Doğadan Bitki Çayı Emziren Annelere Özel 18'li

87,75 TL
(4,88 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
62,47 TL
Kurumsal Fatura
69,40 TL63,47 TL
Kurumsal Fatura
76,90 TL67,90 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
64,48 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğadan Bitki Çayı Emziren Annelere Özel 18'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BonuShoop Satıcı Ünvanı: ÖZCAN ERCİEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410368041
    Bu ürün BonuShoop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emziren Annelere Özel Bitki Çayı 18'li, Prof. Dr. Erdem Yeşilada'nın desteği ile geliştirdiğimiz emzirme dönemine özel harman ile bitkilerin gücünden gelen iyiliği hissedin. İçindekiler: Rezene, Tarçın, Papatya, Isırgan
Geri Bildirim Ver

Doğadan Emziren Annelere Özel Çay 18'li Poşet

Anne sütü ile bebeğin beslenmesi sağlanırken aynı zamanda anne ile bebek arasında özel bir bağın oluştuğu emzirme dönemi, psikolojik ve fizyolojik etkilere sahiptir. Bu dönemde bebeğin ve annenin farklı ihtiyaçları bulunur. Doğadan emziren annelere özel çay 18'li poşet bu dönem için özel olarak geliştirilir. Türkiye’nin 1 numaralı bitki ve meyve çayı markası Doğadan, emzirme dönemindeki annelerin ihtiyaçlarına yönelik özel bir çay hazırlar. Prof. Dr. Erdem Yeşilada ile birlikte özel geliştirilen bu içecek, %100 bitki içeriğine sahiptir. Emzirme dönemine özel bitkilerle harmanlanmış çay ile size özel olan içeceğin tadını çıkarabilirsiniz. Kafein ve aroma içermeyen yapısı ile doktorunuza danışarak güvenle kullanabileceğiniz içecek, 18’li paket içeren özel ambalajlarda sunulur.

  • %100 bitki içeriği
  • Emzirme dönemine özel
  • 18 adet poşet çay

Bitkisel Doğadan Emziren Annelere Poşet Çay Özellikleri

Bitkisel Doğadan Emziren Annelere Poşet Çay Özellikleri

Doğum sonrası ile başlayan dönem, bebeğin gereksinimlerini karşılama zorunluluğu nedeniyle son derece yoğundur. Doğadan emziren anne çayı bardak poşet formundaki ambalajı ile size bu süreçte pratiklik kazandırır. Üzerine sıcak su ekleyerek kolaylıkla hazırlayabileceğiniz çay, pratik kullanıma uygun formu ile size zaman kazandırır. Bitkilerin gücünden gelen iyiliği hissetmeniz için hazırlanan çayı, aile hekiminize danışarak günde 4 fincana kadar düzenli bir şekilde içebilirsiniz. Tam etkisini göstermesi için yemeklerden önce aç karnına içilmesi tavsiye edilir. Papatya poleni alerjisi olanlar haricinde tüketim açısından herhangi bir sınırlayıcılığı olmayan çayı doktorunuza danışarak gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Doğadan emziren annelere özel çay ile bu dönemin ihtiyaçlarına yönelik hareket edebilirsiniz. Prof. Dr. Erdem Yeşilada ile birlikte geliştirilen çayın içerisinde bulunan etken maddeler ile büyük faydalar sağlayabilirsiniz.

Emziren Annelere Özel Çay 18'li Poşet Yorumları

Emziren Annelere Özel Çay 18'li Poşet Yorumları

Hamilelik ile başlayan sonrasında doğum ve emzirme dönemi ile devam eden süreçte anne ve bebeklerde bir takım ihtiyaçlar söz konusu olur. Doğadan, emzirme dönemindeki ihtiyaçlara yönelik geliştirdiği özel formüle sahip çay ile annelere bir armağan sunar. İçeriğindeki bitkiler süt artırmak amacıyla, sindirim ve gaz problemlerinin giderilmesinde kullanıldığı bilinen rezene, papatya, tarçın ve ısırgandır. Doğadan emziren annelere özel çay 18'li poşet kullananlar bitkisel içeriğe sahip özel çay içme keyfinin yanı sıra aldıkları her paket ile Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’na Doğadan aracılığıyla katkıda bulunabilirler. Doğadan emziren annelere özel çay 18'li poşet yorumları sayısal olarak fazla olduğu gibi puan bakımından da son derece yüksektir. Ürünü tüketenler yaptıkları yorumlarda tadından ve etkisinden memnun kaldıklarını belirtirler. Pratik kullanım imkanı ile ürünü kullanarak siz de faydalarını gözlemleyebilirsiniz.

Etkili Emziren Annelere Özel Çay 18'li Poşet Fiyatı

Etkili Emziren Annelere Özel Çay 18'li Poşet Fiyatı

Etkileyici kokusu ve hoş bir içim sunan özel bitkisel harmanı ile sevilen bir içecek olan emziren annelere özel çay, kafein ve aroma içermeyen formülü ile rahatsızlık vermez. Etkisini gösterebilmesi için yemeklerden önce kullanılması tavsiye edilen çay ile emzirme döneminin getirdiği sorunlara karşı etkili bir önlem alabilirsiniz. Doğadan emziren annelere özel çay 18'li poşet fiyatı emziren annelerin kolaylıkla edinebilmesi adına son derece uygundur. Paket içerisinde bulunan 18 adet süzen poşet çay ile rahat bir kullanım imkanı sunar. Dönemin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik etkili olduğu düşünülen bitkileri özenle tek pakette bir araya getirmesi ile bütçenizi zorlamaz. Siz de Trendyol’dan Doğadan emziren annelere özel çay 18'li poşet satın alarak annelere özel hazırlanan kafein ve aroma içermeyen bitki çayının tadını çıkarabilirsiniz.