6
Bulaşık Makinesi Deterjanı kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Turkishcare Ekonomik Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tablet Deterjanı Toz 40 Yıkama

144,29 TL
(3,61 TL / yıkama)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Turkishcare Ekonomik Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Tablet Deterjanı Toz 40 Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Defne Bebek Satıcı Ünvanı: EMRAH YAZICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9440343038
    Bu ürün Defne Bebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLERİ Hepsi bir arada Toz deterjan oldukça etkili bileşenler içerir ekonomiktir, Yoğun kirlerde bile tek yıkama yeterlidir Mükemmel temizlik yıkama ve durulama sağlar.Entegre, otomatik olarak aktif parlatıcı, can sıkıcı kireç Ve su lekeleri olmaksızın bardaklarda ve tabaklarda parlak ,iz bırakma dan bir parlaklık sağlar. Bulaşık makinesi tuzu içerir. Bulaşıkları ve makinesini zararlı kireç birikintilerinden korur. Düşük sıcaklık aktivatörü içerir. Yâğı kolayca söker. Yüzeyde hızlı kuruma ve leke bırakmaz özelliğiyle Bulaşıklar daha hızlı kurur ve su lekesi oluşumu azalır.Gümüş çatal bıçaklara zarar vermez Cam koruma özelliği vardır. Paslanmaz çelik yüzeylere parlaklık sağlar, Makine bakımı sağlar. Hoş olmayan kötü kokuları nötralize edilir. Bulaşık makinesi her yıkama döngüsünden sonra taze kokar,Ekstra gücü sayesinde İnatçı çay ve kahve lekelerini bile zahmetsizce giderir ve optimum temizlik sağlar, Doğada biyolojik olarak çözünür kullanılır .Fosfat içermez. Yağ, diğer kirlere karşı güçlüdür, bulaşık makinenizin kısa programları için uygundur, su tasarrufu sağlar ekonomiktir. KULLANIM ŞEKLİ Bir ölçek toz deterjanı dozaj bölmesine yerleştirin Yıkama programını seçin ve başlatın. tuz ve parlatıcının ilave kullanımına gerek yoktur . Yumuşak su, orta sertlikte su ve sert suda (<21 Cd H) mükemmel bir durulama sonucu için bir ölçek yeterlidir. Makine de hala özel tuz ve parlatıcı kalıntıları varsa gösterge lambaları yanar. KULLANIM TAVSİYELERİ Enerji VE Su tasarrufu için 50’C / 55’C otomatik programında durulayın, Yoğun programla sadece çok kirli bulaşıklarda kullanın, Alüminyum kaplar bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun değildir El boyaması nesneleri ve ahşap/boynuz saplı çatal bıçak takımlarını elde yıkayın, Bulaşıklardaki kaba kirleri yıkama programından önce çıkarın Akan su altında Ön durulama gerekli değildir ve ekolojik olarak mântıklı değildir, Bulaşık makinesi filtrelerini ve püskürtme kollarını düzenli olarak temizleyin. Püskürtme kolları serbestçe dönebilmelidir. Büyük nesneleri alt rafa, bardak ve fincan gibi küçük ve kolay kırılabilen nesneleri üst rafa yerleştirin, Camlar, yıkama işlemi sırasında birbirine sürtünerek zarar görebilir. Çatal bıçaklan, tutacakları aşağı gelecek şekilde çatal bıçak sepetine yerleştirin. TEHLİKE Ciddi göz tahrişine yol açar. Tıbbi tavsiye gerekiyorsa,ambalajı ve etiketi saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. GÖZLE TEMAS HALİNDE: Su ile birkaç dakika dikkatlicedurulayın. Kontakt lens varsa ve çıkarılması kolaysa çıkarın. Yıkamaya devam edin. Göz tahrişinin geçmemesi halinde: Tıbbi tasvsiye/müdahale alın. YUTULMASI HALİNDE: Kendinizi iyi hissetmezseniz ZEHİR MERKEZİNİ veya doktoru/hekimi arayın. EUH208 SUBTİLİSİN içerir
  • Alerji kreaksiyonlara neden olabilir. Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. El yüz vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Gıda maddelerinden uzakbulundurunuz. İÇİNDEKİLER : >%15- <%30 Sodium Carbonate, >%15 - <%30 Oksijen Bazlı Ağartıcı,<%5 Enzim, >%5 - <%10 Noniyonik Yüzey Aktif Maddeler.

Ürün Özellikleri

  • Yıkama Sayısı 31 - 45
  • Ek Özellik Endüstriyel
Geri Bildirim Ver