Genel Markalar Turuncu Kulaküstü Kulaklık Mp3 3.5 mm -Y-6338

92,72 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Turuncu Kulaküstü Kulaklık Mp3 3.5 mm -Y-6338

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yenigün İletişim Satıcı Ünvanı: İLHAN YENİGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9490088591
    Bu ürün Yenigün İletişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zore Y-6338 MP3 3.5 MM Kulak Üstü Kulaklık Yumuşak Kulak Pedleri Yumuşak silikon kulak pedleri sayesinde Zore Y-6338 MP3 Kulak Üstü Kulaklık ile oldukça uzun süre konforlu bir şekilde kullanım yapabilirsiniz. Böylece kulağınızı ağrıtmadan kesintisiz müzik ve oyun keyfi yapmanızı sağlar. HD Kalitede Dinleme Zore Y-6338 MP3 Kulak Üstü Kulaklık yüksek kaliteli HD ses performansı sayesinde oldukça net bir şekilde sesinizi karşı tarafa iletmenizi ve karşı tarafın sesini temiz bir şekilde duymanızı sağlar. Bu sayede dış sesler ne sizi ne de karşı tarafı rahatsız eder. Kablo Üzerinden Kontrol Zore Y-6338 MP3 Kulak Üstü Kulaklığı kablosunun üzerinde bulunan eklenti sayesinde oldukça pratik bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Bu sayede daha hızlı bir şekilde ses açma, kısma ve durdurma imkanı elde edersiniz. Kafa Pedi Ayarlama Kulaklarınıza ve kafanızın konforuna göre Zore Y-6338 MP3 Kulak Üstü Kulaklığın uzunluğunu ayarlayabilirsiniz. Bu sayede arkadaşlarınızla ortak kullanım yapabilirsiniz. Özellikle kalabalık yerler için idealdir. Kaliteli ve Dayanıklı Malzeme Oldukça yüksek kaliteli malzemelerden üretilen Zore Y-6338 MP3 Kulak Üstü Kulaklığı sayesinde daha dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım yapabilirsiniz. Bu sayede kırılmalara, darbelere, hasarlara karşısında endişelenmenize gerek kalmaz. Esnek Kullanım Alanı 3.5 mm jack girişi sayesinde Zore Y-6338 MP3 Kulak Üstü Kulaklık oldukça fazla cihazla uyumludur. Bu sayede farklı cihazlarınız için farklı kulaklıklar alarak masraf yapmanıza gerek yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver