Δωρεάν αποστολή
FLORY Λάδι καλέντουλας 100 ml
-12%
(με ΦΠΑ)
Αποστέλλεται από: Romania
Δεσμεύσεις της Trendyol
Εύκολη και δωρεάν επιστροφή σε 30 ημέρες.
Προτεινόμενα χαρακτηριστικά:
Προτάσεις για Λάδι καλέντουλας 100 ml από την FLORY
Αξιολογήσεις για Λάδι καλέντουλας 100 ml της FLORY
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος
Έλαιο Καλέντουλας - περιγραφή, συστάσεις Το έλαιο καλέντουλας είναι ένα πολύτιμο έλαιο για την καταπραϋντική του δράση, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία και διεγείρει την κυτταρική αναζωογόνηση. Ιδιαίτερα κατάλληλο για την περιποίηση του ευαίσθητου, ταλαιπωρημένου, στρεσαρισμένου δέρματος, ιδανικό για την περιποίηση του βρεφικού δέρματος, σε εφαρμογές μετά την έκθεση στον ήλιο. Το έλαιο καλέντουλας ανήκει στην κατηγορία των φυτικών ελαίων. Οργανοληπτικές ιδιότητες: υγρό, πορτοκαλί, ημι-ιξώδες, κίτρινο. Στο δέρμα: απορροφάται εύκολα στο δέρμα, έχει μέτρια υφή, δεν αφήνει λιπαρή μεμβράνη. Προφίλ λιπαρών οξέων: Παλμιτικό οξύ (C 16:0) 11% Στεατικό οξύ (C 18:0) 4% Ολεϊκό οξύ (C 18:1) 24% Λινολεϊκό οξύ (C 18:2) 53% Λινολενικό οξύ (C 18:3) 8% Συστατικά (INCI): Έλαιο Γλυκίνης Σόγιας. Εκχύλισμα Άνθους Καλέντουλας Officinalis. Τοκοφερόλη. Χώρα προέλευσης: Γερμανία
Πρόσθετες πληροφορίες
- Τα στοιχεία του αντιπροσώπου ΕΕ είναι διαθέσιμα εδώ.
- Η τιμή πώλησης στην Trendyol περιλαμβάνει ήδη τα έξοδα που σχετίζονται με την εξαγωγή.
- Ανατρέξτε στην πραγματική συσκευασία του προϊόντος για την ημερομηνία λήξης.
- Ανατρέξτε στην πραγματική συσκευασία του προϊόντος ή στο εγχειρίδιο χρήσης για πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες αποθήκευσης.
- Δυνατότητα παραγγελίας το ανώτερο έως 10 τεμαχίων αυτού του προϊόντος. Η Trendyol διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης για παραγγελίες άνω των 10 τεμαχίων.
- Πωλείται και αποστέλλεται από την .
- Αριθ. γραμμωτού κώδικα: 6427616660086
- Προέλευση: DE














































