ZHIYUN Smooth 4 Cep Telefonu Için Gimbal

1.359 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZHIYUN Smooth 4 Cep Telefonu Için Gimbal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 24FILM Satıcı Ünvanı: 24 FİLM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001223577200001 Vergi Kimlik Numarası: 0012235772
    Bu ürün 24FILM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zhiyun Smooth 4 0.21 kg yük taşıyabilme kapasitesi ile telefonlar için kullanılır. Ayrıca telefon tutucusu olarak da konforlu kullanım imkanı sağlar.
  • Zhiyun Gimbal 3.5 saat içerisinde şarj edilir. Tam şarj edildikten sonra 12 saat çalışma süresi ile uzun süre kullanım avantajı yaratır.
  • Zhiyun Gimbal Smooth 4 328 mm açık genişlikte, 105 mm açık yükseklikte, 123 mm açık derinlikte ve 0.55 kg ağırlığında tasarlanmıştır.
  • Bluetooth bağlantısı sayesinde istediğiniz cihaza bağlanabilirsiniz. Ayrıca USB Type-C kablo girişi ile de bağlantı kurulur.
  • Akıllı takip özelliği ile 3 eksenli dönüş yaparak istediğiniz konumda kullanım imkanı sağlar.
  • Ek olarak monopod ve tripod fonksiyonları bulunur.
  • +240 tilt aralığı, -240 tilt aralığına sahiptir.
  • +240 roll aralığı, - 240 roll aralığı ile kullanılır.
  • Siyah renk seçeneği ile şık bir görünüm vadeder..
  • Bluetooth sistemi sayesinde bağlantı kurulabilir.
  • Telefon tutma özelliği, cihazınızı sağlam bir şekilde sabitleyerek istediğiniz işlevleri gerçekleştirmenize yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde korunaklı bir şekilde işlem yapmanızı destekler.
  • Dayanıklı plastik materyallerden üretildiği için uzun süre kullanıma uygun olarak tasarlanır.
  • Ayarlanabilir bir yapıda olduğu için istenen boyutlarda kullanılabilmesi mümkün olur.

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
  • Tip SLR Aksesuarları
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ZHIYUN Smooth 4 Cep Telefonu İçin Gimbal

Teknolojinin ilerlemesi ile cep telefonları film çekebilecek kadar gelişmiştir. Telefonu ile video ya da kısa film gibi içerikler çekmek isteyenler, profesyonel ekipmanlara ihtiyaç duyabilir. Çekim esnasında uzun süre boyunca telefonu elinizde tutmak ve kıpırdatmamak zordur. ZHIYUN Smooth 4 cep telefonu için Gimbal net görüntüler yakalamanız için çekimler sırasında size yardımcı olur. Elleriniz serbest iken ZHIYUN Smooth-4 kamera sabitleyici Gimbal kullandığınız anda entegre kontrol panelinin tasarımı ile ekrana dokunma ihtiyacınız azalır. Ürün, düğmeleri sayesinde mobil kamerayı doğru kontrol etmenizi sağlar. Dengeleme halkası ile telefon titremez ve sarsılmaz, çekilen görseller netliğini kaybetmez. Dayanıklı ve hafif yapısı sayesinde çantanızda ağırlık yapmaz. Ürünün önemli avantajlarından biri de çekim sırasında kullanılan cihazı şarj etmesidir.

  • Gelişmiş çekim tekniği
  • Dayanıklı güç kaynağı
  • Timelapse özelliği

ZHIYUN Gimbal Smooth 4 Teknik Özellikleri

ZHIYUN Gimbal Smooth 4 Teknik Özellikleri

Kendi filminizi çekmek isterseniz, ZHIYUN Gimbal Smooth 4 kullanabilirsiniz. Ürün, işlevsel clip-up tasarımı ile sizi dijital detaylarla yormaz. Bekleme ve başlangıç modlarını sadece kollar yardımıyla ayarlayabilirsiniz. Phono Go modu ile art arda flaş desteği sağlanır. Timelapse ile gündelik hayatta gözden kaçırılan detaylar çok geniş perspektiften görülebilir ve ayrıntılar yakalanabilir. Focus ve zoom halkası ile uzak görüntüler net biçimde çekilir. Sinema çekimleri için kullanılan farklı kamera efektleri ile hem değişik açılardan hem de filtrelerle görüntü kaydedilebilir. Gövdede bulunan FN tuşuyla el çarkı odak değiştirir ve nesneler netlik kazanarak uzaklaşıp yakınlaşabilir. Böylece tek kare içine birçok görüntü sığdırılabilir. ZHIYUN telefon Gimbal ile hızlı hareket eden cisimler kaymadan, net kalitede kayıt altına alınır. Hafif ve ergonomik yapısıyla öne çıkan ve çantanızda ağırlık yapmayan ürünü istediğiniz her yere taşıyabilirsiniz.

Kullanım Kolaylığı ile ZHIYUN Smooth 4 Mobile Gimbal

Kullanım Kolaylığı ile ZHIYUN Smooth 4 Mobile Gimbal

ZHIYUN Smooth 4 Mobile Gimbal ile uzun süreli çekim yapmak kolaydır. Dört farklı ve yüksek kapasiteli batarya kullanımıyla 12 saate kadar kesintisiz kayıt alır. Batarya gösterim özelliği sayesinde gövdede pil durumunu görebilirsiniz. Taşınabilir güç kaynağı veya USB portu üzerinden istediğiniz zaman ürünü iki yönlü şarj edebilirsiniz. Cihazın gövdesine eklenen dokulu bölge, hassas tutuş imkanı sunar. Üst kısımda ise yatay ve dikey kullanım sağlayan clip-up tasarımı bulunur. Kontrol panelinin üzerinde bulunan kaydırmalı buton ve arka kısımda bulunan düğme ile farklı modlar arasında geçiş yapılabilir. Ürün, insan yüzü dahil pek çok objeyi hafızasına atar ve hassasiyetle takip eder. Timelapse özelliği ile gün doğumu, gün batımı, çiçeklerin açması gibi uzun soluklu görüntüleri kaydedebilir, ister hızlı ister yavaş biçimde düzenleyip izleyebilirsiniz.

Avantajlı ZHIYUN Telefon Gimbal Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı ZHIYUN Telefon Gimbal Fiyatları ve Yorumları

ZHIYUN Smooth-4 siyah akıllı cep telefon görüntü sabitleyici Gimbal geliştirilen motor gücü sayesinde 62-80 mm arasındaki tüm akıllı telefonlar ile uyumludur. Akıllı cihazlarla birlikte kamera lensi, LED ışık gibi pek çok aksesuar birlikte kullanılabilir. Hızlı hareket eden nesneler PhoneGo özelliği ile sabit gibi yakalanır. Koşan bir kişi ya da hızla geçen bir araç görüntüsü alınabilir. Tüm kareler hassas şekilde ve gecikme olmadan sahne geçişleriyle kaydedilir. Ürün, yüz hafızası ile odak kişiyi otomatik olarak seçer. Böylece kalabalık bir çekim mekanında olsanız bile kamera yakalayacağı kişiyi bulur. Aksiyon sahnelerinde görüntüyü sabitler. Böylece titreme, ekran kayması, buğulu görüntü gibi parazitlere izin vermez. Siz de kendi filminizi son teknoloji ekipmanlar ve net görüntü ile çekmek için akıllı cep telefonunuzla kullanabileceğiniz bu ürünü uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını ZHIYUN Smooth 4 Mobile Gimbal kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.