Bosch Toyota Corolla Muz Silecek 2013-2018 Aeroeco

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bosch Toyota Corolla Muz Silecek 2013-2018 Aeroeco

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARÇA AVM Satıcı Ünvanı: ENGİN PEKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7260133319
    Bu ürün PARÇA AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toyota Corolla Muz Silecek 2013-2018 Bosch Aeroeco 2013-2018 Yılları arasındaki araçlara uygundur. Kutu içerisinde 2 adet (sağ- sol) ön silecek bulunmaktadır. Sürücü silecek ölçüsü : 650 mm. Yolcu silecek ölçüsü : 340 mm. BOSCH ECO, AEROECO, AEROTWIN PLUS VE AEROTWIN SET SİLECEK TAKIMI ÖZELLİKLERİ BOSCH ECO: Sağlam metal süpürge sistemine sahip, uzun ömürlü ve dayanıklı üründür. Grafit kaplamalı doğal silecek lastiği sayesinde titiz ve kusursuz silme sağlar. Çengelli tip silecek kullanan araçlara uygundur. Aracınıza uyumlu ölçülerde silecekleriniz tarafımızca set oluşturularak sizlere sunulmaktadır. BOSCH AEROECO: Muz tipi sileceklerin üst seviye ürünüdür. Kutunun üzerinde bulunan farklı aparatlar sayesinde aracınıza kolaylıkla montajı yapılabilir. Aracınıza uyumlu ölçülerde silecekleriniz tarafımızca set oluşturularak sizlere sunulmaktadır. BOSCH AEROTWIN PLUS: Muz tipi silecek serisinin en üst seviye ürünüdür. Aerotwin silecekler yüksek hızlarda bile güvenilir bir performans gösterir. Aerodinamik dizaynı zor hava şartlarında bile size en iyi görüşü garanti eder. Özel tasarımlı gergi şeridi camın her noktasında kusursuz silme kalitesi sağlar. Kutunun içerisinde bulunan farklı aparatları sayesinde aracınıza kolaylıkla montajını yapabilirsiniz. Aracınıza uyumlu ölçülerde silecekleriniz tarafımızca set oluşturularak sizlere sunulmaktadır. BOSCH AEROTWIN SET: Muz tipi silecek serisinin en üst seviye ürünüdür. Aerotwin silecekler yüksek hızlarda bile güvenilir bir performans gösterir. Aerodinamik dizaynı zor hava şartlarında bile size en iyi görüşü garanti eder. Özel tasarımlı gergi şeridi camın her noktasında kusursuz silme kalitesi sağlar. Aerotwin Plus? tan farklı olarak araca özel montaj aparatı sileceğin üzerindedir ve hiçbir işlem gerektirmeden kolaylıkla aracınıza montajını sağlarsınız. Bir kutu içerisinde sağ-sol takım olarak sizlere sunulmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Toyota Corolla
  • Araç Markası Toyota
Geri Bildirim Ver