İlgili Kategoriler
Ekran Boyutu
Fiyat
Görüntü Kalitesi
Smart TV
Görüntüleme Teknolojisi
Wi-Fi Özelliği
İşletim Sistemi
Model Yılı
Çözünürlük (Piksel)
Dahili Uydu Alıcı
HDR
Renk
Kurulum Gerekli mi?
Garanti Süresi
Garanti Tipi
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
"

Televizyon

" araması için 1557 sonuç listeleniyor

İhtiyacınıza Uygun Televizyon Modelleri

Televizyon; hareketli ya da durağan cisimlere ait görüntülerin, bir elektrik kaynağına bağlı olarak, uzağa iletimini gerçekleştiren önemli bir aygıttır. Söz konusu ürünler sayesinde bir ses ve görüntüyü dünyanın en uzak bölgelerine eş zamanlı hâlde iletmek mümkündür. Meydana gelen teknolojik gelişmelerin bir noktada televizyon üretim firmalarına da yansıdığı söylenebilir. Zaman içerisinde geçmişin tüplü televizyonlarının yerini HD, LED ve Plazma modeller almaya başlar. Trendyol’da günümüz teknolojisine uyumlu binlerce çeşit televizyon modeli bulunur. İhtiyacınıza uygun televizyon modelini belirleyerek kısa sürede sipariş verebilirsiniz.

Televizyon Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Televizyon Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Yaşadığımız teknoloji çağında görüntü ve ses sistemlerinin gelişim göstermesiyle birlikte markaların ürettiği televizyon modelleri de çeşitlenir. Yeni nesil televizyonlar, veri aktarma gayesinin yanı sıra gerçeküstü görüntüleri somut hâle getirmek üzerine çalışır. Bu noktada televizyon firmalarının ürettiği birbirinden farklı modeller bulunur. Bu modeller ekran özelliklerine göre Plazma, LCD ve LED olarak birbirinden ayrılır. Bunun yanı sıra yeni nesil televizyon modelleri üretim özellikleri çerçevesinde; oval, aynalı, dokunmatik, şarjlı, katlanabilir ve kameralı gibi farklı niteliklere sahip olarak tasarlanırlar.

Plazma akıllı televizyon modellerinde hareketli görüntüler maksimum akış kalitesine sahiptir. Bunun yanı sıra plazma televizyonların sunduğu en önemli avantajlardan biri de geniş izleme açısıdır. Bu sayede yan açılardan bile oldukça rahat ve konforlu bir biçimde televizyon seyredebilirsiniz. İzleme kapasitesini geliştirmek isterseniz gerçek ve yüksek kontrast oranına sahip plazma televizyon modellerini düşünmeden tercih edebilirsiniz. LCD ekran televizyon modelleri panel teknolojisinin bir ürünü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sayede söz konusu ekran modelleri gözü yormadan uzun süre etkinliğini sürdürür. LCD ekran modellerinde mesafe fark etmeksizin maksimum görüntü kalitesine ulaşmak mümkündür. Böylece salon ve oturma odası gibi yaşam alanlarında seyir keyfini artırabilirsiniz.

Trendyol’da göze çarpan televizyon modellerinden biri de LED görüntü teknolojisi sunan aygıtlardır. LED televizyonlar, LCD ekran modellerin gelişmiş bir versiyonu olarak bilinir. Söz konusu teknolojiden farklı olarak, gelişmiş televizyon modellerinde floresan yerine LED biçimde aydınlatmalar kullanılır. Böylece yüksek görüntü kalitesine erişmek mümkündür. Bu cihazlar, yüksek ışıkta meydana gelen yansıma sorununu önemli ölçüde ortadan kaldırır. Ayrıca kontrast ve 3 boyutlu gerçekçi görüntü konusunda iyi bir performans sergiler. LED ekran televizyon modelleri, sağladığı enerji tasarrufu nedeniyle de tercih edilir.

Günümüz teknolojisine uyumlu olarak geliştirilen televizyon modellerinin birtakım ayırt edici özellikleri bulunur. Mirror TV olarak da adlandırılan aynalı televizyon modelleri kullanıcıyı şaşırtan fonksiyonları ile tercih edilir. Televizyon kapalı hâlde iken klasik bir aynayı andıran cihaz, açıldığında kısa sürede görüntüleri yansıtmaya başlar. Özellikle hastane, restoran, otel ve şirketlerde yer tasarrufu için tercih edilen bir modeldir. Yenilikçi TV modellerinde karşımıza çıkan bir diğer çeşit de oval televizyonlardır. Curved TV olarak da adlandırılan oval televizyon modelleri, 3 boyutlu gerçeküstü görüntülerin yaratılmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra, bu ürünlerde, derinlik arttırıcı algoritması sayesinde 3 boyutlu televizyon modellerinde uzaklık ve yakınlık seviyesi daha belirgindir. Görüntüyü ve ışığı odak noktasında başarılı biçimde toplayan oval TV modelleri, gözü az yorma özelliği ile kullanıcıların beğenisini kazanır.

Teknolojiye uyumlu olarak firmalar tarafından geliştirilen modellerden biri de dokunmatik ekranlardır. Dokunmatik televizyon modellerinde komutlar dokunarak sağlanır. Böylece TV ve izleyici arasında bir komut bağı kurulması mümkün hâle gelir. Bu sayede geçmişin kumanda sistemleri de rafa kaldırılır. Bu cihazlar ile yenilikçi teknolojiye uyum sağlayan bir ekran sistemine ulaşmak mümkündür. Kullanıcılar tarafından dikkat çeken ekranlardan biri de katlanabilir özelliğe sahip modellerdir. Katlanabilir televizyon modelleri, ekranın belirlenen bölümlerinden kolayca katlanarak daha küçük bir hâle bürünebilir. Bu özellikler ile büyük ekran televizyonların yaşam alanlarında kapladığı yeri minimize etmek için ideal modellerdir. Katlanabilir özelliğe sahip ekranlar tek bir tıkla aşağıda yer alan bölmeye katlanarak sorunsuz biçimde girer. Böylece ev dekorasyonunda yerden tasarruf etmenizi sağlar. Cihazı çalışmadığı zamanlarda katlayarak korumaya alabilirsiniz. Bu sayede uzun ömürlü kullanım sağlar.

Günümüzde enerji tasarrufu yapmak isterken teknolojiye uyum sağlayan kullanıcılar tarafından tercih edilen bir model de şarjlı televizyondur. Söz konusu şarjlı televizyon modelleri genellikle portatif boyutlarda üretilir. Mini televizyonlar diğer elektronik aygıtlar gibi şarjlı sistemle çalışır. Böylece gittiğiniz her yere seyir keyfini yanınızda götürebilirsiniz. TV modellerini birbirinden ayıran teknik özelliklerden biri de kameralı modellerdir. Yenilikçi teknolojiye uyum sağlayan kameralı televizyon modelleri, alınan görüntünün belirli bir kitleye kısa sürede iletilmesini sağlar. CCTV yani kapalı devre televizyon anlamını taşıyan modeller güvenlik ve kontrol amaçlı kullanıma uygundur. Söz konusu modeller belirli bir kameradan alınan görüntüleri direkt olarak yansıtır. Bu özelliği ile düzenli kontrollerin sağlandığı iş hayatında da sıklıkla tercih edilir.

Televizyon Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Televizyon Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Her teknolojik aygıtta olduğu gibi yaşam alanlarına uygun televizyonu seçerken de dikkat edilmesi gereken hususlar bulunur. Bunlar; panel, çözünürlük ve ekran boyutu olarak sıralanabilir. Tercihinizi yaparken öncelikle karar vermeniz gereken teknik özelliklerden biri panel teknolojisidir. Televizyonun panel özellikleri, izleme kalitesinden görüş mesafesine kadar birçok detayı etkileyen önemli bir unsurdur. Günümüzde televizyonlar bu teknolojiye bağlı olarak LCD, LED, Plazma ve benzeri türlerde sıralanır. Yaşam alanları için doğru TV modelini seçerken panel teknolojisine karar vermek için “Televizyondan beklentilerim nedir?” sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Bu soruya verdiğiniz cevaplar sizi en doğru teknolojiyi seçmeye yönlendirecektir.

Maksimum görüntü kalitesine ulaşmak istediğiniz bir TV modelini seçerken önem kazanan hususlardan biri de çözünürlüktür. Ekran çözünürlüğü standart olan modeller Full HD, ortalama üzeri ekranlar 4k ve üst seviye modeller 8k çözünürlük teknolojisine sahiptir. Televizyonların sahip olduğu çözünürlük teknolojisi görüntüleri daha ayrıntılı ve keskin biçimde algılamanızı sağlar. Bu noktada bir görüntüden beklediğiniz maksimum ayrıntı seviyesine karar vererek doğru seçimi yapabilirsiniz. Televizyon izleyicilerinin göz sağlığını korurken ürünün yaşam alanlarında doğru konumlanmasını sağlayan en önemli kriter ekran boyutudur. Ekran boyutu, bir televizyonun görüntüleri belli oranda büyük ya da küçük şekilde göstermesini sağlar. Günümüzde ekran boyutları “inç” olarak isimlendirilir.

Günümüzde sık tercih edilen televizyon modelleri, ekran boyutlarına göre birbirinden ayrılır. Küçük televizyon 22 inç modeller, 49 x 27 cm boyutları ile küçük yaşam alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Televizyon 55 ekran olarak bilinen 2 inç modeller, çocuk ya da genç odalarında güvenle tercih edilebilir. Bunun yanı sıra televizyon 24 inç modellerin ölçüsü 53 x 30 cm olarak belirlenmiştir. Bu sayede küçük odalarda seyir kalitesini artırabilirsiniz. 32 inch smart tv ise 71 x 40 cm ölçülerine sahiptir. Bu modeli de dar yaşam alanları için tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda televizyon 32 inç modeller göz sağlığını tehdit etmez. Bu sayede güvenle tercih edilebilir.

32 inç smart tv televizyon 80 ekran ya da 82 ekran olarak kabul edilir. 82 ekran smart TV’ler konsol ya da ünitelere kolayca uyum sağlar. Televizyon 82 ekran modellerini salon, yatak odası ya da oturma odası gibi alanlarda güvenle tercih edebilirsiniz. Televizyon 40 inç modelin ölçüsü 89 x 50 cm olarak belirlenmiştir. Söz konusu ekran 40 televizyon ölçüleri, kullanıcının göz sağlığına zarar vermez. Bunun yanı sıra 40 inç modeller 102 ekran olarak bilinir. Televizyon 102 ekran modeller, standart yaşam alanlarına kısa sürede uyum sağlar. Televizyon 42 inç modeller 106 ekran olarak bilinir. Televizyon 106 ekran modellerinin ölçüsü 93 x 52 cm’dir. Böylece yakın mesafelerde güvenle tercih edebilirsiniz.

Kullanıcıların televizyon modellerinde tercih ettiği boyutlardan biri de 43 inç’tir. Televizyon 43 inç modeller, 95 x 54 cm ölçülerine sahiptir. Böylece küçük boyutların aksine ortalama salonlarda tercih edilebilir. 43 inç boyutuna sahip televizyon modelleri 108 ya da 109 ekran olarak isimlendirilir. Televizyon 108 ekranlar, büyük görüntü seviyesiyle kullanıcılar tarafından tercih edilir. Bunun yanı sıra televizyon 109 ekran modellerini de geniş görüş mesafesine sahip alanlarda tercih etmek mümkündür. 47 inç televizyon modelleri 120 ekran olarak isimlendirilir. Televizyon 120 ekran modeller 104 x 59 cm boyutlarında üretilir. Böylece bulunduğu her ortamda kullanıcıya sinematik bir izleme keyfi sunar. Televizyon 49 inç modellerin ölçüsü 108 x 61 cm olarak belirlenmiştir. Bu sayede kaliteli görüntüler sunarken göz sağlığını korumaya yardımcı olur.

Günümüzde 49 inç ölçüsüne sahip televizyonlar 124 ekran olarak isimlendirilir. Televizyon 124 ekran modeller en uzak mesafede bile canlı ve gerçekçi görüntüler yansıtmayı başarır. Televizyon 50 inç boyutunun standart ölçüsü, 111 x 62 cm olarak belirlenmiştir. Böylece ekran 50 televizyon ölçüsü oturma odası ve salonlarda güvenle tercih edilebilir. Ayrıca bu boyuttaki cihazlar 127 ekran olarak da isimlendirilir. Televizyon 127 ekran modelleri, görüş keyfinin geniş olduğu ev, hastane ya da otel gibi mekânlarda tercih edilir.

Televizyon 55 inç modeller 122 x 68 cm ölçülerine denk gelir. Söz konusu 55 televizyon ekran modellerinde sorunsuz bir sinema keyfi sürmek mümkündür. Televizyon 65 inç modellerin ölçüsü ise 144 x 81 cm olarak belirlenmiştir. Böylece geniş alanlarda maksimum seyir keyfini deneyimlemek mümkün hâle gelir. Bunun yanı sıra büyük televizyon kategorisinde görülen modeller 150 ekran ya da 110 inç televizyon olarak isimlendirilir. Televizyon 150 ekran modelleri evde sinema keyfini sorunsuz bir şekilde yaşamak için idealdir. Ev sinema sistemleri kurmak için büyük boyutlu televizyon modellerini tercih edebilirsiniz.

LED TV’ler Neden Tercih Edilmelidir?

LED TV’ler Neden Tercih Edilmelidir?

Geçmişin tüplü televizyon modellerinin yerini alan LED ekranlar kullanıcıya mükemmel seyir keyfi sunmak için geliştirilmiştir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte LED ekran modellerinde de belirgin değişimleri gözlemlemek mümkündür. Kullanıcıyı sorunsuz bir seyir deneyimi ile buluşturan LED TV ya da 12 volt televizyon modellerini tercih etmek için birbirinden farklı nedenler bulunur. Söz konusu sebepler; minimum enerji kullanımı ve maksimum görüntü kalitesi olarak sıralanabilir.

LED TV modelleri LCD teknolojinin aksine arkadan aydınlatmalı bir sistemle çalışır. Böylece floresan ve benzeri ışık kaynaklarının harcadığı enerji israfını büyük ölçüde ortadan kaldırır. Bunun yanı sıra bu cihazlar diğer televizyon teknolojilerine kıyasla oldukça uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Böylece uzun vadede kullanıcının bütçesine katkı sağlar. LED TV teknolojisini tercih edilebilir kılan bir diğer özelliği de yüksek görüntü kalitesidir. Bu cihazlar 3D gerçekçi görüntü, kontrast ve net renkler konusunda mükemmel bir performans sunar. Bunun yanı sıra yüksek ışıkta ekranda meydana gelen yansıma sorunu LED ekran teknolojisinde büyük ölçüde çözülmüştür. Bu sayede LED TV’ler ile maksimum görüntü kalitesine ulaşmak mümkün hâle gelir.

LED Televizyonlar Ne Gibi Yenilikler Sunar?

LED Televizyonlar Ne Gibi Yenilikler Sunar?

Siyah beyaz televizyonların yerini alan LED TV modelleri günümüzde pek çok yeniliğe ev sahipliği yapmayı başarır. Bu sistemlerde görüntüye yönelik pikseller, ışıklar aracılığıyla renklendirilir. Örneğin, siyah olan bölgelerde LED ışıklar kapatılarak maksimum görüntü kalitesi elde edilir. Bu sayede LED TV’leri izlerken yüksek bir görüntü kalitesine ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra standart televizyonlarda %70-75 oranında olan renk gösterim oranı LED TV’lerde %85’e ulaşır. Bu sayede gerçekçi ve canlı görüntüler elde etmek mümkündür. Bir uydu alıcı yardımıyla hayat bulan LED TV modellerinde ışık kaynakları, görüntüye göre ayarlanır. Böylece maksimum görüntü kalitesi sunmak için ekstra enerji harcamaya gerek kalmaz. Tüm bu gerekçeler ışığında; LED TV modellerinin hayal bile edemeyeceğiniz bir görüntü kalitesi sunması kaçınılmazdır.

Smart Televizyon (TV) Arayüzleri Nelerdir?

Smart Televizyon (TV) Arayüzleri Nelerdir?

Soundbar ya da media player ile enerjik bir ses sistemine kavuşturulan televizyon çeşitlerinin kullanıcıya sunduğu heyecan dolu özelliklerden biri de smart TV özelliğidir. Smart led tv modelleri hem bilgisayar hem de DVD player özelliklerini başarılı biçimde bir araya getirir. Smart TV özelliğine sahip modellerde dizi, film, video ya da müzikleri kısa sürede aktif hâle getirebilirsiniz. Bunun için her televizyonun sahip olduğu arayüz sistemi farklıdır. Genellikle smart televizyon arayüzleri; WebOs, Tizen, Android, Roku ve Amazon Fire olarak sıralanır. WebOs işletim sistemi, multimedya içeriğine odaklanan uygulama ve programların dâhil olduğu bir çeşittir. WebOs işletim sisteminde akıllı komut sistemlerinin yanı sıra sorunsuz erişim özelliği bulunur. Böylece kullanıcılara pratik bir deneyim sunar.

Tizen işletim sistemi sorunsuz ve hatasız bir seyir sunmak üzere özenle geliştirilmiştir. Basit arayüzün yanı sıra geliştirilmiş uygulama menüsü kullanıcıya keyifli bir deneyim sunmayı amaçlar. Akıllı televizyon modellerinde yaygın olarak kullanılan Android işletim sistemi sorunsuz bir uygulama kataloğu sunar. Bunun yanı sıra güncellemelere endeksli olarak ilerleyen Android işletim sistemi günümüz teknolojisine başarıyla uyum sağlar. Roku işletim sisteminin arayüz kullanımı da oldukça rahat ve pratiktir. Bunun yanı sıra çeşitli kanal özellikleriyle sorunsuz bir seyir keyfine ulaşmak mümkündür. Smart TV işletim sistemlerinden biri de Amazon Fire olarak bilinir. Amazon Fire işletim sistemi multimedya içeriklerin yanı sıra oyun gibi birçok etkinliğe de ulaşabilmenizi sağlar. Bunun yanı sıra oldukça pratik ve kullanışlı bir arayüze sahip olan Amazon Fire, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir.

Televizyon Fiyatları Ne Kadardır?

Televizyon Fiyatları Ne Kadardır?

Günümüzde teknolojiye uyumlu binlerce model televizyon üretilirken değişim gösteren unsurlardan biri de fiyat çizelgesidir. Televizyon fiyatları ürünün boyut, inç, işletim sistemi ve panel teknolojisine göre değişim gösterir. Örneğin küçük televizyon fiyatları kullanıcı cebine dost bir tutum sergilerken smart tv fiyatlarında daha yüksek rakamlara rastlamak mümkündür. Söz konusu büyük televizyon fiyatları standartlar ekran özelliği, panel sistemi ve boyutuna göre değişim gösterir. Bu noktada ekran boyutu büyüdükçe fiyat aralığının genişlediğini söylemek mümkündür. Televizyon fiyatları 32 inç modellerde daha düşük aralıkta seyreder.Ayrıca televizyon fiyatları 82 ekran modellerde panel teknolojisi ve işletim sistemine göre farklılıklar gösterebilir. Bu doğrultuda, televizyon fiyatları 120 ekran ve üzeri modellerde artışa geçmeye başlar. Televizyon fiyatları 140 ekran modellerinde yüksek fiyat bandında seyreder. Bunun yanı sıra sinematik bir keyfi doruklarına dek yaşamak isterseniz katlanabilir ya da oval televizyon fiyatlarına göz atabilirsiniz. Buna ek olarak televizyon ekipmanlarını tamamlamak için tv askı aparatı ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Televizyonun Kaç Ekran Olduğunu Nasıl Anlarız?

Televizyonun kaç ekran olduğunu kolay bir yöntemle öğrenerek hem tam ihtiyacınız olan ürünü alabilir hem de cihazın nereye sığacağını ölçebilirsiniz. Televizyon ünitesine ya da iki nesnenin arasına sığdırmak istediğinizde ürünü taşımak yerine kolaylıkla kaç ekran olduğunu ölçerek işlemi sonlandırabilirsiniz. Bunun için televizyon üreticilerinin kullandığı ölçüye göre hesap yapmanız oldukça sağlıklı sonuçlar verecektir. Ekranın bir köşesinden diğerine çapraz şekilde alınacak ölçünün verdiği sonuç, televizyonun kaç ekran olduğunu gösterir. Burada özellikle dikkat edilmesi gereken durum, kenarlıkların ekran hesabına dâhil edilmediğidir. Herhangi bir rafa televizyon seçimi yapacaksanız kaç ekran oluşu bu noktada doğru bir ölçüm aracı olmayabilir. Kaç ekran olduğunun net şekilde billinmesi için ölçüm sırasında görüntünün bulunmadığı kenarlıklar, bu ölçüme dâhil edilmemelidir. Yapılan hesaplama neticesinde bir köşeden diğerine çapraz ölçüm kaç cm çıkıyorsa, televizyonun ekranı tam olarak bu sonuca eş değerdir.

Televizyon Ne Kadar Elektrik Harcar?

Televizyonun kullanımı sırasında harcanan elektrik cihazın özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterir. Gelişen teknolojiyle uyumlu olarak pek çok televizyon, elektrik tasarrufu konusunda kullanıcıları memnun eden özelliklere sahiptir. Faturalarda büyük değişimlere neden olmadan konforlu izleme keyfi sunan televizyonlar hem fonksiyonel hem de tasarruflu oluşlarıyla oldukça sevilir. Televizyonun kaç ekran olduğu, hangi teknolojiyle üretildiği gibi faktörler, kullanım sırasında ne kadarlık bir elektrik tüketimi olduğunu belirleyen özelliklerdir. Bu noktada yeni bir televizyon satın alınacaksa geliştirildiği teknoloji incelenerek tükettiği ortalama elektrik belirlenebilir. Ekran boyutları arttıkça harcanan elektrik miktarı katlanacak olsa da günümüz teknolojisinde televizyonların çoğu, faturalarda büyük farkların hissedilmediği şekilde üretilir. Televizyonun sahip olduğu fonksiyonlar arttıkça buna bağlı olarak harcadığı elektriğin de değişeceği bilinmelidir. Yeni bir cihaz alınırken her bir özelliği dikkatle incelenmeli ve tükettiği enerjiye de araştırılan nitelikler arasında mutlaka yer verilmelidir.

Televizyon İnternete Nasıl Bağlanır?

Akıllı televizyon olarak pek çok kullanıcının hayatında yer edinmiş cihazlar, dizi ve film keyfi yaparken yalnızca yayınlanan kanallarla sınırlı olmamanızı sağlayacak ürünlerdir. İnternete bağlanabilme özelliği bulunan televizyonlar, dilediğinizi izleyebilme şansı sunduğu için herhangi bir yayın akışına uymak zorunda kalmamanızı da sağlar. İstediğinizi, dilediğiniz zaman izleyebilmek için akıllı televizyonunuzu internete bağlamanız gerekir. Bu işlemi nereden gerçekleştireceğinizden emin değilseniz Kross kaskyle hangi adımları atacağınızı öğrenebilirsiniz. Öncelikle televizyonunuzda bulunan ayarlar kısmını bulmanız ve bunların altında yer alan sekmeleri incelemeniz gerekir. Kablosuz ağ sekmesinin kimi televizyonlarda WI-FI seçeneği olarak da görülebileceği unutulmamalıdır. İnternet bağlantısının güçlü bulunduğu bir noktada konumlandırılmış televizyonda bu ağa bağlanmak için şifre girmek yeterli olacaktır. Kablolu şekilde interneti televizyona bağlamak içinse CAT5 ve CAT6 olarak isimlendirilen kimi yardımcı ekipmanlara ihtiyacınız olabilir. Televizyonunuzun özelliklerine uygun olarak internete bağlanma seçeneklerini kolaylıkla uygulayabilirsiniz.