Zümrüt New Age 7940 Gri Beyaz Çizgili Duvar Kağıdı 5,33 M²

249,90 TL
Boyut/Ebat: 53 x 1000
53 x 1000
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zümrüt New Age 7940 Gri Beyaz Çizgili Duvar Kağıdı 5,33 M²

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bien Duvar Kağıtları Satıcı Ünvanı: BİEN İNŞAAT MALZEMELERİ VE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170029794100011 Vergi Kimlik Numarası: 1700297941
    Bu ürün Bien Duvar Kağıtları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rulonun ölçüleri: Eni : 53 cm boyu 10,00 metre 1 rulo 5,33 m'2 alan kaplar leke ve kir tutmaz. Hava alabilir duvar kağıtlarının güneş ışığına dayanıklılığı vardır hiçbir şekilde solmaz %100 oranında silinebilir hijyeniktir insan sağlığı açısından her hangi bir sorun teşkil etmez sağlıklı ve doğaldır anti bakteriyel nefes alabilen özelliklere sahiptir akustik ve ses emici özelliği vardır. Kanserojen madde içermez ve koku yapmaz uygulama yerine yapıldıktan sonra kesinlikle ek yerleri belli olmaz lekeler kolaylıkla çıkabilmektedir kullanım süresi uzundur üretimleri renk ve desen baskısı yapılan birinci hamur kağıttan yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Desen 3 Boyutlu
Geri Bildirim Ver

Zümrüt New Age 7940 Gri Beyaz Çizgili Duvar Kağıdı 5,33 m²

Duvar kağıtları, duvara farklı bir hava katmak için kullanılan ürünlerden biridir. Yapıştırma aşaması oldukça kolay olan kağıtlar, müşterilerin kendi tarzını yansıtmaları için imkan tanır. Çizgili gri duvar kağıdı, orantılı olarak gri ve beyaz renklerin birleşiminden oluşur. Dikey çizgilerden oluşan kağıt ortamın ferah ve geniş görünmesine katkıda bulunur. Duvarlara yapılan işlemler o alanın sahip olacağı özellikleri belirli ölçüde etkiler. O nedenle uygun niteliklere sahip olan ürünlerin seçilmesi önemlidir. Duvarın genişlik ve uzunluk gibi özellikleri kağıtların yapıştırılması esnasında ölçülen kısımlar arasında bulunur. Sonrasında yeterli miktarda kağıt kesilerek yapıştırılır. Ürün kendinden yapışkanlı olmadığı için ekstra bir yapıştırıcı kullanmak gerekir. Kolay bir şekilde yapılan yapıştırma işlemi sonrasında tarzınızı yansıtan ortamlara sahip olmak için siz de ürünü alabilirsiniz.

  • Gri ve beyaz renk
  • 53 cm genişlik
  • 10 metre uzunluk

Zümrüt New Age Duvar Kağıdı ile İlgi Çekici Ortamlar

Zümrüt New Age Duvar Kağıdı ile İlgi Çekici Ortamlar

Yaşam alanlarına farklı dokunuşlar yapmanın pek çok yolu vardır. Eşyalar üzerinde yapılan değişikliklerin yanı sıra zemin ve duvar kısımlarında meydana gelen farklılıklar da ortamın havasını değiştirir. Yetişkinler, gençler ve çocuklar tarafından sevilerek kullanılan duvar kağıtları zaman içerisinde çeşitlenen modeller ile birlikte sunulur. Gri beyaz çizgili duvar kağıdı da bunlardan biridir. Çizgili sade tasarım ile odaya farklılık katan kağıtlar, evde ya da ev dışındaki alanlarda tercih edilebilir. Gerek desen gerekse renk bakımından iş yerlerinde kullanmak için de tercih edilebilir. Müşterilerin taleplerine uygun şekilde ortaya konulan modeller arasından seçim yaparak kullanabilirsiniz. Yapıştırma işlemine kağıtları keserek başlayabilirsiniz. Duvarın en ve boy oranını hassas şekilde ölçerek kağıtları kesebilirsiniz. Duvar kağıtlarını bir oda içerisinde her duvar için kullanabileceğiniz gibi tek bir alan için de tercih edebilirsiniz.

Yapıştırması Basit Zümrüt New Age Duvar Kağıdı

Yapıştırması Basit Zümrüt New Age Duvar Kağıdı

Dekorasyon noktasında tercih edilmesi mümkün pek çok seçenek bulunur. Müşterilerin kişisel tercihlerine uygun olacak şekilde tasarlanan bu seçenekler arasında duvar kağıdı kullanımı da bulunur. Duvarı boyama zahmetinde bulunmadan kısa süre içerisinde gerekli değişimin oluşması sağlanır. Kağıtlar, dayanıklıdır ve uzun süre boyunca yapıştığı şekilde kalır. Müşterilerin zevklerine uygun olacak şekilde tercih yapmasını sağlayan farklı ürün modelleri bulunur. Dikey çizgili bir tasarıma sahip olan kağıtlar, çoğu kişinin beğenisini kazanır. Bu nedenle sıklıkla kullanıldığı görülür. Müşteri beklentilerini karşılayabilen ürün modeli sayesinde görmek istediğiniz değişiklikleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Zümrüt gri beyaz çizgili duvar kağıdı 5,33 m sayesinde kişisel alanları istediğiniz şekilde dizayn edebilirsiniz. Zümrüt New Age 7940 gri beyaz çizgili duvar kağıdı 5,33 m yorum kısmından ürün özellikleri ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dikkat Çekici Zümrüt New Age Duvar Kağıdı Özellikleri

Dikkat Çekici Zümrüt New Age Duvar Kağıdı Özellikleri

Duvarları boyamak istemeyen kişiler için alternatif pek çok seçenek bulunur. Kağıt yapıştırarak duvarların tamamını ya da belirli bir kısmın kolaylıkla kaplayabilirsiniz. Az miktarda yapışkan kullanılarak yapıştırılan kağıt sayesinde seneler boyunca keyifle vakit geçireceğiniz alanlara sahip olabilirsiniz. Zümrüt New Age 7940 gri beyaz çizgili duvar kağıdı 5,33 m alan kaplama kapasitesine sahiptir. Leke ve kir tutmayan özelliği ile öne çıkan ürün, hava alabilir. Bu sayede yüzeyin zarar görmesi önlenir. Güneş ışığına karşı dayanıklılık gösteren ürünün silinebilir olması da müşterilerin dikkatini çeken ayrıntılar arasında bulunur. İnsan sağlığı için herhangi bir olumsuzluk teşkil etmeyen kağıtlar antibakteriyeldir. Ek yerlerini belli etmez ve ses emici özelliğe sahiptir. Zümrüt New Age 7940 gri beyaz çizgili duvar kağıdı 5,33 m fiyat aralığını araştırarak ürün siparişini Trendyol üzerinden yapabilirsiniz.