Zyxel Wre6505 750 Mbps 5 Ghz Dual Band Menzil Genişletici

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Zyxel Wre6505 750 Mbps 5 Ghz Dual Band Menzil Genişletici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zyxel wre6505 750 mbps 5 ghz dual band menzil genişletici son teknoloji en kusursuz deneyimi sunan ağ genişletici cihazı ile sizde fark yaratacak bir kullanımın sahibi olabilirsiniz. Gelişmiş son teknolojisi sayesinde ışık hızında bir deneyim yaşayabilir ve kusursuz yapısı ile asla yarı yolda kalmazsınız. Kusursuz deneyim profesyonel bir deneyim sunan tasarım harikası size en gelişmiş teknolojiyi sunarak asla bağlantı sorunu yaşatmaz. Gelişmiş performansı ile yeteneklerinizi dilediğiniz gibi genişletebilir ve internet kullanımlarını mükemmel biçimde sağlayabilirsiniz. Harikalar yaratır internet hızını asla kesmeden kusursuz bir deneyim sahibi olabilir ve bu sayede sıra dışı bir yetenek kazanarak dosya indirme işlemlerinizi eksiksiz bir biçimde yerine getirebilirsiniz. Kusursuz teknolojisi ayaklarınızı yerden keser. Mükemmel performans sıra dışı bir deneyim sunan mükemmel tasarım harikası size en güvenilir internet deneyimini sunar ve ister işyerinizde isterseniz evde sıra dışı bir deneyim sahibi olabilirsiniz. Kusursuz yapısı size kaliteden asla ödün vermez. Ayrıcalık sunar internet kullanımlarınızda performansı bir anda artıran yenilikçi yapısı size kaliteyi yaşatır ve kusursuz bir kullanım şeklini sunarak ayrıcalık sağlar. Mükemmel yapısı ile dış yüzeyinin dayanıklı yapısı ışık hızında yetenekler geliştirir. Hassas yapı üst düzey kalitesi sayesinde sizde mükemmel bir kullanım sahibi olabilir ve internet kullanırken asla bir sorun yaşamadan kesinti veya bağlantıda problemlerle karşılaşmazsınız. Yenilikçi yapısı sayesinde sizde özel bir kullanım şekline sahip olabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver