ASVERA Veranda Katlanır Çamaşır Kurutmalık Çamaşır Kurutma Askısı

483,89 TL

Ürün Bilgileri

ASVERA Veranda Katlanır Çamaşır Kurutmalık Çamaşır Kurutma Askısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ev Marketi Satıcı Ünvanı: EVM İNTERNET MAĞAZALARI VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382023113400001 Vergi Kimlik Numarası: 3820231134
    Bu ürün Ev Marketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ? Veranda Yeni Nesil Çamaşır Kurutmalık ? Ev işlerini kolaylaştıran ve çamaşırlarınızı düzenli bir şekilde kurutmaya yardımcı olan Veranda Yeni Nesil Çamaşır Kurutmalık ile tanışın! Estetik dizaynı, geniş kullanım alanı ve dayanıklı yapısıyla evinizin en kullanışlı yardımcısı olacak. ? Özellikler ve Avantajlar ? Alüminyum Yan Çıtalar: Dayanıklı alüminyum yan çıtaları ile uzun ömürlü kullanım sağlar. 1. Kalite Plastik Aksam: Orijinal plastik aksamı, çamaşırlarınızı güvenle asmanızı sağlar. Vidasız Montaj: Elbiseye zarar vermeden kolayca monte edilebilir. Kolay Değiştirilebilir İp: Kaliteli ve dayanıklı ipi, çamaşırlarınızı güvenle askıya almanızı sağlar. Geniş Kullanım Alanı: Hareketli kanatları ile daha fazla çamaşır kurutabilirsiniz. Katlanabilir ve Taşınabilir: Kolayca katlanabilir ve taşınabilir tasarımı ile az yer kaplar. Tek Taraflı Kullanım: Balkon veya kalorifer üzerinde tek taraflı olarak kullanılabilir. Estetik Dizayn: Modern ve şık tasarımı, evinizin dekorasyonuna uyum sağlar. Mükemmel Denge ve Ağırlık Merkezi: Dengeli yapısı ile güvenli kullanım sağlar. Korozyon Dayanıklılığı: Statik boya sayesinde uzun ömürlüdür. ? Teknik Bilgiler ve Ambalaj Detayları ? Ürün Ebadı: 1075 x 835 x 1030 mm Ağırlık: 3.6 kg Ambalaj Ebadı: 95 x 100 x 1450 mm ? Şimdi Sipariş Verin! ? Ev işlerinizi kolaylaştırmak ve çamaşırlarınızı düzenli bir şekilde kurutmak için Veranda Yeni Nesil Çamaşır Kurutmalık'ı hemen sipariş verin! Asvera güvencesiyle ya da iletişime geçebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal
    Plastik
  • Renk
    Mor
Geri Bildirim Ver