T TRENDLER HOME 20 Adet Çok Amaçlı Çizilmez Tel Bulaşık Bezi Çift Katlı

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

T TRENDLER HOME 20 Adet Çok Amaçlı Çizilmez Tel Bulaşık Bezi Çift Katlı

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Gelişmiş elmas şeklindeki ızgara dokuma teknolojisi ve yüksek kaliteli metal tel malzemeler sayesinde pas, yağ lekeleri tencereye veya ellere zarar vermeden kolayca çıkarılabilir. Mutfağınızda iyi bir yardımcıdır. İnce delik tasarımı onu çok köpüklü yapar. Islatabilir ve bulaşıkları, tencereleri verimli bir şekilde temizlemek için kullanabilir veya doğrudan ızgara, fırını temizlemek için kullanabilirsiniz. Kullanımdan sonra duvara asılabilir, böylece mutfakta yer tasarrufu sağlar ve su kolayca kurur. Kabın içine derinlemesine nüfuz edebilir ve kolayca temizlenebilir, küçük bir şişenin ağzı bile kolayca temizlenebilir. Bulaşık fırçası dayanıklıdır ve günlük yıkamaya dayanır. Ancak temiz kalmak için sadece su altında durulamak yeterlidir. Bezlerdeki büyük delik deseni gıdaların yıkanmasını sağlar. Çok amaçlı tel bulaşık bezleri dayanıklı ve tekrar kullanılabilir ve mutfak eşyalarını, arabaları, paslanmaz çelik veya tabakları, fincanları, tencereleri, meyveleri, sebzeleri, tezgahları, küvetleri, lavaboları, masaları ve daha fazlasını silmek için kullanılabilir. Verimli performansı sayesinde mutfağınızın gereksinimlerini karşılar.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 10'lu
  • Çeşit Ovma Teli
Geri Bildirim Ver