ZMOBILE Masa Tablet Tutucu & Telefon Tutucu Esnek Uzun Kollu 6" 11" Teleskopik 360 Derece Dönebilen Stand

432,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZMOBILE Masa Tablet Tutucu & Telefon Tutucu Esnek Uzun Kollu 6" 11" Teleskopik 360 Derece Dönebilen Stand

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: z-mobile Satıcı Ünvanı: ZÜBEYDE ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9120115518
    Bu ürün z-mobile tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Masa Tablet ve Telefon Tutucu Masanıza monte edip rahatlıkla ve konforlu bir şekilde kullanabileceğiniz bir standtır. 6" ve 11 " arası tüm Tabletler ve Telefonlar için 360 dönebilen ayarlanabilir kıstırılabilir başlıklı 2'li Teleskopik boyun dizaynı sayesinde istediğiniz görünümde kullanabilirsiniz Tabletinizi ve Telefonunuzu takabileceğiniz ayarlanabilir kıskaç 39 cm 1.boyun - 34 cm 2. boyun uzunluğu ile toplamda 73 uzunluk Maksimum 18 cm kıskaç genişliği 5.5 cm masa kıskacı uzunluğu 4.8 cm masa kıskacı genişliği Kenarlarındaki yumuşak silikon pad sayesinde cihazınızı çizmez 360 Derece dönebilme özelliği ile kendinize göre ayarlayın Herhangi bir masaya takılabilen ayarlanabilir kıskaç Ellerinizi kullanmadan rahatça kullanın Cihazınızı masanıza kolayca montaj edebilir ve geri çıkartabilirsiniz Metal + pvc sağlam malzemeden imal edilmiştir.
Geri Bildirim Ver