Zwilling 530110500 Dijital Tartı

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zwilling 530110500 Dijital Tartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Royal london Satıcı Ünvanı: VENÜS ZÜCCACİYE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0924055688400001 Vergi Kimlik Numarası: 9240556884
    Bu ürün Royal london tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 530110500 Dijital Tartı Mutfağınıza tutku ve kalite zwilling'le geliyor. Mutfaktaki ikizinizi bulmak o kadar da zor değil! 2 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bazal Metabolizma Hızı Ölçümü Yok
  • Bluetooth Yok
  • Pil Göstergesi Var
  • Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Yok
  • Vücut Su Oranı Ölçümü Yok
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver

Zwilling Dijital Tartı 530110500

Zwilling hassas tartı, 290 yıldır yemek pişirme keyfiyle insanları bir araya getiren ve Alman kalite geleneğinden gelen bir markanın son teknoloji ürünüdür. Zwilling dijital mutfak tartısı tüm malzemeleri hassas şekilde ölçer; yiyecek ve içecek hazırlarken tarifleri kusursuz şekilde uygulamanıza yardımcı olur. Ürün ergonomik ve fonksiyonel tasarımı ile son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Tartı özellikle pasta, kek, kurabiye, poğaça ve ekmek gibi gramajların önem arz ettiği tarifler için her an elinizin altındadır. Böylece her sunumda reçetesi sorulan en lezzetli ikramları kolaylıkla hazırlamanız mümkün olur. Zwilling dijital mutfak tartısı kolay silinebilen hijyenik bir yüzeye sahiptir. Cihaz malzeme ve işçilik hatalarına karşı 5 yıl boyunca garantilidir.

  • Doğayla dost şarj edilebilir dijital tartı
  • Şık ve modern tasarım
  • 62 saat batarya ömrü

Zwilling Hassas Tartı Nasıl Kullanılır?

Zwilling Hassas Tartı Nasıl Kullanılır?

Zwilling dijital tartı gövdesine entegre bir akü ile çalışır. İlk kullanımdan önce paketten çıkan USB bağlantı kablosuyla akü tamamen dolana kadar şarj edilmelidir. Cihaz, çalıştırılmak için mutfak tezgâhı gibi düz bir zemine yerleştirilmeli ve yan yüzeyinde bulunan kontrol panelindeki düğmesine basılmalıdır. Zwilling dijital tartı kullanıma hazır olduğunda ekranında 0 değeri görülür ve bu aşamada tartılmak istenen malzeme tartının üzerine konulur. Malzemenin ağırlığı gösterge ekranında görülecektir. Kontrol paneli tuşu açma kapamanın yanı sıra fonksiyon seçimi için de kullanılır. Tartının ekranında görüntülenen ağırlık birimini gram ya da ons cinsine değiştirmek için alt yüzeyindeki birim seçme tuşu (unit) kullanılır. Zwilling dijital mutfak tartısını kapatmak için kontrol paneli tuşuna uzun süre basmanız yeterlidir. 3 dakika boyunca kullanılmadığında cihaz otomatik olarak kapanarak enerji tasarrufu sağlar.

Zwilling Hassas Tartı Boyutları Nelerdir?

Zwilling Hassas Tartı Boyutları Nelerdir?

Zwilling hassas tartı, 245 mm x 188 mm x 20 mm boyutlarına sahiptir. Her evin ihtiyacı olan bu modern alet, ince ve hafif yapısı ile mutfak tezgâhınıza kolaylıkla yerleştirilebilir ya da çekmecede saklanabilir. Herhangi bir kurulum gerektirmeyen Zwilling tartıyı paketinden çıkardıktan sonra bir güç kaynağına takarak şarj etmeniz yeterlidir. Dijital tartının şarj edilebilir olması sayesinde pil almak ve atık pilleri bertaraf etmek gibi zahmetlere girmenize gerek kalmaz. Solingen’de bir bıçak üreticisi olarak yola çıkıp modern mutfaklar için yenilikçi aletler sunan bir dünya markasına dönüşen Zwilling bu tecrübesini tüm ürünlerine aktarır. Dijital mutfak tartısı da bu yenilikçi bakış açısı ile tasarlanmış son derece işlevsel ve dayanıklı bir üründür. Siz mutfakta kendinizi geliştirirken Zwilling tartı işlerin kesintisiz şekilde devam etmesine yardımcı olur.

Zwilling Hassas Tartı Net Tartım Yapar mı?(dara almak vb. teknik özellikler…)

Zwilling Hassas Tartı Net Tartım Yapar mı?(dara almak vb. teknik özellikler…)

Zwilling hassas tartı tüm malzemelerinizi en doğru şekilde ölçmenize sağlamak üzere tasarlanmıştır. Dara fonksiyonu ile bir kaç malzemeyi art arda tartmanız da mümkündür. Bunun için önce ilk ürünü tartıp, tartıya ekleyeceğiniz her üründen önce kısa bir şekilde kontrol paneli tuşuna basmanız yeterlidir. Böylece her seferinde son eklediğiniz ürünün ağırlığı görülür. Malzemeler birlikte tartılırken toplam ağırlık 400 gramı aştığında dijital tartının ekranında T simgesi görüntülenir. Kontrol paneli tuşuna kısaca basılarak önce toplam ağırlık okunur ve tekrar basıldığında gösterge sıfırlanır. Bu yöntem ile toplam 10 kiloya kadar tartım yapmaya devam edebilirsiniz. Mutfak işlerinde kendini geliştirmek isteyen kullanıcılar tarafından en çok ihtiyaç duyulan eşyalardan bir tanesi Zwilling hassas dijital tartıdır. Kullanım kolaylığı ve işlevselliği ile bu cihaz pek çok profesyonel mutfak dâhil olmak üzere her yerde beğenilerek kullanılır. Zwilling dijital mutfak tartısı yorumlarına ürün değerlendirmeleri bölümünden göz attıktan sonra Trendyol üzerinden hızlı ve güvenilir şekilde sipariş vermeniz mümkündür.