ZHIYUN Smooth X Gri Essential Combo Akıllı Cep Telefon Görüntü Sabitleyici Gimball

2.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZHIYUN Smooth X Gri Essential Combo Akıllı Cep Telefon Görüntü Sabitleyici Gimball

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erçay Fotoğrafçılık Reklamcılık Satıcı Ünvanı: ERÇAY FOTOĞRAFÇILIK REKLAMCILIK ELEKTRONİK TURİZM DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0342018711500013 Vergi Kimlik Numarası: 3420187115
    Bu ürün Erçay Fotoğrafçılık Reklamcılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zhiyun Smooth X Gri Essential Combo Akıllı Cep Telefon Görüntü Sabitleyici Gimball Zhiyun Smooth X Gri Essential Combo Gimball, kompakt yapısı sayesinde kolay taşınır. Çekim esnasında her zaman daha fazla detay yakalamanızı sağlayan Zhiyun Smooth X Essential Combo Gimball’ın uzatılabilir kolu kullanım kolaylığı sağlar. Zhiyun Smooth X, "App-ZY Cami" uygulaması ile de uyumludur. Uygulama, kesme, kırpma, müzik ekleme, altyazılar, geçişler ve daha birçok işlevi birarada sunar. Hafif olmasının yanı sıra son derece yüksek kaliteli gimbal olan Smooth X, sadece 246g ağırlığındadır ve katlandığında bir akıllı telefon boyutuna ulaşır. Smooth-X, her türlü akıllı telefon ile kolayca eşleşir ve kusursuz biçimde çalışır. Her türlü durumda telefonunuzun pozisyonunu koruyabilen bir motora sahip olan Zhiyun Gimball Smooth X, 260mm yüksekliğe kadar çekim fırsatı sunar. Smooth-X hızlı paylaşma tuşuna sahiptir. Bu tuş, sosyal medya hesaplarınızda hızlıca paylaşım yapmanız için tasarlanmıştır. Zhiyun Smooth-X’in gelişmiş takip sistemi, nereye giderseniz gidin seçili nesneyi takip eder. Smooth-X Gimbal, sadece tek bir el hareketi ile kolayca video çekmenizi sağlar. Smooth-X, güçlü bataryası sayesinde 5,5 saate kadar çalışma süresi sunar. Ayrıca şarjınız bitse bile powerbank ile gimbalı kolayca şarj edebilirsiniz. Smooth-X’in yeni Smart Modu, videolarınızı kolay ve hızlıca düzenlemeniz için geliştirilmiştir. Akıllı modun içinde yer alan özelleştirilmiş animasyonlar, müzik ve diğer özel efektler çok sayıda yenilik sunar. Görkemli çekimlerinizi sadece birkaç saniyeye sıkıştırabilir ve etkileyici bir görüntü elde edebilirsiniz. Smooth X ile 3x3 kesintisiz ve nefes kesen panorama görüntüleri de yakalayabilirsiniz. Garanti Süresi Ürün orijinal kutusunda olup Türkiye Distribütörü tarafından 2 yıl garantilidir. Ürün iadelerinde sorun yaşamamak için ambalajı saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
  • Tip SLR Aksesuarları
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver