3
Buharlı Temizleyici kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Alf BT-122 Steam Force Multi Buharlı Temizleyici

5.984 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.299 TL

Ürün Bilgileri

Alf BT-122 Steam Force Multi Buharlı Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ufotr Satıcı Ünvanı: HEPKO MODÜLER YAPI ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461044068335273 Vergi Kimlik Numarası: 4610440683
    Bu ürün Ufotr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 bar buhar basıncı
  • 1.2 lt su hazne kapasitesi
  • Güç gösterge ışığı
  • 4 m kablo uzunluğu
  • Çevre dostu ve sağlıklı
  • 2 yıl garantili
  • 1450 watt

Ürün Özellikleri

  • Özellik
    Buharlı
  • Güç (Watt)
    500-1500 Watt
  • Garanti Tipi
    Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi
    2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Alf BT-122 Steam Force Multi Buharlı Temizleyici

Alf BT-122 Steam Force multi buharlı temizleyici, profesyonel temizlik deneyimi yaşamak isteyenler için ideal bir üründür. Bu makine, tek cihaz ile hızlı, zahmetsiz ve derinlemesine temizlik yapmanızı sağlar. Süpürge değil, buharlı temizleyicidir. Elbette bir süpürge görevi de görür. Bu ürün ile süpürme, silme, leke çıkarma ve toz alma gibi temizlik sürecinde takip ettiğiniz tüm adımları kolayca tamamlayabilirsiniz. Ürünün yüksek buhar sıcaklığı sayesinde mikrop ve bakteri gibi zararlı organizmalardan kurtulabilirsiniz. Bu temizleyici; evler, ofisler, okullar ve bahçe gibi açık alanlar için idealdir. Yüksek hijyene ihtiyaç duyulan her ortamda ve yüzeyde gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

  • 12 farklı aparatlı
  • 5 barlık buhar basıncı ile çalışma özelliği
  • 145 santigrat dereceye kadar yükselebilir buhar sıcaklığı

Alf Steam Force Buharlı Temizleyicinin Özellikleri

Alf Steam Force Buharlı Temizleyicinin Özellikleri

Alf BT-122 Steam Force multi buharlı temizleyici, yaşam alanınızda en yüksek hijyen düzeyine ulaşmanızı sağlar. Ürünün toplam su haznesi, 1,2 litredir. Geniş su haznesi sayesinde cihaz, uzun süre buhar çıkarabilir. Dilediğiniz tüm alanları tek seferde temizlemenizi sağlar. 4 metre kablo uzunluğuyla bu cihaz, temizlik sırasında kullanıcıya hareket özgürlüğü sunar. Ürünün paket içeriğindeki çeşitli aparatlar da temizlik sürecine yardımcı olur. Bunlar; 2 adet yuvarlak detay fırça, kabarık ve çıkması zor olan lekeler için bıçak paleti, uzatma borusu, pencere temizleyici ve omuz askısı olarak sıralanır. Küçük fırça, ince uçlu detay ağızlığı ve halı üzerindeki rahat hareket sağlayan aparat da ürünle gelir. Tüm bunlara ek olarak zemin fırçası, iki adet pamuklu bez ve aparat taşıma fırçası da kutu içeriğinde yer alır.

Alf Multi Buharlı Temizleyicinin Emiş Gücü Nasıldır?

Alf Multi Buharlı Temizleyicinin Emiş Gücü Nasıldır?

Alf BT-122 Steam Force multi 1.2 lt buharlı temizleyici, 5 barlık basınç gücüne sahiptir. Bu basınç; tüm leke, toz, bakteri ve zararlı mikroorganizmaları çekmeyi başaran 500.000 Pa emiş gücüne eş değerdir. Yüksek basınçlı buhar gücüne sahip olan cihazın ulaşabildiği sıcaklık seviyesi de kullanıcıları tatmin eder. Yapılan çalışmalarda zararlı mikroorganizmalar arasında en dirençli olanların dahi maksimum 120 derece sıcaklığa kadar dayanabildiği tespit edilmiştir. Bu makine ise 145 santigrat derece buhar sıcaklığı ile ortamdaki tüm bakterileri etkisiz hâle getirmeyi başarır ve maksimum hijyen sağlar. Alf BT-122'nin sunduğu hijyen seviyesini artırmak için makineyi dezenfektan ile kullanmanız mümkündür. Cihazın 0,2 litrelik dezenfektan haznesine ürünün yanında hediye gelen Actijen'den ekleyerek derinlemesine temizliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Alf Bt-122 Buharlı Temizleyici Hangi Yüzeylerde Kullanılabilir?

Alf Bt-122 Buharlı Temizleyici Hangi Yüzeylerde Kullanılabilir?

Alf BT-122 Steam Force multi buharlı temizleyici hemen her yüzeyde kullanıma uygundur. Ahşap mobilya ve parkelerde, seramik yer döşemelerinde, halıların üzerinde kullanılabilir. Koltuklardan perdelere kadar tüm tekstil ürünlerini temizlemek için uygundur. Bu ürün; musluk kenarları, ocaklar, arabalar, jantlar, pencereler ve derzler için de tercih edilebilir. Temizlenmesi en zor köşelere bile rahatça ulaşır. Derinlemesine temizlik sağlar. Buharlı temizlik makinesini; mutfak, banyo, çocuk odası gibi hijyenin önemli olduğu alanlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu ürün ile halınızı süpürebilir, duvarları dezenfekte edebilir, vitrinlerin tozunu alabilirsiniz. Üstelik bu işlemleri gerçekleştirmek için herhangi bir eşyayı yerinden kaldırmanıza gerek yoktur. Buharlı temizleyici, her noktaya ulaşma yeteneğine sahiptir. Bu ürün, leke çıkarmadan parlatmaya kadar her türlü temizleme işlemi için kullanıma uygundur. Alf BT-122 Steam Force multi buharlı temizleyici yorumlarını inceleyerek bu ürünü satın almış olan kullanıcıların görüşlerinden ve deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.