5
Çakmak Gazı kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Zippo Çakmak Gazı ( Benzini)

209,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Ürün Bilgileri

Zippo Çakmak Gazı ( Benzini)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Farma Satıcı Ünvanı: AHMET ERDURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1600905306000001 Vergi Kimlik Numarası: 3520000202
    Bu ürün Trend Farma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zippo çakmaklarda kullanılmak üzere özel zippo benzini 125ml ABD'de üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Zippo 183 Çakmak Gazı Benzini

Zippo 125 ml benzinli çakmak gazı oldukça kaliteli içeriği sayesinde uzun süreli kullanımınıza uygun olarak imal edilmiştir. Yüksek düzeyde yanıcı olan bu ürünün yerine daha düşük yanıcılık sağlayan maddelerin kullanımı doğru değildir. Bu çakmak gazı sayesinde pamuk kullanılarak üretilmiş bütün çakmakları doldurabilme imkanı elde edersiniz. Ayrıca dış mekanlarda da dikkatli bir şekilde tutuşturma yapmak için kullanabilirsiniz. Neredeyse her yaş grubu tarafından anlaşılabilecek kadar basit bir kullanıma sahiptir. Kasasından çıkardığınız çakmağın keçesini aralayıp pamuğun içerisinden dolum işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bu özellikleri sayesinde ürün fazla sayıda kullanıcının dikkatini çekmeyi başarır.

  • Başındaki aparat sayesinde rahat bir kullanım sunar.
  • Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edilmelidir.
  • Ciltle teması halinde su ve sabun ile durulama gereklidir.

Zippo 125 mL Benzinli Çakmak Gazının İçeriği Nasıldır?

Zippo 125 mL Benzinli Çakmak Gazının İçeriği Nasıldır?

Zippo 125 ml benzinli çakmak gazının içeriğinde sentetik ve isoparaffinik olarak adlandırılan sıvı bir yakıt mevcuttur. Bu karışım sayesinde çakmağı açtığınız anda güçlü alevler sizi karşılar. Zippo benzini aşırı yanıcı bir maddeye sahiptir. Bu sayede çok daha düşük ısılarla etkileşime geçebilir. Çakmaların içerisine bu sıvı yakıttan başka ürüne muadil olarak görülen malzemeler konulduğunda çakmakların tutuşmadığını gözlemleyebilirsiniz. Özellikle normal benzin veya kolonya gibi malzemeleri çakmağınıza döktüğünüzde çalışacağını düşünebilirsiniz ancak çalışması mümkün değildir. Bunun sebebi bu özel sıvı karışım kadar düşük sıcaklıklarla etkileşime giremeyen maddeler olmalarıdır. İçeriğinde yanıcı madde bulundurduğu için elinizle teması halinde bol su ile durulama yapmanız gerekir. Bir kere dolum işlemini yaptığınızda Zippo çakmak gazınızı kalitesi sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz.

Zippo Benzinli Çakmak Gazı Hangi Ürünlerle Birlikte Kullanılabilir?

Zippo 125 ml benzinli çakmak gazından kendi çakmağınızı doldurmak için yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda içerisinde pamuk bulunduran çakmak türlerinde de dolum yapmak için kullanabilirsiniz. Özen göstermeniz gereken tek şey çakmaklarda pamuk olduğuna emin olmanızdır. Bunun temel sebebi zipponun içerisinde yer alan pamuğun sıradan bir pamuk olmamasından kaynaklanır. Normal bir çakmağa her yerde satılan bir pamuğu koyarak bu çakmak gazıyla dolum sağlayamazsınız. Ayrıca ürünü evinizde sıcak bir ortam yaratmak istediğiniz sırada şöminenizi yakmak için tercih edebilirsiniz. Tehlikeye davetiye çıkarmayacak bir durumda kamp yaptığınız esnada da çakmak benzinini odunları tutuşturmak için kullanabilirsiniz. Tüm bu özellikleriyle Zippo 125 ml benzinli çakmak gazı yorumlarını incelediğinizde gerçek kullanıcı fikirlerini okuyabilir ve ürünün ne kadar kullanışlı olduğuna karar verebilirsiniz.

Zippo 125 mL Benzinli Çakmak Gazının Kullanımı Kolay mıdır?

Zippo benzinli çakmak gazının kullanımı oldukça kolaydır. Öncelikle çakmağınızın biten gazını doldurmak için bulunduğu kasadan çıkarmalısınız. Bu işlemi yaptıktan sonra çakmağın alt tarafında bulunan keçeyi hafifçe kaldırıp pamuk kısmına ulaşmalısınız. Daha sonra elinizdeki çakmak gazını pamuğa doğru dökmeli ve pamukta ıslanma veya renk değişimi gözlemlemeye başlayana kadar devam etmelisiniz. Benzini gereğinden fazla doldurmanız halinde hem sızıntı yaparak tehlike oluşturabilir hem de teninizle temas ederek tahrişlere yol açabilir. İstediğiniz kadar çakmak gazını doldurduğunuzda keçeyi kapatarak çakmağınızı kasasına tekrar yerleştirmelisiniz. Doğru bir dolum işlemi yaptığınızdan emin olmak için baş parmağınızı taş çarkına koyarak aşağı doğru çektiğinizde çakmaktan çıkan kıvılcımları görmelisiniz. Siz de kaliteli ve uzun süre kullanabileceğiniz bir çakmak gazı arıyorsanız, Trendyol üzerinden Zippo 125 ml benzinli çakmak gazı fiyatına göz atabilir, ardından birkaç tıklama ve uygun ödeme sayesinde bu ürüne sahip olabilirsiniz.