5
Vantilatör kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici.

4.140 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.149 TL
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TÜRKOĞLU AVM Satıcı Ünvanı: MEHMET FATİH TÜRKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: mehmetfatihturkoğ[email protected] Mersis Numarası: 3714745830200001 Vergi Kimlik Numarası: 8800188608
    Bu ürün TÜRKOĞLU AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik AC 6030 Havadar Serinletici Genel Özellikler Ayarlanabilir Ayak Var Güç 65 W Ürün Rengi Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip Ayaklı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Soğutucu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici ile Huzurlu Bir Yaz

Özellikle sıcak yaz günlerinde hemen herkes serinletici bir alan bir gölge aramaktadır. Ancak hemen her alanda bu pek mümkün olmamaktadır. Genellikle klima monte edilemeyen alanlarda sıcak hava daha çok kendini hissettirirken o alanda bulunan çoğu kişi için o alan bir klima şart olmaktadır. Özellikle ofis gibi kalabalık ve yoğun alanlarda klimalar olmazsa olmaz halindedir. Ancak bazı özel durumlarda klima kullanımı mümkün olmayabilir. Bu gibi durumlar için ise vantilatörler devreye girer ancak vantilatörler de küçük yapıları ile yeterli soğutmayı sağlama konusunda yetersiz kalmaktadır. Bu konuda da teknolojinin öncülerinden olan Arçelik imdadınıza yetişiyor ve oldukça şık ve serinletici olan AC 6030 havadar hava serinletici ile sizi ve sevdiklerinizi sıcak yaz günlerinde bunaltıcı sıcaklardan koruyor. Arçelik AC 6030 havadar iyonizer uzaktan kumandalı hava serinletici vantilatör ile yaz sıcaklarını atlatabilirsiniz.

  • Şık Tasarım
  • Kolay Kullanım
  • Gelişmiş Özellikler

Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C Özellikleri

Arçelik oldukça konforlu ev ekonomik olan Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C ürünü ile klimaların uygun olmadığı yerlerde dahi klima konforu sunuyor. Özellikle sıcak ve bunaltıcı yaz günlerinde klima bulunmayan alanlarda oluşan bunalmışla ve bıkkınlığın önünde geçen Arçelik hava serinletici AC 6030 ürünler hemen her alanda rahatlıkla kullanılması ile de bilinmektedir. Oldukça kolay bir kullanımı bulunan Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C hem küçük boyutu hem de boyutundan büyük performansı ile oldukça sık tercih ediliyor. Pek çok farklı fan ayarı bulunan Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C aynı zamanda sahip olduğu zamanlayıcı özelliği ile de oldukça sevilmektedir. Özel uyku modu sayesinde siz uyurken sizin serinliğinizi koruyacak özel klima yapısı ile sizin istediğiniz ölçüde size serinlik sunacaktır.

Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C Kullanımı

Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C kullanımı oldukça kolay olan bir üründür. Sıcak yaz günlerinde sizi ve sevdiklerinizi yoğun sıcaklardan koruyan Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C ihtiyacı olan sizin dilediğiniz miktarda buz kalıbı su ve elektriktir. Öncelikle Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C ürünün arka kısmında yer alan hazneyi açıp içerisine yeterli miktarda su konulmalıdır. Bu yeterli miktar su konulan kapta min va max işaretleri ile belirtilmiştir. Daha sonra ürünün içinden çıkan iki adet buz kalıbı dondurucudan çıkarılıp bu suya atılmalı ve serinliğin keyfini çıkartmak için Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C fişe takılmalıdır. Dilediğiniz ayarda kullanabilir ve Arçelik ac 6030 havadar hava soğutucu ile serinliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C Yorumları

Hemen her kesimden kişi için sıcaklık oldukça can sıkıcı ve bunaltıcı olmaktadır. Bu gibi durumlarda ise klima ve benzeri ürünler kullanılır. Bu ürünlerden biri de Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C’dir. Oldukça şık ve kullanışlı olan bu ürünü kullanan kullanıcılar hemen her yorumda da görüleceği üzere Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C’nin performansından oldukça memnun kalmaktadır. Özellikle boyutunun küçük olduğundan bahseden kullanıcılar performansının boyuna oranla daha büyük olduğundan söz etmektedir. Aynı zamanda su ile etrafı soğutması sayesinde havayı kurutmamasını da oldukça beğenen kullanıcılar, hemen her alanda Arçelik AC 6030 Havadar Hava Serinletici AC 6030 C kullandıklarını belirtmektedir. Arçelik AC 6030 havadar uzaktan kumandalı iyonizer hava soğutucu yorum sayısı oldukça yüksek olan bu ürün hem sizi hem de sevdiklerinizi bekliyor. Arçelik AC 6030 havadar hava serinletici yorumları incelendiğinde üründen memnun kalındığı görülür. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.