Çok Satanlar

Çok Al Az Öde

Dünya Klasikleri Setleri

Bilim Kurgu / Korku Gerilim

Popüler Yazarlar

Görselli Yorumlar

Videolar
Ayraç
3656
Dünya Klasikleri Seti - 1 (Video)
16.4B
Ateşten Kanatlar Seti
1174
Okuma Günlüğü
2107

Daha fazla ürün

Kitapkolik

Kitapkolik, 2018 yılında Kızıl Panda Yayınevi tarafından kurulmuş olan bir marka. Matbaa, yayıncılık ve kitabevi alanlarında deneyim kazanmış uzman bir ekip tarafından kurulan Kitapkolik, son derece geniş bir ürün gamıyla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Kitap alışverişlerinizi evinizin konforunda ve dilediğiniz anda yapabilmenize imkan tanıyan marka, avantajlı fiyat seçenekleriyle de okuyucuların beğenisini kazanıyor. Hazırladığı koleksiyonlarla sektörde fark yaratmayı başaran Kitapkolik, adını her gün daha geniş kitlelere ulaştırıyor.

Güvenli alışverişin adresi olan Trendyol, Kitapkolik ürünlerini de tek tıkla parmaklarınızın ucuna taşıyor. Markanın özenle hazırladığı tüm koleksiyonları bir mağaza altında birleştirerek sizlere alışveriş kolaylığı sağlayan Trendyol sayesinde siz de kitap okumanın zevkini yaşayabilirsiniz. Kitapkolik'in tarih kitapları, aşk romanları, sürükleyici kitaplar, Nobel ödüllü kitaplar, polisiye romanlar, bilim kurgu kitapları, ödüllü kitaplar ve yeni çıkan kitaplar koleksiyonlarına göz atarak dilediğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilirsiniz. Kitapkolik yorumlarını inceleyerek de ürünlerle alakalı aklınıza takılan soruları cevaplandırabilirsiniz.

Kitapkolik'in Kitap Setleri ile Kitaplığınızda Güçlü Eserlere Yer Açın!

Kitapkolik'in Kitap Setleri ile Kitaplığınızda Güçlü Eserlere Yer Açın!

Trendyol Kitapkolik mağazası okuma alışkanlığı kazanmanızı sağlayacak ve sizi farklı dünyalara sürükleyecek kitap setleri ile övgü topluyor. Hem deneyimli yazarların hem de çiçeği burnunda yazarların kitaplarından hazırlanan Kitapkolik setleri arasında farklı pek çok tür yer alıyor. Okurun istediği kitapları çok özel fiyatlardan satışa sunan Kitapkolik'te Harry Potter, Kral Şakir Kitapları, Türk Klasikleri, Modern Klasikler, Sherlock Holmes gibi farklı kurgulara sahip setler bulunuyor.

Farklı dallarda uzmanlık kazanmış birçok yazarın eserlerine koleksiyonlarında yer veren Kitapkolik Yağız İzgül, Haluk Tatar, Şeyda Nur Durmaz, Haluk Özdil, Özgür Bacaksız, Serhan Asker, Emre Gül, Nebi Yıldız ve Ömer Faruk İspir'in de eserlerini bir arada sunuyor. Kitapkolik kargo takip, kargo ücreti, iade ve iptal seçenekleri gibi marka ve alışveriş süreci hakkında merak ettiğiniz tüm sorular için Kitapkolik ile iletişime geçebilirsiniz. Trendyol'un "Satıcıya Soru Sor" özelliği aracılığıyla markanın yetkili birimleri ile hızlı bir şekilde görüşme sağlayabilir ve danışmak istediğiniz soruları iletebilirsiniz.

Dünya Klasikleri ile Tanışmak İçin Trendyol Kitapkolik Mağazasını Ziyaret Edin!

Ürünleri ile dünyaya farklı bir pencereden bakmanızı sağlayan Kitapkolik'in Dünya Klasikleri koleksiyonunda efsaneler arasına girmiş birçok eser bulunuyor. Okuyucunun aradığı tüm kitapları en kaliteli haliyle sunan Kitapkolik Martin Eden, Beyaz Diş, Kızıl Veba ve daha birçok Jack London eserini de bünyesine dahil ediyor. Dilerseniz tek dilerseniz de set halinde satın alabileceğiniz klasikler arasında kalemi güçlü tüm yazarların dünya çapında ses getirmiş ve artık kült bir yapı halini almış kitaplarını bulmak mümkün. Siz de markanın Trendyol mağazasına giriş yaparak Kitapkolik Stefan Zweig, Franz Kafka ve Hasan Ali Yücel koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz.

Markanın kitap setlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmak için Trendyol mağazasını takip ederek Kitapkolik kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Kitapkolik indirimlerini kaçırmamak ve fırsatlardan daha erken haberdar olmak için Trendyol mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek bildirimlerinizi açabilirsiniz.

Kitapkolik Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Kitapkolik Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında!

Yüzlerce farklı kitap çeşidini tek bir çatı altında toplayan Kitapkolik'te okuma kitapları, 7. sınıf okuma kitapları, 8. sınıf okuma kitapları, felsefe kitapları ve psikoloji kitapları gibi farklı alanlarda hazırlanmış eserler de yer alıyor. Kolay satın alma seçeneğiyle okuyucularına büyük bir rahatlık sunan markanın Trendyol mağazasında Bircan Yıldırım, Şermin Yaşar, Nilgün Bodur, Bilal Karabulut ve Dilara Keskin'in yazmış olduğu eserleri de bulabilirsiniz. Tüm bu ürünlere ek olarak markanın Trendyol mağazasında; ayraç, çizgi romanlar, çizim kitabı ve ajanda seçenekleri de kullanıcının beğenisine sunuluyor.

Marka ve ürünleriyle ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için Trendyol mağazasında yer alan Kitapkolik kullanıcı yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyerek ürün ve alışveriş deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz. Trendyol ayrıcalıkları ve Kitapkolik fırsatlarıyla bütçenizi yormayacak bir kitap alışverişi için vakit kaybetmeden mağazayı ziyaret ederek ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz.