Ziaja Manuka Akneli Cilt Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Tonik 200 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
194 TL155 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,99 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
159,42 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ziaja Manuka Akneli Cilt Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Tonik 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ziaja Satıcı Ünvanı: VATAN MARKET-SİNAN ŞİŞECİ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140063921
    Bu ürün Ziaja tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Normal, yağlı ve karma ciltlerin günlük bakımı için gözenek sıkılaştırıcı yüz toniği. vegan %98 doğal kaynaklı içerik faydalar Normal, yağlı ve karma ciltlerin günlük bakımı için sıkılaştırıcı yüz toniği. Cildi temizler ve makyajın çıkarılmasını tamamlar. . Genişlemiş gözenekleri azaltır ve akne lezyonlarını yatıştırmaya yardımcı olur. Nazikçe peeling aktivitesine sahip organik asitler içerir. Cildi daha ileri kozmetik tedaviler için hazırlar. cilt tipi normal cilt, yağlı cilt, karma cilt kullanım talimatları Temizlenmiş cilt üzerine pamuk yardımıyla uygulayın. Sabah ve akşam kullanın. En iyi sonuç için Ziaja Manuka Tree serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanın. etken maddeler manuka yaprağı özü, çinko koket sülfat, badem asidi, laktobiyonik asit, provitamin B5 (D-pantenol) hacim 200 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
  • Tip Sprey
  • İçerik AHA / BHA
  • Ek Özellik Vegan
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Ziaja Akneli Cilt Tonik 200 ml

Tonikler cilt temizliğinde kullanılan özel formlu losyonlardır. Tonik içeriklerinde arındırıcı ve rahatlatıcı maddeler mevcuttur. Aynı zamanda ciltteki gözenekleri sıkılaştırma özelliğe sahiptir. Ürün, sprey formda tasarlanır. %98 oranında doğal ve vegan içerikli bir yapıya sahiptir. 12 yaş ve üzeri için kullanıma uygun olup sıkılaştırıcı özellikte cilt toneridir. Deriyi sonraki kozmetik tedaviler için hazırlar. Sivilceler ve akneler sık karşılaşılan bir deri problemidir ve çeşitli sebeplerle ortaya çıkabilir. Akne lezyonu oluşumunun bir sebebi aşırı sebum üretimidir. Sebum, tenin yağlı hale gelmesine neden olur. Ziaja akneli cilt tonik 200 ml, akne lezyonlarının hafiflemesini sağlar. Bu sayede ciltte yağlı bir görünüm oluşumuna engel olur. Bu ürünün öne çıkan özellikleri şu şekildedir:

  • Doğal içerik
  • Geniş gözenekleri daraltma
  • Akne lezyonlarını yatıştırıcı özellik

Ziaja Akneli Cilt Tonik 200 ml Kullananlar

Ziaja Akneli Cilt Tonik 200 Ml Kullananlar

Tonikler, cildin olması gereken doğal dengesini ve tazeliğini korumasına yardımcı olur. Cildi arındırarak makyaj temizleme işlemini gerçekleştirir. Özellikle yağlı cilt tiplerinde gözenekler geniş olur ve zamanla biriken kirlerle tıkanır. Ziaja akneli cilt tonik, geniş gözenekleri azaltır. Bununla birlikte fazla bir tıkanma görünmez. Yapısında nazik ve az tahriş edici fonksiyona sahip organik asitler barındırır. İçeriğinde nemlendirici laktobiyonik asit, yatıştırıcı provitamin B5 ve eksolifiye edici mandelik asit bulunur. Aynı zamanda derinlemesine temizleyici özelliğe sahiptir. Bu sayede güzel bir cilt görünümünü deneyimlemenizi sağlar. Bir müşteri için bir ürünü almadan önce incelenen yorumlar önemli referanslardır. Yapılacak tercihleri çok büyük ölçüde etkiler. Ziaja akneli cilt tonik 200 ml kullananların deneyimlerini ifade ettiği yorumlara bakarak ürünün size sunmuş olduğu avantajları değerlendirebilirsiniz.

Ziaja Akneli Cilt Tonik 200 ml Avantajları

Ziaja Akneli Cilt Tonik 200 Ml Avantajları

Tonikler, gün boyu çeşitli sebeplerden kirlenen ve yağlanan cildi temizlemek ve dengeli hale getirmek için kullanılır. Özellikle yağlı ve sivilceli ciltler için gözenek temizliği oldukça önemlidir. Tonik, gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Ziaja tonik, yağlı cilt tipi için kullanıma uygundur. Kuruyan cildi nemlendirerek derinin tazelenmesini sağlar. Bir ürün için kalitesinin yanında sunduğu kullanım kolaylığı da oldukça önemlidir. Pamuklu bir ped ile temizlenmiş cilt üzerine kolaylıkla ürünü uygulayabilirsiniz. Ürünün etkisini görmek için sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanmanız tavsiye edilir. Bir ürün ile ilgili yaşanan farklı deneyimleri okumak, o ürün ile ilgili doğru bilgi edinmenizi sağlar. Siz de Ziaja akneli cilt tonik 200 ml yorumlarını inceleyebilir, bu sayede detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürünü deneyenlerin gözlemlerini ve uygulama şekli hakkında fikir edinebilirsiniz.

Uygun Ziaja Akneli Cilt Tonik 200 ml Fiyatları ve Yorumları

Uygun Ziaja Akneli Cilt Tonik 200 Ml Fiyatları ve Yorumları

İyi bir cilt bakımı için öncelikle cildin temizlenmesi gerekir. Temiz olan bir cilt sağlıklıdır ve hoş görünür. Bu ürün sprey formda olduğu için rahat bir şekilde işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Temiz ve taze bir görünüm için makyaj kalıntılarını nazik şekilde temizler. Ayrıca mikro peeling etkisi olan organik asitler içerir. Küçük ebatı sayesinde yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Ziaja akneli cilt tonik 200 ml fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün vadettikleri ve fiyat ilişkisine bakıldığında çeşitli yönlerden sağlamış olduğu avantajları görebilirsiniz. Bir müşteri için o ürünle ilgili okunan değerlendirmeler, yapılacak tercihleri ve alışveriş sürecini etkiler. Siz de fiyat ve sunduğu performans ilişkisinin ifade edildiği yorumları inceleyebilirsiniz. Kaliteli bir kullanım deneyimi sunan bu ürünü online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden, uygun fiyat avantajları ile temin edebilirsiniz.