ZOZİLER 1.Sınıf Matematik Soru Bankası - Canlanan Kitap

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZOZİLER 1.Sınıf Matematik Soru Bankası - Canlanan Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZOZİ Eğitim Teknolojisi Satıcı Ünvanı: FATMA İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4760164925
    Bu ürün ZOZİ Eğitim Teknolojisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZOZİLER 1.SINIF ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK CANLANAN SORU BANKASI MÜFREDATA UYGUNLUK: 1 .Sınıflar için MEB Müfredatına tamamen uygun bir şekilde hazırlanmıştır. SORU İÇERİKLERİ: Boşluk doldurma, cevabı işaretleme, eşleştirme, cevabı boyama şeklinde hazırlanmıştır. ANİMASYONLAR: Karakterlerin birbirlerine yardımcı olduğu veya öğrencinin karakterlere yardımcı olduğu akran eğitimi göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. SON TEKRAR: Son bölümde kitaptaki tüm konuları içeren "Hadi Biraz Tekrar Yapalım!" soruları bulunmaktadır. ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK: Her sorunun 15 saniyeden oluşan animasyonları, kitaba özel olarak hazırlanmış artırılmış gerçeklik uygulaması ile izlenebilir. Soru üzerinde kalemle yapılan çizim, boyama, karalama işlemleri (sorunun tamamı kapanmadığı sürece) artırılmış gerçeklik animasyonunun çalışmasına engel değildir .

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

ZOZİLER 1. Sınıf Matematik Canlanan Soru Bankası

Matematiğin temelleri ile ilk defa tanışacak 1.sınıf öğrencileri için hazırlanmış Zoziler 1.sınıf matematik canlanan soru bankası Milli Eğitim müfredatına uygun şekilde hazırlanmıştır. Çocukların eğlenerek öğreneceği bu kitabın ana amacı birbirinden farklı ve çeşitli egzersizlerle okula yeni başlayacak öğrencilere eğlenceli bir şekilde matematik temellerini aktarmak olacaktır. Çeşitli soru çözüm egzersizleriyle ve çocuklara uygun 3D animasyonlarla matematiği eğlenceli ve öğretici hale getirmek amacıyla tasarlanmıştır.

 
  • Zoziler 1.sınıf matematik canlanan soru bankası çeşitli aktivitelerden oluşmaktadır.
  • Ürün çeşitli 3D animasyonlarla desteklenerek hazırlanmıştır.
  • Milli Eğitim müfredatına uygun şekilde hazırlanmıştır.

Zoziler 1.Sınıf Matematik Canlanan Soru Bankası Özellikleri

Zoziler 1.Sınıf Matematik Canlanan Soru Bankası Özellikleri

Milli Eğitim müfredatına uygun olarak hazırlanan Zoziler 1.sınıf matematik soru bankası 1.sınıf öğrencileri için özel 3D animasyonlarıyla desteklenmiş ve çeşitli aktiviteler içeren bir soru bankası olarak tasarlanmıştır. İçeriğinde bulunan boşluk doldurma, eşleştirme, doğru cevabı boyama ve doğru şıkları bulma gibi çeşitli egzersizleriyle çocukların sıkılmadan ve matematiği severek öğrenmelerine yardımcı olur. Sadece şıklı ve renksiz sayfalarla dolu kitaplardan biri olmayan ve çeşitli egzersizlerle çocuklar için matematiği eğlenceli hale getiren bu kitap aynı zamanda çocukların sağlam bir matematik temeli oluşturmasında oldukça faydalı bir içeriğe sahiptir. Kitabın son kısmında bulunan tekrar bölümü ise çocukların kitap boyunca öğrendikleri bilgileri ve çözdükleri soruları tekrar ederek pekiştirmelerine yönelik bir kısımdır. Çocuklar bu kısımda en başta çalıştıkları yerleri bile kolayca hatırlayarak genel tekrarlarını verimli bir şekilde tamamlamış olurlar.

 

Zoziler 1.Sınıf Matematik Canlanan Soru Bankası İçeriği

Zoziler 1.Sınıf Matematik Canlanan Soru Bankası İçeriği

Zoziler 1.sınıf matematik canlanan soru bankası 1.sınıf öğrencilerinin seviyelerine uygun şekilde oluşturulmuş çeşitli aktivitelerden oluşmaktadır. Çocukların bu aktiviteler sayesinde hem eğlenip hem de matematik temellerini atmaları hedeflenmektedir. Ayrıca kitap içerisindeki 3D animasyonlar akran eğitimi amacına uygun olarak hazırlanmıştır. Bu sayede çocuklar kitap içerisindeki egzersizlerle akranlarına yardımcı olmak ve yardım istemek gibi çeşitli durumları eğitici bir şekilde öğrenmektedirler. 128 sayfadan oluşan ve her sayfasında eğlenceli ve öğretici içerikler bulunan bu kitabın aynı zamanda “Son Tekrar” bölümünde çocuklar için hazırlanmış ve kitap boyunca öğrendikleri bilgileri tekrar etmeleri sağlayan bir bölüm mevcuttur. Bu bölümün ana amacı çocukların öğrendikleri tüm bilgileri son kez kitap içerisinde tekrar ederek bilgilerini pekiştirmeleridir.

 

Zoziler 1.Sınıf Matematik Canlanan Soru Bankası Fiyatı

Zoziler 1.Sınıf Matematik Canlanan Soru Bankası Fiyatı

Ürün 1.sınıf öğrencilerinin öğrenim kolaylığı ve müfredata uygun matematik içeriği hesaba katılarak oluşturulmuştur. Matematiği tıpkı bir oyun haline getiren bu eğitici ve öğretici kitapla ilk adımlarınızı atabilirsiniz. Ürünü “zoziler1” kodu ile aratarak kolayca bulabilirsiniz. Eğlendirirken öğretmeyi amaçlayan bu kitap sayesinde çocuklar matematik temellerini sağlam bir şekilde atabilme imkanı bulabilirler. ZOZİLER 1.sınıf Matematik Canlanan Soru Bankası yorumları ve değerlendirmelerini Trendyol sayfasındaki yorumlar kısmından kolayca inceleyerek, mevcut resimleri görebilirsiniz. Yine aynı sayfada bulunan kitap tanıtım videosuna ise kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca ürünü favorilerinize ekleyerek mevcut indirim ve kampanyaları da kolaylıkla takip edebilirsiniz. Zoziler 1.Sınıf Matematik soru bankası fiyatı ve daha detaylı bilgileri inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini kolayca oluşturabilirsiniz.