Zümra Ahşap Ahşap Avize Tekli Halatlı Avize Rustik

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zümra Ahşap Ahşap Avize Tekli Halatlı Avize Rustik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zumra Ahsap Satıcı Ünvanı: ABDULHAKİM BEŞTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1670088856
    Bu ürün Zumra Ahsap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİZİM ÜRÜNÜMÜZÜN DİĞER LERİNDEN FARKI FİRİNLANMIŞ ÇAM AĞACI KULLANILMIŞ KESİNLİKLE ÇATLAMA KÜFLENME YAPMAZ YILLARCA KULLANABİLİRSİNİZ AHŞAP RENGİNE UYGUN KOMBİNE KAPLANMIŞ ZİNCİR KULLANILMIŞ İADE GARANTİLİDİR .AVİZE GENİŞLİĞİ: 20 CM AVİZE YÜKSEKLİĞİ: 60 CM. AĞAÇ ENİ:8.CM AMPÜL BİLGİSİ: 1 adet e27 duy led veya tasarruflu ampül takılabilir ürünlerimiz sıfırdır --ürünlerimizin montajı yapılmıştır ve kullanıma hazırdır -tasaruf ve led ampül kullanımına uygundur. not: edison rustik ampuller ile çok güzel bir kombin oluşturabilirsiniz(ampül gönderimi yapılmamaktadır..KARGO ÜCRETİ ÖDEMİYORSUNUZ KARGO ÜCRETİ FİRMAMIZA AİTTİR.. NOT:ÜRÜN VERNİĞİ POLİSANIN EN KALİTELİ AHŞAP KORUYUCU VERNİK KULLANILMIŞTIR YANİ GOĞAL AHŞAP GÖRÜNTÜSÜNÜ KORUYOR PARLAMA YAPMIYOR BAZI AĞAÇLARDA PARLAK VERNİK KULLANILIYOR. GÖRÜNTÜ YAPMACIK GİBİ. FAKAT BİZİM KULLANDIĞIMIZ ÖZEL VERNİKTE AĞACIN DOĞAL GÖRÜNTÜSÜNÜ KORUYOR VE ÇOK AZ PARLAMA VAR BUNU KULLANMAMIZIN SEBEBİ AĞACIN DOĞAL GÖRÜNÜMÜ KAYBETMEMEK İÇİNDİR BİLGİNİZE SUNARIZ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Model Tekli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Zümra Ahşap Avize Tekli Halatlı Avize Rustik 562

Ev yaşamında aydınlatma parçaları önemli yer tutar. Müşterilerin talepleri doğrultusunda markanın avize tasarımlarında ve kullanım çeşitlerinde artış gözlenir. Zümra Ahşap avize tekli halatlı avize rustik 562 modeli ev dekorasyonuna uyumu ile müşterilerin beğenisini kazanır. Sade ve şık tasarımıyla dikkat çeken ürün, kullanıldığı yere otantik bir hava katar. Avizede genişlik 20 cm, yükseklik 60 cm ve ağaç eni 8 santimetredir. Ayrıca üründe bulunan zincir sayesinde boyunu istediğiniz kadar kısaltabilirsiniz. Kullanım alanının genişliğine ve boyutuna göre uzun veya kısa tercih edebilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen bu modelde küflenme ve ahşap renginde değişim olmaz. Ayrıca E-27 duy tipine sahip tüm ampul çeşitleri üründe kullanılabilir. Çalışma odasında otantik bir hava oluşturmak isteyenler bu ürüne gönül rahatlığıyla sahip olabilir.

  • Şık tasarım
  • Pratik kurulum
  • Geniş kullanım alanı

Sade ve Şık Tasarıma Sahip Zümra Tekli Halatlı Avize

Sade ve Şık Tasarıma Sahip Zümra Tekli Halatlı Avize

Zümra tekli halatlı avize yapımında çam ağacı kullanılır. Uzun süreli koruma sağlayan çam ağacı sayesinde kaliteli ve dayanıklı bir modeldir. Ayrıca ahşabın renginde solma veya soyulma da olmaz. Ahşap malzemesi kullanıldığı alana farklı bir hava katar. Salonda, oturma odasında ya da çalışma odasında bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Beyaz veya sarı ışık kullanımı müşterilerin tercihine göre değişir. Her iki renkle de güzel kombin oluşur. Evin havasını değiştiren bu ürün, basit ve pratik kuruluma sahiptir. Ekstra alete gerek duymadan kendiniz ürünü monte edebilirsiniz. Normal ve tasarruflu lamba çeşitlerini üründe tercih edebilirsiniz. Ahşabın doğal görünümünü korumak için vernik koruyucu kullanılır. Bu sayede uzun süreli kullanımlarda bile ahşap görüntüsünden bir şey kaybetmez. Zümra halatlı rustik avize özel günlerde sevdiklerinize alternatif hediye seçeneği de olabilir.

Dikkat Çeken Zümra Ahşap Tekli Halatlı Avize Modeli

Dikkat Çeken Zümra Ahşap Tekli Halatlı Avize Modeli

Zümra Ahşap avize tekli halatlı avize rustik, ampul ile güzel ve şık bir görüntü oluşturur. Kitap okuma köşelerinde veya çalışma odalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ahşap görüntüsüyle yaşam alanlarının ambiyansını değiştirir. Dekorasyona uygun olan farklı ampul çeşitlerini de tercih edebilirsiniz. Üretiminde kullanılan ahşabın ve ip malzemesinin kalın ve sağlam olması sayesinde uzun ömürlüdür. Mini boyutu ve tasarımıyla mutfak ve balkon da kullanıma uygundur. Küçük alanları aydınlatmasının yanı sıra tasarımıyla kullanıldığı yere farklı bir hava da katar. Ayrıca tasarımında kullanılan askının boyutu da kullanıma göre ayarlanabilir. Kullanım sıklığına göre ürünü kuru bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Kaliteli, şık ve kullanışlı Zümra rustik halatlı avize parçasını sevdiklerinize özel günlerde hediye olarak alabilirsiniz. Boyutu sayesinde büyük küçük her alanda kullanılır. Dayanıklı ve sağlam malzemesi sayesinde uzun ömürlüdür.

Her Bütçeye Uygun Zümra Ahşap Tekli Rustik Avize Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Zümra Ahşap Tekli Rustik Avize Fiyatı

Zümra Ahşap avize tekli halatlı avize rustik fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ahşap malzemesi, zinciri, tasarımı ve ürün kalitesi fiyatlandırılmasında etkilidir. Evde otantik hava oluşturmak isteyenlerin güvenle kullanabileceği bir üründür. Her çeşit mobilyaya uyum sağlayan bu avize modeli, mini boyutu ve şık tasarımıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Kişilerin tercihine bağlı olarak balkonda, mutfakta, çalışma odasında ve terasta kullanılır. Zümra Ahşap avize tekli halatlı avize rustik kullananların yorumları sayesinde ürün hakkındaki merak ettiğiniz tüm detayları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha önce satın alıp kullananlar tarafından yazılan Zümra Ahşap avize tekli halatlı avize rustik yorumları ile müşterilerin deneyim ve tavsiyelerini öğrenebilirsiniz. Siz de aklınızdaki soruların cevaplarını Trendyol'dan bu yorumları inceleyerek bulabilir, uygun fiyata tasarımıyla göz dolduran bu ürünü satın alabilirsiniz.