En Yeniler

Trend Ürünler

Elbise

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Manuka

Manuka, göz alıcı tasarımlara sahip parçalarıyla dolaplarınızı renklendirmeye geliyor. Günlük hayatın vazgeçilmezleriyle koleksiyonlarını çeşitlendiren marka, gömlekten pantolona pek çok seçeneği en şık ve konforlu halleriyle satışa çıkarıyor. Online alışveriş imkanlarıyla size gece gündüz alışveriş yapma fırsatı veren Trendyol, Manuka mağazalarını da parmaklarınızın ucuna taşıyor. Kullanıcıların kıyafet seçimlerine yepyeni bir soluk getiren Manuka İstanbul'dan Türkiye'nin her yerine Trendyol ayrıcalıklarıyla ulaşıyor. Siz de Trendyol Manuka mağazasında her tarza uygun renk ve beden seçeneği bulunan giyim ve aksesuar ürünlerine ulaşabilir, hızlıca sepetinize ekleyebilir ve Trendyol'un hızlı teslimat seçenekleriyle kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz.

Manuka yorumlarını okuyarak marka ve ürünler hakkında daha detaylı bilgiler edinebilirsiniz. Manuka sipariş takip ve kargo takip işlemlerinizi Trendyol üzerinden yürüterek ürünlerinizin elinize ne zaman ulaşacağını öğrenebilirsiniz. Dilerseniz alışveriş sonrası Trendyol üzerinden Manuka iade işlemlerinizi yürüterek ürünleri markaya teslim edebilirsiniz. Marka ve ürünlerle ilgili tüm detaylar için Trendyol üzerinden Manuka ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Manuka Kaban, Mont, Ceket, Trençkot Modelleriyle Tarzınızı Yansıtın!

Manuka Kaban, Mont, Ceket, Trençkot Modelleriyle Tarzınızı Yansıtın!

Kış günlerinde soğuktan koruyan, farklı tasarımları ile göz dolduran ve her şeyden öte bir moda göstergesi olan kabanlar ve montlar zengin model seçenekleriyle Trendyol Manuka mağazasında sizleri bekliyor. Siz de tamamlayıcı özellikleri ile eşsiz bir stil oluşturmanıza yardımcı olacak Manuka kaban ve mont modelleri arasından kusursuz bir seçim yapabilirsiniz. Hangi kıyafetlerle tamamlanırsa tamamlansın, tarzınıza hoş bir görüntü katacak Manuka kaban ve mont modelleri trençkot, şişme mont ve yağmurluk gibi farklı türlerde sunuluyor. Yağmur, kar ve rüzgar gibi dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı olan ve hafif yapısı sayesinde hareketlerinizi kısıtlamayan Manuka şişme mont modelleriyle sıra dışı bir tarz yakalayabilirsiniz. Manuka'nın yağmurluk modelleriyle ise yoğun yağışlarda bulunduğunuz ortamda rahatça dolaşabilirsiniz.

Mevsimsiz parçaların en başında gelen Manuka trençkot modelleri, klasikleşen bej renginden pembenin en tatlı tonuna kadar zengin bir renk çeşitliliğine sahip. Etek, elbise ve pantolonlarla büyük bir uyum içinde kullanabileceğiniz Manuka trençkot modelleriyle ister iş hayatınızdaki karakteristik duruşunuzu ortaya çıkarabilir, ister sportif görünebilir isterseniz de havalı tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Manuka ceket modelleri kullanıcıların yaz kış kombin yapmaktan en çok hoşlandıkları parçalar arasında yer alıyor. Siz de desenli gömlekler ya da tişörtler ile harika kombinler yapabileceğiniz Manuka ceket modelleriyle mevsim koşullarına modern bir hava getirebilirsiniz. Günlük ve sportif giyimde tercih edebileceğiniz Manuka şişme yelek modelleriyle ise girdiğiniz her ortamda kolayca fark yaratabilir ve soğuk havalarda dışarıda gezmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Elde örülmüş hissi veren ve böylece daha huzurlu hissetmenize yardımcı olan Manuka hırka modelleri de her mevsim soğuk havalardan korunmanıza yardımcı olacak dış giyim ürünleri arasında yer alıyor. Siz de yanınızdan ayıramayacağınız bu ürünler sayesinde olumsuz hava şartlarından başarıyla korunabilirsiniz. Modayı ve yenilikleri bir arada yansıtan dış giyim ürünlerine Manuka indirimleriyle sahip olabilmek için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Manuka Gömlek, Sweatshirt ve Etek Gibi Giyim Ürünleriyle Hayalinizdeki Tarza Kavuşun!

Manuka gömlek, etek, pantolon, sweatshirt, t-shirt, crop ve daha birçok ürünün yer aldığı kıyafet seçenekleriyle kullanıcıların kendilerine özgü bir stil oluşturmalarına imkan sağlıyor. Manuka tunik modelleri ise gardırobunuzun kurtarıcı parçaları arasındaki yerini alıyor. Pantolon ve eteklerin üzerine giyebileceğiniz, konforlu kullanım alanı sunan Manuka tunik modellerini hem günlük yaşamınızda, hem işte hem de okulda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bedeninizi kusursuz bir şekilde örtecek tuniğinizi Manuka'nın mom jean modelleriyle kombinleyerek birbirinden şık ve zarif takımlara imza atabilirsiniz. Günlük hayatınızı oldukça kolaylaştırırken iş ya da özel yaşantınızda kafa yormadan şık kombinler yapmanızı sağlayacak ürünler için ise Manuka'da takım modellerine göz atabilirsiniz. Etek-ceket ya da pantolon-ceket şeklinde kombinlenen Manuka takım modelleriyle dışarı çıkarken daha pratik ve kolay bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Sportif bir stilin olmazsa olmazları arasında yer alan Manuka eşofman takımı modelleriyle ise "Bugün ne giysem?" derdinden kurtulabilirsiniz.

Manuka'nın tesettür giyim ürünleri de farklı model ve kumaş seçenekleriyle de kullanıcılarına çok sayıda alternatif sunuyor. Bu alternatifler arasında çabasız şıklığın anahtarını veren Manuka denim kumaş ürünleri de yer alıyor. Siz de dayanıklı yapısı ve kolay kolay kir tutmayan, kırışmayan kumaşıyla kullanıcılar tarafından çok sevilen Manuka denim ürün modellerini uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz.

Manuka'nın Elbise Modelleriyle Harika Kombinlere İmza Atacaksınız!

Manuka'nın Elbise Modelleriyle Harika Kombinlere İmza Atacaksınız!

Manuka, birbirinden şık ve modern çizgilerle tasarlanmış giyim ürünleriyle kullanıcılara pek çok farklı seçeneği bir arada sunuyor. Bu seçenekler arasında elbiseler, renkli gömlek veya kazaklarla kombinlenince şıklığı üst seviyelere taşıyan jile ve tulumlar ile birlikte daha onlarca tek parça giyim ürünü e yer alıyor. Siz de cıvıl cıvıl renkleri, aşağı kadar süzülen etekleri ve narin duruşlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanan Manuka elbise modellerinin içinde oldukça asil ve zarif görünebilirsiniz. Baharın geldiğini müjdeleyen Manuka denim elbise modelleriyle ise zamansız bir şıklık yakalayabilirsiniz.

Manuka tulum ve jile modellerini de tek parça olmalarının verdiği rahatlık ve pratiklikle tercih edebilirsiniz. Ayrıca tulum ya da jilenizin üstüne şık bir ceket giyerek iş yeri için alternatif bir kombin oluşturabilirsiniz. Son modayı yansıtan Manuka abiye modelleri de kullanıcılara geniş bir seçenek imkanı sunuyor. Önemli bir davete ya da özel bir geceye Manuka abiye modelleriyle hazırlanarak eşsiz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ayrıca zevkinize ve fiziğinize uygun olarak seçtiğiniz abiyenizi kıyafetinizle uyumlu olacak Manuka yüzük ve şal modellerinden biriyle taçlandırarak şıklığınıza son dokunuşları yapabilirsiniz.

Manuka kimono modelleri ise çok yönlü ve her yere uyum sağlayan parçalar arasında yer alıyor. İster önünü açık bırakarak kullanabileceğiniz isterseniz de bir kemerle elbiseye dönüştürebileceğiniz bu kullanışlı ürünleri Manuka jean etek ya da pantolonlar ile kolayca kombinleyebilirsiniz.

Manuka Çanta ve Ayakkabı Modelleri ile Kombinlerinize Şık Bir Dokunuş Yapın!

İddialı bir görünüm sergilemek için her gardıropta bulunması gereken ve sizin hakkınızda önemli ipuçları veren çanta, ayakkabı, çorap ve şapka gibi aksesuar modelleri de Manuka ürünleri arasında boy gösteriyor. Kombininizin eksiksiz ve uyumlu olmasını sağlayacak ürünler için Manuka'da çanta ve ayakkabı modellerine göz atabilirsiniz. Sizi yağmurdan, çamurdan koruyan aynı zamanda da şıklığı tamamlayan ayakkabı çeşitleri için Manuka'da sandalet ve sneakers modellerine göz atabilirsiniz. Ayakkabınızdan sonra kullanacağınız en önemli aksesuarınız olacak çanta modelleri için ise Manuka'da omuz çantası, kanvas çanta, sırt çantası ve deri çanta gibi farklı modelleri inceleyebilirsiniz. Manuka cüzdan ve kartlık modelleriyle de kartlarınızı, kimliğinizi ve paranızı koruyarak güvenle yanınızda taşıyabilirsiniz.

Şıklığın bir diğer göstergesi olarak kullanılan Manuka şapka modelleriyle güneşten gelen zararlı ışınlara karşı korunurken kıyafetlerinize bambaşka bir hava katabilirsiniz. Kişisel tarzınıza sevimli bir hava katacak birbirinden renkli Manuka çorap modelleriyle ise kıpır kıpır enerjinizi en güzel şekilde yansıtabilirsiniz. Dilerseniz ürün sayfalarında yer alan Manuka giyim yorumlarını okuyarak diğer kullanıcıların alışveriş deneyimlerini ve ürünler hakkındaki görüşlerini öğrenebilirsiniz.