1
Motor Kaputu kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

zgn Oto Kapı Bagaj ve Kaputlar İçin Ses Isı ve Toz Yalıtım Fitili 5 m Araba Contası Araç Yalıtımı

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

zgn Oto Kapı Bagaj ve Kaputlar İçin Ses Isı ve Toz Yalıtım Fitili 5 m Araba Contası Araç Yalıtımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BABAWİCK Satıcı Ünvanı: BABADAĞ METAL HIRDAVAT E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128125641600001 Vergi Kimlik Numarası: 1281256416
    Bu ürün BABAWİCK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Contacall Toz Fitili 5 Metre Oto Kapı-kaput-bagaj-su-ses Toz Yalıtım Fitili
  • BÜTÜN ARAÇLAR İÇİN UYUMLU KAUÇUK FİTİLDİR.SES VE TOZ YALITIMI SAĞLAR5
  • 5 METRE UZUNLUKTA
  • Oto kaput bagaj ve kapılarına uygulanabilir olan araç kaput fitili kaliteli hammadde ile üretilmiş olup uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
Geri Bildirim Ver

ZGN Oto Kapı Bagaj ve Kaputlar İçin Ses Isı ve Toz Yalıtım Fitili 5 m Araba Contası Araç Yalıtımı

Otomobil gibi araçlar için dışarıdaki ses, toz ve ısıdan korunmak çok önemlidir. Bu yüzden dışarıdan gelebilen bu negatif faktörler için yalıtım sağlanmalıdır. Doğru fitili seçmek ise çok önemlidir çünkü fitil, araba parçalarının bileşenleri arasındaki boşlukları doldurabilen, arabanın önemli parçalarından biridir. ZGN oto kapı bagaj ve kaputlar için ses ısı ve toz yalıtım fitili 5 m araba contası araç yalıtımı, doğru bir seçenektir. Bütün araçlar için uyumlu bir kauçuk yapıya sahiptir. Tüm bu yalıtımları yüksek düzeyde sağlar. Üretildiği ham madde, doğal kauçuktur. Bu yüzden kötü koku yapmaz. Bu özellik ve avantajlara sahip olduğu için siz de ZGN oto araba contası tercih edebilirsiniz. Uzun süre boyunca kullanım avantajı elde edebilirsiniz.

  • Su ve toz geçirmez özellik
  • Dış gürültüyü yalıtma niteliği
  • Doğal kauçuk içeriği

ZGN Oto Bagaj ve Kaputlar İçin Yalıtım Fitili Özellikleri

ZGN Oto Bagaj ve Kaputlar İçin Yalıtım Fitili Özellikleri

Mükemmel ısı direnci ile soğuğa dayanıklılık sağlayan ürün, her dönem rağbet görür. Zorlu ortamlarda ve hava şartlarında bile iyi stabiliteyi koruyabilir. Kapı ile kapı çerçevesi arasında araca giren gürültüyü etkili bir şekilde azaltan ve sürüş konforunu artıran iyi bir basınç oluşur. Ayrıca arabaya yağmur yağdığı zaman arabanın içi için iyi koruma sağlar. Kullanım ömrü de oldukça uzundur. Ürünün kullanım ömrünü daha da uzatmak isterseniz fitili primer ile yapıştırabilirsiniz. Bu sayede çok daha uzun süreler ilk günkü gibi kullanım sağlayabilirsiniz. Ürün, uzun süreli baskı ve basınç altında olsa bile hızlı bir şekilde orijinal durumuna dönebilir çünkü elastiktir. Detaylı bilgi ve özellik için ZGN oto kapı bagaj ve kaputlar için ses ısı ve toz yalıtım fitili 5 m araba contası araç yalıtımı yorumlarını inceleyebilirsiniz.

ZGN Oto Bagaj ve Kaputlar İçin Yalıtım Fitili Kullanımı

ZGN Oto Bagaj ve Kaputlar İçin Yalıtım Fitili Kullanımı

ZGN oto ısı ve toz yalıtım fitili sayesinde sürüş sırasında rüzgâr ve yol gürültüsü ile arabaya giren yağmuru etkili bir şekilde azaltabilirsiniz. Mükemmel ısı ve soğuğa dayanıklılık özelliğine sahip olan seçenek, uzun hizmet ömrü ile yüksek kaliteli kauçuk malzemeden üretilir. 5 metre uzunluğa sahip bu şerit, ihtiyaçlarınızı tamamen karşılayarak esnek bir şekilde kullanılabilir. Kauçuk yapısı sayesinde ses yalıtımı sağlar. Üretiminde kullanılan kauçuk, doğal yapıdadır. Bu yüzden ürün, toksik değildir ve zararsızdır. Bu ürün, ısı yalıtımı da yapacağından klimayı çok kullanmayarak yakıttan tasarruf sağlarsınız. ZGN oto kapı bagaj ve kaputlar için ses ısı ve toz yalıtım fitili 5 m araba contası araç yalıtımı kullananlar tarafından yazılan yorumları okuyarak siz de ürün detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

ZGN Oto Kapı Bagaj ve Kaputlar İçin Yalıtım Fitili Fiyatı

ZGN Oto Kapı Bagaj ve Kaputlar İçin Yalıtım Fitili Fiyatı

ZGN oto kapı bagaj ve kaputlar i̇çin ses ısı ve toz yalıtım fitili 5 m araba contası araç yalıtımı satın alarak kullanışlı bir ürün deneyimi yaşayabilirsiniz. Kullanışlılığına ek olarak yüksek teknolojili ve konfor sağlayan bir seçenektir. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süreler deforme olmadan kullanılabilme özelliği taşır. Bu seçenek, araba kapısını kapatırken sesi azaltır. Sessiz ve temiz bir araba içi ortam da sağlar. Kaliteli materyaller ile tasarlanan bu araç yalıtımı seçeneği, uzun yıllar deforme olmadan kullanılmaya elverişlidir. ZGN oto kapı bagaj ve kaputlar için ses ısı ve toz yalıtım fitili 5 m araba contası araç yalıtımı fiyatını merak ediyorsanız online alışverişin güvenilir adresi Trendyol’a göz atabilir ve uygun fiyat seçenekleri ile bu ürünü temin edebilirsiniz. Müşterilerin yaptığı yorumlar doğrultusunda merak ettiklerinizi öğrenme fırsatı bulabilirsiniz.