Zeytinli Keçi Çiftliği Keçi Sütlü Ardıç Özü Sabunu

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zeytinli Keçi Çiftliği Keçi Sütlü Ardıç Özü Sabunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zeytinli Keçi Çiftliği Satıcı Ünvanı: CANSU CANSUNAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3906160274800017 Vergi Kimlik Numarası: 2020163369
    Bu ürün Zeytinli Keçi Çiftliği tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keçi sütlü ardıç özü sabunu
  • -Saf zeytinyağı, çöven otu ve doğal keçi sütü kullanılarak üretilmiştir. -çöven otu karanfilgiller bitki ailesinin bir üyesidir. Çöven otunun diğer birçok bitkiden farklı olarak en şaşırtıcı özelliği dalları ve kökü köpürebilmektedir. Bu nedenle ülkemizde bu otun ismi sabun otu, köpürgen ve sabun çiçeği olarakta bilinmektedir. Bu ilginç özelliğinden hariç olarak helva üretiminde kullanıldığından bunu bilen çevrelerce helvacı kökü olarakta adlandırılmaktadır. -bitkinin en etkileyici özelliği bitkisel bir sabun özelliği görmesi ve temizlikte oldukça etkili olmasıdır. Bitkinin doğal köpürme özelliğine sahip olması ve bu köpürme sonrası çıkan köpüğün zehirsiz ve faydalı olması bitkiye olan ilgiyi arttırmaktadır. -kostik, koruyucu, boya, paraben ve benzeri kimyasallar içermez. Tamamen doğaldır. -sabunlarımızın içeriğindeki kokular bitkisel kökenli olup, doğal yollardan elde edilmektedir. -modern yöntemlerle yapılmış olan sabunumuz ardıç özü sayesinde siyah nokta, sivilce sedef ve aknede etkilidir. -cilt tahrişi, kızarıklık ve deri dökülmesinde faydalıdır. -içerisinde bulunan saponin ile doğal temizleme sağlarken cildinizi nazikçe temizler. -akne, sedef, siyah nokta rahatsızlıklarına faydalı -Kullanımı: Ellerinizi sabunumuz ile köpürtünüz ve biraz bekledikten sonra bol su ile yıkayınız. -yüz temizliğinde ise ellerinizi köpükleyip maske olarak yüzünüze uygulayınız. 2-3 dakika bekledikten sonra bol su ile durulayınız. -ıslak zeminde bırakmayınız.
Geri Bildirim Ver