Renk
Fiyat
Boya Ağırlığı
Fiyat Geçmişi
Tip
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

Yaldız Boya

" araması için 685 sonuç listeleniyor

Yaldız Boya Modelleri Trendyol'da!

Yaldız boyalar özellikle geri dönüşüme önem veren, evdeki eşyaları dönüştürüp yeniden kullanan, DIY projelerine düşkün, ahşap boyama veya resim gibi hobileri olan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Birçok farklı kullanım alanı ve çeşitleri bulunmaktadır. Adından anlaşılacağı üzere yaldız veren boyalardır ve farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. En çok kullanılan renk altın ve gümüş olsa da seçebileceğiniz birçok farklı rengi vardır. Bu boyalar ile yarattığınız ürüne parıltı katarsınız, öne çıkarmak istediğiniz bir bölümü boyayarak oraya dikkatleri çekersiniz. Hataları gizlemek için en çok tercih edilen boya türündendir. Kullanacağınız alana ve zemin türüne göre size en uygun boyayı Trendyol'dan seçip uygulamalarınızı daha parlak ve güzel hale getirmenize yardımcı olan boyalardır.

Yaldız Boya Çeşitleri

Yaldız Boya Çeşitleri

Yaldız boyaları kullanım alanlarına göre farklı türleri bulunmaktadır. Sprey yaldız boyalar, sprey kutusu içerisinde satılan boyalardır ve geniş alanları boyamak için sıklıkla tercih edilmektedirler. Eğer geniş bir yüzeyi boyamak istiyorsanız bu boyaları tercih edebilirsiniz. Kullanım kolaylığı açısından da sıklıkla tercih edilmektedir. Parmak yaldız boya genelde dokulu yüzeylerde boyama yapmak için tercih edilmektedir. Adından da anlaşılacağı gibi parmak yardımıyla bölgeye uygulanır. Üstü pürüzlü yüzeylerde uç kısımlarda sadece yaldız olmasını istediğiniz durumlarda kullanabilirsiniz. Parmağınıza bir miktar boya alıp parmağınız ile boyamak istediğiniz yeri boyayabilirsiniz Yaldızlı akrilik boya fırça veya sünger ile boyama yapacağınız standart akrilik boya türlerindendir. Tüm yüzey veya belirli bölümleri boyama için kullanabilirsiniz.

Yaldız Boya Kullanım Alanları

Yaldız Boya Kullanım Alanları

Bu boyalar her yüzeyde her şekilde uygulanabilmektedir. Fakat en çok ahşap boyama ve seramik ürünlerde tercih edilmektedir. Ahşap boyama hobisi ile uğraşıyorsanız mutlaka bu boyalardan almanız gerekmektedir. Boyadığınız ürünü öne çıkaran, parlatan ve dikkat çekici hale getiren boyalardır. Ahşap mobilyalarınıza renk katmak isterseniz bu boyalar sayesinde kolaylıkla canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Seramik ile uğraşan kişiler tarafından da oldukça tercih edilmektedirler. Özellikle aksesuar amaçlı yapılan tabakların kenar kısımlarına bu boyalar uygulanmaktadır. Seramik bir kupanız varsa ağız ve kulp kısmında parlak yaldızları görmüşsünüzdür. Evinizdeki bir eşyaya renk katmak istediğinizde uygun rengi seçerek bu boyaları uygulayabilirsiniz. Resim yapmayı seviyorsanız tablolarınıza parlak renkler koymak için yaldız boyaları kullanabilirsiniz. Bu uygulamayı çok sık kullanan Gustav Klimt tablolarında altın yaldız yağlı boya kullanımını görebilirsiniz. Diğer bir kullanım alanı olarak epoksi ile uğraşan kişiler de yaldız boyaları çok sık tercih etmektedirler. Epoksi ürünlerin kenar kısımlarını boyamada bu boyaları tercih ettikleri gibi epoksinin içine yaldız toz pigment ekleyerek ürünlerine ışıltı katarlar.

Yaldızlı Boya Renkleri

Yaldızlı Boya Renkleri

Bu boyalar içerisinde en çok bilinen ve kullanılan renk altın rengidir. Altın rengi neredeyse her renk ile uyumlu olduğu için sıklıkla tercih edilmektedir. Altın renginden sonra ise gri veya gümüş boyalar gelmektedir. En çok tercih edilen renkler bu ikisi olsa da bronz, rose, metalik, bakır, yeşil, mavi gibi farklı renklerde seçenekler arasındadır. Ayrıca altın ve gümüş renklerin farlı tonları da bulunmaktadır bunları sıralayacak olursak som alın, antik altın, yeşil altın, simli altın, metalik gri, antik gri, antik gümüş gibi renkleri sayabiliriz. Uygulama yapacağınız bölgeye çevresindeki renklere uyumuna göre size en uygun rengi seçip boyama yapabilirsiniz.