Δωρεάν αποστολή
Αποστέλλεται από: Romania
Δεσμεύσεις της Trendyol
Εύκολη και δωρεάν επιστροφή σε 30 ημέρες.
Προτεινόμενα χαρακτηριστικά:
Προτάσεις για Λάδι καρότου 100 ml από την FLORY
Αξιολογήσεις για Λάδι καρότου 100 ml της FLORY
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος
Λάδι καρότου - περιγραφή, συστάσεις. Το λάδι καρότου είναι ένα ελαιώδες διαβρωτικό πλούσιο σε βιταμίνες, προάγει το ομοιόμορφο μαύρισμα, προετοιμάζει το δέρμα για την έκθεση στον ήλιο, παρατείνει το μαύρισμα και του δίνει μια υγιή, λαμπερή εμφάνιση. Το λάδι καρότου ανήκει στην κατηγορία των φυτικών ελαίων. Το λάδι καρότου είναι πλούσιο σε βιταμίνες, ιδιαίτερα σε προβιταμίνη Α. Οργανοληπτικές ιδιότητες: διαυγές υγρό, κιτρινωπό χρώμα, μέτριο ιξώδες, χαρακτηριστική λεπτή οσμή. Προφίλ λιπαρών οξέων: Παλμιτικό οξύ (C 16:0) 4% Στεατικό οξύ (C 18:0) 2% Ολεϊκό οξύ (C 18:1) 15% Λινολεϊκό οξύ (C 18:2) 30% Λινολενικό οξύ (C 18:3) 49% Συστατικά (INCI): έλαιο σπόρων helianthus annuus, εκχύλισμα ρίζας daucus carota sativa. Καλλυντική ποιότητα. Χώρα προέλευσης: Γαλλία
Πρόσθετες πληροφορίες
- Τα στοιχεία του αντιπροσώπου ΕΕ είναι διαθέσιμα εδώ.
- Δυνατότητα παραγγελίας το ανώτερο έως 10 τεμαχίων αυτού του προϊόντος. Η Trendyol διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης για παραγγελίες άνω των 10 τεμαχίων.
- Η τιμή πώλησης στην Trendyol περιλαμβάνει ήδη τα έξοδα που σχετίζονται με την εξαγωγή.
- Ανατρέξτε στην πραγματική συσκευασία του προϊόντος για την ημερομηνία λήξης.
- Ανατρέξτε στην πραγματική συσκευασία του προϊόντος ή στο εγχειρίδιο χρήσης για πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες αποθήκευσης.
- Πωλείται και αποστέλλεται από την .
- Αριθ. γραμμωτού κώδικα: 6427616660208
- Προέλευση: FR














































