Oliva Nero 2 In 1 V Şeklinde Fırça Ve Çekçek Paspas Mop Banyo Mutfak Duvar Köşe Boşluk Ovma Cleaning Brush

190 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Oliva Nero 2 In 1 V Şeklinde Fırça Ve Çekçek Paspas Mop Banyo Mutfak Duvar Köşe Boşluk Ovma Cleaning Brush

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oliva Nero Satıcı Ünvanı: EZGİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4244249980600001 Vergi Kimlik Numarası: 9550964479
    Bu ürün Oliva Nero tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?2'si 1 Arada Yer Fırçası Ovma Fırçası - Yer Fırçamız fırçalama ve kazıma işlevine sahiptir. Zemini fırçaladıktan sonra kolayca kazıyıp ovabilirsiniz. Her köşeyi temizlemeyi kolaylaştırın. Zemini süpürdükten sonra suyu temizlemek için kazıyıcı çubuğun arkasını kullanabilirsiniz. Suyu sıyırıp zemininizi aynı anda fırçalayın, tek bir silme ile temizleyin ve kurulayın! Temizlik işinizi hızlı bir şekilde bitirin. ?Ürün Boyutu - Uzun saplı fayans ovma fırçası tam boy: 110x23 cm. Zemin ovma fırçasının sapını temiz işinize göre ayarlayabilirsiniz. Diz çökmenize veya eğilmenize gerek kalmayacak, dizlerinizi ve belinizi kurtaracaksınız. Ev temizliğinizi kolaylaştırın. ?V-şekilli Çok Yönlü Zemin Ovma Fırçası - Fayans derz fırçası, derz çizgilerinden (köşeler, dar noktalar vb.) kolayca geçer. duvara zarar vermeden zeminde veya duvarda su ve tozu, ulaşılması zor noktaların temizlenmesini kolaylaştırır. ?Dayanıklı ve Saklanması Kolay - Paslanmaz çelik güçlü kulplar, uzun süreli kullanım sağlamak için asla paslanmayacaktır. Fırça, dikey saklama ve kurutma için bir asma deliğine sahiptir. ?Yüksek Kaliteli Fırça ve Çok Amaçlı Kullanım - Zemin ovma fırçası, yüksek kaliteli PVC kıl, lastik silecek ve demir saptan yapılmıştır. Zemin fırçasını uzun süre, eğilme ve deforme olmadan kullanabilirsiniz. Gerektiğinde ıslak veya kuru temizleme yapılabilir. Uzun saplı sert fırça, karo zemin, harç hattı, cam yüzey, sert zemin, beton zemin ve mutfak, banyo, küvet, garaj, duvar, havuz, veranda ve diğer dış mekan etkinliklerinde yaygın olarak kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yer Fırçası
Geri Bildirim Ver