Doğal Limon Tuzu

124,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
194,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Doğal Limon Tuzu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nedilersenburada Satıcı Ünvanı: ALİCAN ASLANYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0900380414
    Bu ürün nedilersenburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saf Limon tuzu gıdada kullanıma uygundur. Bulaşık makinesi tuzu ve parlatıcısı yerine kullanımı tavsiye edilir. Çamaşır sodası ile birlikte yüzey ve lavabo temizliği gibi alanlarda kullanılır. Gıdada kullanıma uygundur ancak gıda olarak tüketilmesini önermiyoruz. Limon tuzunun adındaki limon, limondan elde edildiği için değil tat benzerliğindendir. Limonun içinde sitrik asit (limon tuzu) yüzde olarak düşük miktarda bulunur. Limon tuzu şeker kamışı ve pancarının içerisinde doğal olarak mevcut bulunan melas maddesinden üretilir. Kaynağı doğaldır. FCC, USP, BP ve EP standartlarındadır. Limon Tuzu Nasıl Kullanılır ? ...
  • Miktarı: 1 kg
Geri Bildirim Ver

Doğal Limon Tuzu

Mutfakta kullanılan çeşitli çelik materyallerin üzerinde oluşan kireçlerden kurtulmak için kullanabileceğiniz doğal limon tuzu oldukça etkilidir. Doğada bulunan gıda olan limon ile alakası bulunmayan ürünün asitli ve doğal yapısı bu ismi almasını sağlar. Pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz ürün sayesinde tıkanık lavaboları açabilir, çaydanlık, tencere veya ütüde oluşan kireçten limon tuzu aracılığıyla kurtulabilirsiniz. Şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilen etkili sitrik asit, gıda sektöründe bazı yiyeceklerin raf ömrünü uzatmak için de kullanılabilir. Eşyaların üzerinde meydana gelen kirecin yoğunluğuna bağlı olarak tuzun kullanım miktarı değişiklik gösterebilir. Doğal yapısı ve hoş kokusundan da faydalanabileceğiniz sitrik asitin direkt tüketilmesi önerilmez. Güçlü etkileri nedeniyle eşyaların üzerinde oluşan kireçten ve tortulardan arındırmak için bu sitrik asitten destek alabilirsiniz.

  • Doğal kaynak
  • Uzun raf ömrü
  • Kireç sökücü

Kireç Söken Doğal 1 kg Limon Tuzu Özellikleri

Kireç Söken Doğal 1 kg Limon Tuzu Özellikleri

Doğal limon tuzu 1 kg olarak size sunulur. Asit etkisi sayesinde küçük bir miktarı dahi lavabonun borusunu açmaya, çaydanlık, tencere gibi çelik eşyaların kireçten arınmasına yardımcı olabilir. Ürün, doğallığı sayesinde vücut yapınıza zarar vermez. Bununla beraber özellikle bozulmaya meyilli gıdalarda eser miktarda kullanılan sitrik asit kalitesini her zaman korur. Kapalı ve kuru ortamlarda muhafaza edebileceğiniz ürün bozulmadan durabildiği için ihtiyacınız olduğu anda destek alabilirsiniz. Tıkanan lavabonuz için uygun maliyetlerle satın alabileceğiniz üründen 2 yemek kaşığı kadar kullanıp üzerine yarım litre ılık su dökebilirsiniz. Bu işlemden kısa bir süre sonra çeşitli nedenler ile tıkanan lavabonun açıldığını görebilirsiniz. İhtiyaç durumuna göre bu işlemi haftada 1 veya ayda 2 defa olacak şekilde tekrarlayabilirsiniz. Doğal bir kireç sökücü olması nedeniyle eşyalara zarar vermez.

Ekonomik Doğal 1 kg Limon Tuzu Fiyatları

Ekonomik Doğal 1 kg Limon Tuzu Fiyatları

Kireç veya giderlerde oluşan tıkanmalardan kurtulmak için çeşitli yöntemler deneyebilirsiniz. Bu yöntemlerin uygun maliyetli ve kesin çözümlü olmasına dikkat edebilirsiniz. Bu amaçla tercih edebileceğiniz antioksidan içerikli şeker pancarından elde edilen limon tuzu oldukça güçlü etkilere sahiptir. Makul düzeylerde tutulan doğal limon tuzu 1 kg fiyatı bütçenizi etkilemez. Avantajlı fiyatlardan satın alabileceğiniz doğal gıda sayesinde kireç ve paslanma olan zeminleri yeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Bu materyalden destek alarak yeni çaydanlık veya tencere almaktan kurtulabilirsiniz. Aynı zaman çaydanlığı kireçten arındırarak lezzetli, sıcak çaylar hazırlayabilirsiniz. Suda bulunan kireç, ister istemez mutfakta suya maruz kalan eşyaların kireç tutmasına neden olur. Bütçenizi zorlamadan satın alacağınız ürün sayesinde bu problemi önleyebilirsiniz. Bununla beraber narenciye ürünlerini buzdolabında saklarken veya sıcak havada bozulmasını önlemek için tuzdan destek alabilirsiniz.

Güçlü Etkileriyle Doğal 1 kg Limon Tuzu Yorumları

Güçlü Etkileriyle Doğal 1 kg Limon Tuzu Yorumları

Gıdaların antioksidan içeriğini artırdığı için yiyecek sektöründe de oldukça yaygın kullanılan limon tuzu, belirli işlemler sonucu elde edilen şeffaf ve kristal bir görünüme sahiptir. Çamaşır ve bulaşık makinesinde zamanla biriken artıklardan, kireçten ve kirden arındırmak için de bu etkili üründen destek alabilirsiniz. Etkileri ve niteliklerini yakından incelemeniz için doğal limon tuzu 1 kg yorumları da sizinle paylaşılır. Çeşitli etkileri ile göz önünde bulunan ürünü öncesinde satın alan müşteriler görüşlerini bu yorumlar vasıtasıyla size aktarır. Markanın sunduğu ürünün etkilerini, kalitesini ve kullanım alanlarını bu değerlendirmeler sayesinde öğrenebilir, bu sayede üründen yüksek verim alabilirsiniz. Mutfakta kullanılan araç-gereçler, çamaşır makinesi gibi eşyalarda bu ürünü kullanabilirsiniz. Gıdaların raf ömrünün korunmasını ve buzdolabında uzun süre kalmasına kadar bu materyalden destek alabilirsiniz. Limon tuzunu Trendyol’dan satın alabilirsiniz.