category-top-ranking-icon

Facial Toner category

#6 Most favorited

Caudalie Beauty Elixir, 100ml

Only 1 left!
Lowest price in 14 days

-13%

240.12
AED
276.00
price-info-icon

(incl. VAT)

Free shipping & Delivery

Delivery:

Trendyol's commitments

Shopping security
commitments-content-item

Secure payment

commitments-content-item

Privacy protection

Safe delivery
commitments-content-item

Refund for lost packages

commitments-content-item

20 AED coupon for late delivery

Return unavailablePlease note that items in this category cannot be returned due to health protection, hygiene and/or legislation.

Product details

Caudalie Beauty Elixir, 100ml features

Skin Type
All Skin Types
Type
Spray
Additional Feature
Vegan
Intended Use
Moisturizer
Volume
100 ml
Ingredients
AQUA/WATER/EAU, ALCOHOL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WATER, PARFUM (FRAGRANCE), ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL, POTASSIUM ALUM, GLYCERIN, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, COMMIPHORA MYRRHA RESIN EXTRACT, STYRAX TONKINENSIS RESIN EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM MINT) LEAF OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT, TOCOPHROL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, FARNESOL, LIMONENE, LINALOOL (010/035)
Instructions for Use/Warnings
Kullanmadan önce çalkalayın. Gözleriniz kapalı şekilde yüz ve dekolte bölgesine uygulayın. Beauty Elixir'in farklı kullanım yöntemlerini keşfedin: - Sabah tonik olarak. - Fondöten uyguladıktan sonra sabitleyici olarak. - Günün her anında gözenekleri sıkılaştırmak ve donuk ve yorgun görünen cilde ışıltılı bir görünüm kazandırmak için. - Akşam makyajı temizledikten sonra cildi derinlemesine arındırmak için. - Boyun ve dekolte bölgesine uygulayarak duyuları yatıştırmak ve canlandırmak için. - Uçuş sonrasında kuruyan ve hassaslaşan cildi canlandırmak için. - İş yerinde stresi azaltıp rahatlamak için. - Spor sonrasında cildi canlandırmak, nemlendirmek ve yatıştırmak için. - Rahat bir uyku için yastık spreyi olarak. - Yaz aylarında buzdolabında saklandığında canlandırıcı sprey olarak. - Erkekler için tıraş sonrasında yatıştırıcı olarak.
Origin
FR