Ezberbozan Ezber Bozan Çay 5000gr

1.120 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.120 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.120 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ezberbozan Ezber Bozan Çay 5000gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zafer Kurumsal Tedarik Satıcı Ünvanı: TEVFİK ÇAKMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2240128102
    Bu ürün Zafer Kurumsal Tedarik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ezber Bozan Çay 5 Kg
Geri Bildirim Ver

Ezberbozan Çay Dökme Sade 5000 gr

Ezberbozan, ürettiği çaylar ile bilinen ve öne çıkan bir markadır. Bu markadan aldığınız çaylar, içim olarak sizi maksimum oranda memnun eder. Türk halkı çaya düşkün bir millettir. Özellikle kahvaltı sofralarında aranılan bu sıcak içecek, her mevsimde tercih edilir. Her kahvaltıda ve akşam yemekleri sonrasında ya da gün içinde istenen her zaman tüketilebilen bir içecektir. Yemek sonrasında muhabbetin yanında oldukça tercih edilen bu ürünün, kalitesi de insanlar için önemlidir. Ezberbozan çay 5 kg sizlere arzuladığınız kaliteli çay içim hizmetini sunar. Bu ürün, 5 kg şeklinde satılır. Satışa sunulmadan önce bir filtre sisteminden geçer ve o hep şikayet edilen çay tozundan arındırılır.

  • İlk hasattan oluşturulan harman
  • Tozdan arındırılarak sunulan hasat
  • %5 Srilanka çayı

Ezberbozan Çay Dökme Sade 5000 gr Özellikleri

Ezberbozan Çay Dökme Sade 5000 gr Özellikleri

Ezberbozan markasının ürettiği bu dökme çayın özellikleri oldukça göz doldurur. Bu içecek 1. sınıf ürün olarak satışa sunulur. Deneyenlerin vazgeçemeyeceği bir tat olan bu ürün, %5 fire verip toz alma sisteminden geçer. Toz alma işleminden geçtikten sonra tozsuz çay harmanı olarak üretim sürecine girer. Bu ürün tozdan arınması ile de oldukça ön plana çıkar. Bunun yanı sıra üretimde bekletilen ilk hasat çaylar kullanılır. İlk hasat olması çay seven insanlara ayrı bir keyif verir. Bu çayın dikkat çeken başka bir özelliği de, harmanlarına %5 Srilanka çayı eklemeleridir. Yapılan bu ekleme ile dem ve kızıllığın öne çıkması aynı zamanda da yumuşak içimli olması amaçlanır. Ezberbozan çay dökme sade 5000 gr yorumları genel olarak çayı tüketmeyi çok seven insanlar tarafından yapılır. Bu yorumlar da ürünün ne kadar kaliteli bir çay içimi olduğu ile ilgilidir.

Ezberbozan Çay Dökme Sade 5000 gr Avantajları

Ezberbozan Çay Dökme Sade 5000 gr Avantajları

Bu bitki yeşil haldeyken toplanır ve kurutulup siyah renk elde edilir. Kurutularak siyah rengi elde edilen bu çay oldukça lezzetlidir. Aynı zamanda bu çayın içinde kafein vardır ve bu da uyanmanıza yardım ettiği gibi kan pıhtılaşma gibi sorunların önlenmesinde destekleyicidir. Bu da kalp krizini önleyen bir durumdur. Ezberbozan çay dökme sade 5000 gr tüm bunların yanında tip 2 diyabetinin oluşmasını önlemeye de yardımcı olur. Çok fazla tüketilen çayın daha birçok faydası vardır. Bu ürünün kolay bir şekilde hazırlanabilmesi de ürünün başka bir avantajıdır. Aniden gelen misafirlerinize hızlı bir şekilde sunabileceğiniz pratik bir içecektir. Tercih edilebilirlik bakımından oldukça seveni vardır. Genel olarak sevilen ve tercih edilen bir içecek olduğu için de, her misafiriniz için demleyebilirsiniz. Bu içeceğin demlenmesi yeterince hızlı ve yoğun şekilde olur.

Ezberbozan Çay Dökme Sade 5000 gr Fiyatları

Ezberbozan Çay Dökme Sade 5000 gr Fiyatları

Bu bitkinin toplanması bir hayli zordur. Zahmetli şekilde elde edilen bu bitki, insanlara oldukça fayda sağlar. Bu çayın demlenme şekilleri ülkemizde bölgeden bölgeye farklılık gösterebilir. Fakat tadı temel olarak aynıdır. Neredeyse her sabah sevilerek tüketilen bu sıcak içecek, ülkemizde her mevsimde tercih edilir. Eski zamanlardan beri tüketilen bu sıcak içecek günün her saatinde tercih edilebilir. Misafirleriniz için pratik şekilde hazırlanabilir lezzetli bir servis içeceğidir. Aynı zamanda çayın tüketim şekilleri değişim gösterebilir. Şekerli, limonlu gibi tercihler vardır ama sıklıkla tercih edileni sade şekildedir. Ezberbozan çay dökme sade 5000 gr fiyatı, ürünün kalitesi göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün kalitesi düşünüldüğünde fiyatı oldukça uygun bir aralıktadır. Bu çayı Trendyol’dan uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz.