Arçelik Afc 361 B Beyaz A Fry Ankastre Fırın

15.299 TL
A+
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.349 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.599 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik Afc 361 B Beyaz A Fry Ankastre Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MASKHOME Satıcı Ünvanı: ZÜMPA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999004792000010 Vergi Kimlik Numarası: 9990047920
    Bu ürün MASKHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Air Fry teknolojisi ile geliştirilen Arçelik ankastre fırın özel tasarım delikli tepsisi ile ısının yiyeceklerin her bir noktasına temas ederek homojen şekilde pişmesine ve kurumadan çıtır kıvam elde etmesini sağlar.
  • Steam Well buhar destekli pişirme fonksiyonuna sahip olan beyaz fırın yiyecekleri yakmadan içleri yumuşak olacak şekilde pişirir, puf puf kabaran hamur işleri elde eder.
  • Az yağ kullanımını destekleyen, dumansız pişirme sağlayan elektrikli fırın özel fan sistemleri ile sıcak hava dalgasının eşit şekilde dağılmasını sağlayan Hot Areo Pro motor teknolojisi ile tasarlanır.
  • Dokunmatik kontrol paneline sahip olan saatli fırın tek dokunuş ile zaman ayarlamaya, dijital gösterge paneliyle pişme süresini takip etmeye imkan tanır.
  • 9 adet programı ile işlevsel kullanım sunan multifonksiyonel fırın 3D pişirme sistemi ile alt, üst ve turbo ısıtıcıları ayna anda çalıştırarak dengeli pişirme sağlar.
  • Arçelik AFC 361 B ankastre fırın geliştirilmiş yeni nesil teleskopik ızgara tasarımı ile tespinin ızgara üzerinde daha rahat hareket etmesine tepsiyi çıkarmadan yemekleri kontrol etmeye olanak tanır
  • Buz çözme fonksiyonuna da sahip olan çok fonksiyonlu fırın aynı zamanda 6 farklı işleve sahiptir. Hızlı ön ısıtma fonksiyonu (Booster) ve elektroturbo (Fan Destekli Pişirme) yüksek performansı sunar.
  • Arçelik AFC 361 B Fibona serisi A Fry ankastre fırın buharlı temizleme fonksiyonu ile yemek kalıntılarını temizlik maddelerine gerek kalmadan buhar ile çözer.

Ürün Özellikleri

  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 8 Fonksiyon
  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Hacim 60 - 80 L
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Pişirme Özelliği Multifonksiyonel
  • Saat Tipi LED Ekran - Dokunmatik
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Arçelik Afc 361 B Beyaz A Fry Ankastre Fırın

Arçelik AFC 361 B beyaz A fry ankastre fırın, mutfakta pratik ve lezzetli yemekler yapmak isteyenler için ideal üründür. A fry ankastre fırın, pek çok özellikle donatılmasının yanı sıra, şık tasarımı ve yüksek performansıyla öne çıkar. Geniş iç hacmi, aynı anda birden fazla yemeği pişirmenize olanak tanıması ve dokunmatik kontrol paneli sayesinde kullanımı son derece kullanışlıdır.

  • Farklı pişirme modları

  • A+ enerji sınıfı

  • 3 boyutlu pişirme

Arçelik AFC 361 B Beyaz A Fry Ankastre Fırın Özellikleri

Arçelik AFC 361 B Beyaz A Fry Ankastre Fırın ÖzellikleriSahip olduğu pek çok özellik sayesinde geniş ve pratik kullanım alanı sunan Arçelik ankastre fırın, yüksek ısı ayarı ve farklı pişirme modları sayesinde birçok yemeğin yapımında kolaylık sağlar. Arçelik AFC 361 B beyaz A fry ankastre fırın özellikleri incelendiğinde ürünün şık tasarımının yanı sıra, yüksek performansı, farklı pişirme modlarına sahip olması, A+ enerji tasarrufu sağlaması gibi pek çok detay öne çıkar. Fırının beyaz renge sahip olması, mutfak dekorasyonu ile uyum sağlamasının yanı sıra modern görünüşü ile zamansız tasarımını ortaya koyar. A fry teknolojisi, lezzetli kızarmış yiyecekler hazırlamak için idealdir. Sadece 1 kaşık yağ kullanarak lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirebilirsiniz. Fırının 72 litrelik geniş iç hacmi, büyük yemeklerin pişirilmesini kolaylaştırır. Birçok farklı yemeği pişirmenize olanak tanıyan modlar sayesinde yiyecekleri eko-turbo modunda rahatlıkla pişirebilir ya da ısıtabilirsiniz.

Arçelik AFC 361 B A Fry Ankastre Fırın Kullanımı

Arçelik AFC 361 B A Fry Ankastre Fırın KullanımıGelişmiş teknoloji ile tasarlanan fırın, dokunmatik kontrol paneli sayesinde, hem yiyeceklerin pişirme sürelerini ve sıcaklık ayarlarını yapabilir hem de rahat kullanımıyla pratiklik sağlar. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan bu fırın, A fry teknolojisi ile üretildiği için yiyeceklerin kızartmasını da yapar. LED ekran ve dokunmatik kontrol panelinin kullanımı ise kolay ve sezgiseldir. 360 derece pişirme teknolojisi, yiyeceklerin her tarafının homojen bir şekilde pişmesini sağlar. Pişirme programları ve zamanlayıcı, yemeklerinizi kolayca kontrol etmenizi sağlar. Buharlı temizleme fonksiyonu, 9 farklı pişirme modu, buz çözme fonksiyonu, fan destekli ısıtıcı, 72 litrelik geniş iç hacmi gibi işlevsel özellikleri sayesinde kullanıcıların işini oldukça kolaylaştırır. Hot Aeropro motor teknolojisine sahip olan fırın, güçlü pişirme özelliği sayesinde kullanıcılara fayda sağlar. Steam Well buhar destekli pişirme özelliği ise yemeklerinizi daha da sağlıklı hale getirmenize yardımcı olur.

Arçelik Beyaz A Fry Ankastre Fırın Fiyatı ve Yorumları

Arçelik Beyaz A Fry Ankastre Fırın Fiyatı ve YorumlarıArçelik ankastre fırın, A Fry teknolojisiyle geliştirilen, çok yönlü kullanıma sahip olan bir üründür. Geniş iç hacmi ve farklı pişirme modaları sayesinde birden fazla yiyeceği aynı anda pişirmeye olanak tanıyan fırın, geniş ailelerin kurtarıcısıdır. Restoran ve kafe gibi alanlarda da rahat kullanım sunan bu fırın, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde pratiklik sunar. Özel olarak tasarlanmış delikli tepsi, yiyeceklerin etrafında dolaşan sıcak havayı kullanarak lezzetli bir çıtır kıvam elde etmenize yardımcı olur. Sadece bir kaşık yağ kullanarak, yiyeceklerinizi yanmadan, kurutmadan ve homojen bir şekilde pişirir, aynı zamanda dumansız ve sağlıklı bir yemek hazırlama deneyimi sunar. 360 derece pişirme teknolojisi, yiyeceklerin her tarafının eşit şekilde pişmesini destekler. Şık tasarımıyla mutfak dekoruna uyum sağlar. Arçelik AFC 361 B beyaz A Fry ankastre fırın yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. Arçelik AFC 361 B beyaz A Fry ankastre fırın fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.