Zümra Ahşap Ahşap Avize Dekoratif Doğal Halatlı Avize Salon Balkon Cafe Otel Kamelya için Ahşap Avize

419 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zümra Ahşap Ahşap Avize Dekoratif Doğal Halatlı Avize Salon Balkon Cafe Otel Kamelya için Ahşap Avize

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zumra Ahsap Satıcı Ünvanı: ABDULHAKİM BEŞTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1670088856
    Bu ürün Zumra Ahsap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TAMAMEN ÖZENEREK ELDE YAPILMIŞ ŞIK DEKORATİF AVİZE BÜTÜN AĞAÇ KISIMLARI FIRINLANMIŞ EĞİLME ÇATLAMA YAPMAZ HİJYENİK ORTAMDA VE ATÖLYEMİZDE ÜRETİLMİŞTİR KESİNLİKLE KANSEROJEN MADDE İÇERMEZ İSTEDİĞİNİZ ORTAMA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KULLANA BİLİRSİNİZ DAĞAL ÇAM AĞACIDIR. HER BİR HALAT UZUNLUĞU90 CM DİR HALAT VE ZİNCİRLERDEN DİLEDİĞİNİZ ÖLÇÜLERDE KISALTIP UZATABİLİRSİNİZ HALATLARI VE AMPUL TAKILACAK DUYLARIDA İSTER AŞAĞI YÖN İSTER YAN YÖN OLARAK KENDİ ZEVKİNİZE GÖRE AYARLIYABİLİRSİNİZ ÇOK AMAŞLI BİR MODEL. DİĞER ÖLÇÜLER RESİMLERDE BELİRTİLMİŞTİR. BÜTÜN ÜRÜNLERİMİZ İADE GARANTİLİDİR.ÜCRETSİZ AYNI GÜN KARGO NOT:ÜZERİNDEKİ AMPULLER GÖRSEL AMAŞLI TAKILMIŞTIR AMPUL GÖNDERİMİ YAPILMAMAKTADIR E-27 DÜY ÖZELLEĞİ VARDIR BÜTÜN TASARUFLU AMPULLERE UYUMLUDUR SİZ DİLEDİĞİNİZ AMPULÜ TAKABİLİRSİNİZ Ürün resim çekimi ve telif hakkı Zümra ahşaba aittir izinsiz kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Ampül Başlık Sayısı 4
  • Model Halat
  • Duy Tipi E27
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Zümra Ahşap Dekoratif Doğal Halatlı Avize Salon Balkon Cafe Otel Kamelya Için 8 Gen Inc

Avize, tavana asılmak için farklı malzemeler kullanılarak hazırlanan, farklı şekilleri olan aydınlatma amaçlı aksesuarlardandır. Zümra doğal halatlı avize dekoratif bir ürün olarak şık detaylara sahip bir aksesuar olarak öne çıkar. Ürün, tamamen el yapımıdır, şık ve hoş bir görünüme sahiptir. Aksesuarın ağaç kısımları son derece sağlamdır, herhangi bir çatlama, eğilme durumu olmaz. Çünkü bütün ağaç kısımları fırınlanarak üretilir, böylece ürünü bütünsel detayları bozulmaz ve uzun süreli kullanıma hazır hale gelir. Ampulleri aşağıya veya yukarıya dönen şekilde takabilirsiniz. Kanserojen madde içermeyen ve atölyede sağlanan hijyenik bir ortamda üretilen bu ürünün ana malzemesi çam ağacıdır. Bu ürünü tereddüt etmeden yaşam alanlarınızın dekorunda ve aydınlatmasında kullanabilirsiniz.

  • Şık ve dekoratif, dayanıklı ürün
  • Eğilme ve çatlama yapmayan sağlam materyal
  • Kanserojen madde içermeyen yapı

Eğilmeyen Sağlam Zümra Doğal Halatlı Aksesuar Özellikleri

Eğilmeyen Sağlam Zümra Doğal Halatlı Aksesuar Özellikleri

Zümra ahşap halatlı avize son derece dayanıklı yapısı olan bir aksesuar olarak tasarlanır. El yapımı olduğu için işçiliği son derece titizlikle ve başarılı bir şekilde yapılır. Oda, salon, balkon gibi mekanların dekorasyonu için kullanabilirsiniz. Çam ağacının fırınlanması sonucu sağlam ve dayanıklı bir yapıya kavuşur. Bu ürün sayesinde evinizin havası değişir. Sehpanıza şeffaf biblolar ve pampas koyduğunuz vazolar ile ferah bir mekan havası oluşturabilirsiniz. Aynı zamandan oturma odanızda rengarenk minderler ve büyük boy, ahşap detayları olan bir sehpa ile de etnik esintili bir ortam oluşturabilirsiniz. 4 tane halatı vardır, her birinin uzunluğu 90 cm ölçüye sahiptir. Ahşap avize dekoratif doğal halatlı avize salon balkon cafe otel kamelya için ahşap avize 8 gen inc 50 x 50 ebattadır.

Sekizgen Tasarımlı Zümra Ahşap Aksesuar Değerlendirmeleri

Sekizgen Tasarımlı Zümra Ahşap Aksesuar Değerlendirmeleri

Zümra ahşap avize dekoratif doğal halatlı avize salon balkon cafe otel kamelya için kullananlar ürünün şık tasarımı ve sağlamlığı sayesinde güvenli bir kullanım sağlar. Son derece sağlam bir ürün olduğu için açık hava mekanlarında da tercih edilebilir. Kamelyalar için renkli ampuller takarak dikkat çekici bir dekor oluşturabilirsiniz. Ürün müşteriye tüm montajı yapılarak gönderilir. Ürün hakkında Zümra ahşap avize dekoratif doğal halatlı avize salon balkon cafe otel kamelya için yorumları okuyabilir, müşterilerin değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ağaç kısımları çam ağacının fırınlanması ile üretildiği için oldukça dayanıklı bir üründür. Birçok mekanın dekorasyonu için tercih edilen kullanışlı bir aksesuardır. Halatı da oldukça sağlamdır, istediğiniz uzunluğa göre ayarlayarak ampuller takabilirsiniz. Ürünü değer verdiğiniz birine ev hediyesi olarak verebilirsiniz. Eğer ahşap görünümü seviyorsanız bu ürünle yaşam alanınıza hoş bir dokunuş yapabilirsiniz.

Zümra Ahşap Aksesuar Fiyatları

Zümra Ahşap Aksesuar Fiyatları

Zümra ahşap avize dekoratif doğal halatlı avize salon balkon cafe otel kamelya için fiyatları ürünün ebatına, kalitesine, kullanım alanına göre değişkenlik gösterir. Cafe veya otel gibi işletmelerde kullanarak müşterilerinizin dikkatini çekebilirsiniz. Böylece ahşap ve doğal görünümlü bir atmosfere sahip mekanınızda keyifle konaklamalarını sağlayabilirsiniz. Şık görünümlü olan bu ürünü boydan boya cam olan balkonlar için tercih edebilir, rustik ampuller ile buluşturabilirsiniz. Yaşam alanınızın aydınlatmasında bu aksesuar sağlam yapısı ile uzun süre dayanıklı bir şekilde kullanılabilir. Zümra ahşap avize dekoratif doğal halatlı avize salon balkon cafe otel kamelya için bu ürünün hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Mutfağınızda da tercih edebildiğiniz bu ürünü sarı, turuncu ve beyaz runner ile uyumlu bir hale getirebilirsiniz. Şık ve dekoratif bu aksesuarı Trendyol'dan temin edebilirsiniz.