Bosch Psb 570 Re Darbeli Matkap 570w

3.150 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Bosch Psb 570 Re Darbeli Matkap 570w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HepsiPolatlarda Satıcı Ünvanı: POLATLAR İNŞAAT HIRDAVAT NALBURİYE VE EL ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732004557000014 Vergi Kimlik Numarası: 7320045570
    Bu ürün HepsiPolatlarda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PSB 570 RE darbeli matkap sahip olduğu kompakt dizayn, yumuşak yüzeyli tutamak ve (sadece 1,6 kg olan) düşük ağırlık sayesinde üstün bir kullanım kolaylığı ve optimum kullanıcı konforu sunar. 570 watt'lık güçlü motoru, duvarda 10 milimetre çapa kadar delme gerçekleştirebilir. Bu sayede zorlu çalışmalar bile son derece kolay ve hızlı bir şekilde halledilir. Bosch Electronic devir sayısı denetimi, hassas çalışma ayarlarının yapılmasına olanak sağlar: Şalter tuşu üzerinden duruma göre «hız verebilirsiniz». Bu özellik, kaygan yüzeylerin delinmesi ve cıvataların takılması için faydalıdır. Ürün Özellikleri Bir başkası işleri sizin için daha fazla kolaylaştıramaz: yumuşak tutamağa sahip kompakt yapı, düşük ağırlık (sadece 1,6 kg) ve olağanüstü pratik kullanım, her iş için kontrollü ve optimum kullanıcı konforu sağlar Güçlü 570 Watt'lık motor ve duvarda 10 mm'lik delme çapı – böylece zor işler de kolaylıkla halledilir Bosch Elektronik devir sayısı ayarı: şalter düğmesi üzerinden 0 - maks. arası «gaz vermek» hassas ayar gerektiren çalışmalara olanak tanır, örneğin kaygan yüzeylerde ön delme veya vidaların sıkılması Ürün Avantajları Hızlı ve kolay alet değiştirme için iki kovanlı anahtarsız uç takma mandreni İşe başlamaya hazır – 4 parçalı üniversal matkap ucu seti dahil Sürekli kullanımda entegre şalter sayesinde konforlu çalışma Toz emme bağlantısı - toz emme sistemi opsiyonel aksesuar olarak mevcuttur Malzemeye özgü çalışma için vidalama/delme/darbeli delme fonksiyon şalteri Pratik saklama için askı düzeneğine sahip yeni kablo sistemi Sağ/sol dönüş Teknik Veriler Giriş gücü 570 W Çıkış gücü 228 W Maks. tork 7,5 Nm Rölanti devir sayısı 50 – 3.000 dev/dak Darbe sayısı 33.000 darbe/dak Ağırlığı 1,6 kg Betonda maks. delme çapı 10 mm Çelikte maks. delme çapı 10 mm Ahşapta maks. delme çapı 20 mm Vida çapı, maks. 5 mm Gürültü ve Titreşim Bilgileri Ölçüm değerleri EN 60745'e göre elde edilmiştir. Toplam titreşim değerleri (Üç yöne ait vektörel toplam). Metalde delme Titreşim emisyon değeri ah 4.0 m/s² Tolerans K 1.5 m/s² Betonda darbeli delme Titreşim emisyon değeri ah 33.0 m/s² Tolerans K 3.5 m/s² Vidalama Titreşim emisyon değeri ah 2.5 m/s² Tolerans K 1.5 m/s² Diş açma Titreşim emisyon değeri ah 2.5 m/s² Tolerans K 1.5 m/s² Elektrikli el aletinin A-dereceli gürültü seviyesi tipik olarak şu değerlere sahiptir: Ses basıncı seviyesi 97 dB(A)
  • Ses performansı seviyesi 108 dB(A). K belirsizliği= 3 dB. Fonksiyonlar Anahtarsız mandren Sağa/sola dönüş Bosch Elektronik Yumuşak tutamak Kullanım: Vidalama / delme / darbeli delme Teslimat Kapsamı İlave tutamak (2 609 255 727) Plastik çanta 4 parçalı üniversal matkap ucu seti (2 609 255 480) Derinlik mesnedi (2 603 001 009) Kullanım kılavuzu (.PDF - 3,5 MB)

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbesiz
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver