde edilir. Zeytinbeyli Naturel sızma soğuk sıkım taş baskı 5 lt zeytinyağı satın aldıktan sonra sofralarınızın vazgeçilmezi olur. Kaliteli ve güvenli üretiminin yanı sıra üstün lezzeti sayesinde de oldukça popülerdir. Sağlık standartları kapsamında üretilen ürünü gönül rahatlığı ile sıcak ve soğuk yemeklerinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca inanılmaz lezzeti ile sabah kahvaltılarınızı kekik ve tuz eşliğinde süsler. Serin, kuru ve karanlık ortamda saklamanız tavsiye edilir. Böylece ürün, uzun ömürlü olur. Teneke kutuda gönderilmesi de ürün içeriğine gösterilerin hassasiyeti ortaya koyar. Siz de bu zeytinyağı seçeneğini güvenilir bir şekilde tüketebilirsiniz.

Zeytinbeyli Naturel Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı Fiyatı

Zeytinbeyli Naturel Sızma Soğuk Sıkım Zeytinyağı Fiyatı

Organik şekilde yetiştirilen ve sofralarınıza getirilen Zeytinbeyli zeytinyağı, birden çok işlemden geçmektedir. Öncelikle en taze ürünlerden oluşturabilmek için son hasatta toplanan zeytinlerden işlenir. Soğuk sıkma ve taş baskı işlemlerinden geçirilir. Yüksek kalitede ve belirlenen sağlık standartları kapsamında üretilir. Lezzeti ve tazeliği ile ön plana çıkar. Rahat ve güvenle tüm yemeklerinizde kullanabileceğiniz ürün, Gemlik mahsulünden hazırlanır. Tamamıyla organiktir. Teneke kutuda sizlere sunulur. Bu sebeple uzun ömürlüdür. Zeytinbeyli Naturel sızma soğuk sıkım taş baskı 5 lt zeytinyağı fiyatını üretim ve hazırlanış şekli de belirler. Doğal olması ve üst seviyede kalitesinin bulunması da fiyat performansı üzerinde etkilidir. Lezzet kalitesi ile ön plana çıkan ürün, her dönem revaçtadır. Lezzeti sayesinde kahvaltı sofralarınızı baharatlar eşliğinde süsler. Siz de Trendyol’dan ürünü dilediğiniz zaman sipariş edebilirsiniz.