Ziron Mikrofiber Kalın Dokulu Temizlik Bezi Gri 40x40

55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ziron Mikrofiber Kalın Dokulu Temizlik Bezi Gri 40x40

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KETA Satıcı Ünvanı: KEVSER TAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8251357737
    Bu ürün KETA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ziron Kalın Dokulu Mikrofiber Temizlik Bezi (1 ADET FİYATIDIR) , güçlü mekaniği sayesinde her türlü temizlik işini mükemmel bir şekilde yapar. 40x40 cm ölçüleri ile dünya standartlarına uygun olarak üretilen bu ürün, kalın dokusu ve düşük gramajı ile elde sıkması daha kolay ve ergonomiktir. Lavabo, fayans, küvet, tezgah, ocak, masa, tüm cam yüzeyler, parke, televizyon, bilgisayar monitörleri, araba (iç ve dış) ve motosiklet temizliği gibi birçok alanda kullanılabilir. Ürün hakkında bilmeniz gereken bazı önemli noktalar şunlardır: Bir temizlik bezi dünya standartlarına göre 40x40 cm olmalıdır. Bu ölçü, bezi 4'e katladığınızda 20x20 cm'ye düşer ve bu da en uygun el ölçüsüdür. Bu sayede temizlik için tam 8 yüzey oluşur ve kirlenen yüzeyi 8 defa değiştirerek temizliğe devam edebilirsiniz. Bu efektif temizliği maalesef 33x33, 20x30, 28x38 gibi farklı ölçülerle yapmak mümkün değildir. Bu nedenle, bez alırken ölçülerine dikkat etmeniz önemlidir.
  • 40x40 cm bir ürün, 1600 cm2'lik bir alana sahipken, 30x30 cm bir ürün sadece 900 cm2'lik bir alana sahiptir. Bu nedenle, aynı fiyata 30x30 cm bir bez almak, aslında %77 daha pahalıya mal olacaktır.
  • Alacağınız temizlik bezi, ipliği içerisinde polyamid hammadde barındırmıyorsa, çok düşük elyaf adetlerine sahip olabilir ve istediğiniz temizliği sağlamayabilir.
  • Ziron markası tarafından sunulan bu ürün, INTERMOP kalın dokulu mikrofiber bez ürününe yakın bir üründür. Ancak, bazı kullanıcılarımızın fiyat avantajı elde edebilmeleri için gramajı 190-210 gr/m² olan 9 farklı renkte üretilmektedir. Ziron Kalın Dokulu Mikrofiber Temizlik Bezi, her evde ve ofiste mutlaka bulunması gereken bir üründür. Kaliteli malzemelerden üretilen ve dünya standartlarına uygun olan bu ürün, her türlü temizlik işinizi kolaylıkla halledebilmenizi sağlayacaktır. Ürünle ilgili daha fazla bilgi almak için mağazaya sor diyerek bize ulaşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
  • Çeşit Temizlik Bezi
Geri Bildirim Ver