ZÜMRÜT SARRAF 30 Gram 22 Ayar Altın Adana Burma Yatırımlık Bayan Bilezik

88.587 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ZÜMRÜT SARRAF 30 Gram 22 Ayar Altın Adana Burma Yatırımlık Bayan Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zümrüt Sarraf 1926 Satıcı Ünvanı: ZÜMRÜT SARRAF TAŞ OCAĞI TAAHHÜT VE NAKLİYAT TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0777004941500015 Vergi Kimlik Numarası: 7770049415
    Bu ürün Zümrüt Sarraf 1926 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Zümrüt Sarraf-30 gr(gram) 22 Ayar Altın Adana Burma Yatırımlık Bilezik-Blz0028 Sevgini hissettir. Genel Toplam Ağırlık: NET 30.00 gr Bilezik Ölçüsü: 58-68 arası Belirtilen ağırlıkta üretimden kaynaklı (+/-) %10 sapma oluşabilmektedir. Eksik gram farkı çıkması durumunda ürünle birlikte tutarıda gönderilecektir. Ürünlerimiz Özel kutusunda ve hijyen temizlikleri yapıldıktan sonra gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver