7
Yazı Tahtası kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

CNZ 2 Adet 100x120 Pratik Akıllı Beyaz Kağıt Tahta Doldurulabilir Silgili Beyaz Tahta Kalemi Hediye

265 TL

Ürün Bilgileri

CNZ 2 Adet 100x120 Pratik Akıllı Beyaz Kağıt Tahta Doldurulabilir Silgili Beyaz Tahta Kalemi Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cengiz Yazı Gereçleri Satıcı Ünvanı: CENGİZ YAZI GEREÇLERİ DIŞ TİCARET İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206139693600001 Vergi Kimlik Numarası: 2061396936
    Bu ürün Cengiz Yazı Gereçleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Duvara ,Cama,Tahtaya Uygulanır. -Mıknatıs gibi Tutunur.Yüzeye Zarar Vermez. -2 Yüzeyi de Kullanılabilir. Yazılıp Silinebilir. -Nemli Bez yada Islak Mendil Kullanılmaz . -Beyaz Tahta Kalemleri Kullanılır.. -Kuru Silme Yapılmalıdır. -Uygulamadan Önce Yüzeyin Tozunu Mutlaka Alınız. Doldurulabilir Silgili Beyaz Tahta Kalemi hediyeli

Ürün Özellikleri

  • Ölçü 100 x 120
Geri Bildirim Ver

CNZ 2 Adet 100x120 Pratik Akıllı Beyaz Kağıt Tahta Doldurulabilir Silgili Beyaz Tahta Kalemi Hediye

Beyaz tahtalar, pratik ve temiz kullanım biçimleri ile sıklıkla tercih edilen kırtasiye ürünleridir. CNZ 2 adet 100 x 120 pratik akıllı beyaz kağıt tahta doldurulabilir silgili beyaz tahta kalemi hediye, mıknatıs gibi yüzeye tutunan yapısı sayesinde her alanda tekrar kullanılabilir. Aynı beyaz tahtayı birden fazla alana yapıştırarak defalarca kullanmak mümkündür. Optimum boyut özellikleri; birçok mekanda, farklı amaçlarla kullanılmasına olanak sağlar. Beyaz renginin üzerinde yazılar ve çizgilerle kolaylıkla belli olur. Detayların karşıdan ve uzaktan seçilmesini sağlar. Yüzeylere tutturulması ve çıkarılması oldukça kolaydır. Akıllı tahta kalemleri ile üzerine yazı yazılabilir ve kuru bez yardımıyla tamamen temizlenir. Yazı yazmanın yanında yansıtma perdesi olarak da kullanılır. CNZ beyaz akıllı tahtanın bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Yüzeylere tutunma özelliği
  • Detaylar için ideal renk
  • Tekrar tekrar kullanılabilir

Yaratıcılığı Destekleyen CNZ 2 Pratik Akıllı Beyaz Tahta

Yaratıcılığı Destekleyen CNZ 2 Pratik Akıllı Beyaz Tahta

CNZ akıllı beyaz tahta; duvar, cam, pürüzsüz ahşap yüzeyler gibi birçok alana kendiliğinden tutunur. Yapıştırıcıya gerek duyulmaması sayesinde kullanım alanları ve zamanları konusunda esneklik sağlar. CNZ pratik akıllı beyaz tahta; pürüzsüz, parlak bir yüzeye sahiptir. Bu özelliği sayesinde üzerinde yazı yazmak ya da çizim yapmak oldukça zevkli ve kolaydır. Beyaz rengi üzerinde renkler, çizgiler ve ayrıntılar kolaylıkla ayırt edilir. Tahta kalemlerini kullanarak yaratıcı çizimler ya da işlemler yapılabilir; yazı, not ve duyurular yazılabilir. Kolaylıkla temizlenmesi kullanım esnekliği sağlar. Üzerinde arka arkaya işlem yapılması kolaylaşır, aklınıza gelen fikirleri beklemeden yazıya dökmenize olanak sağlar. CNZ 2 adet 100 x 120 pratik akıllı beyaz kağıt tahta doldurulabilir silgili beyaz tahta kalemi hediye yorumları kısmından faydalanarak ürünü satın alanların fikir ve tecrübelerine kolaylıkla erişebilirsiniz.

Konforlu CNZ 2 Adet 100 x 120 Pratik Akıllı Beyaz Tahta

Konforlu CNZ 2 Adet 100 x 120 Pratik Akıllı Beyaz Tahta

CNZ akıllı beyaz tahtanın pratik ve konforlu kullanım özellikleri bulunur. Kuru bez, kağıt mendil veya tahta kalemi gibi birçok ürünle kolaylıkla temizlenebilir. Malzemesinin yapısı gereği kirleri ve tozu hapsetmez. Her iki yüzeyi de tutunma özelliğine sahiptir. Böylece ters düz ayırt etmeden de montajı yapılır. İki adet 100 x 120 cm olan tahtayı yan yana veya alt alta yapıştırarak büyük bir yazı alanı elde edebilirsiniz. Aynı zamanda ikisini de farklı mekanlarda kullanarak ürünün konforundan birden çok yerde faydalanabilirsiniz. Yapışma ömrü kullanım sıklığına ve biçimine bağlı olarak değişkenlik gösterir. CNZ 2 adet 100 x 120 pratik akıllı beyaz kağıt tahta doldurulabilir silgili beyaz tahta kalemi hediye kullananlar, çok sık yerini değiştirmediği ve doğru bakım yaptığı sürece bir yıla kadar üründen faydalanabilir.

CNZ 2 Adet 100 x 120 Pratik Akıllı Kağıt Tahta Fiyatları

CNZ 2 Adet 100 x 120 Pratik Akıllı Kağıt Tahta Fiyatları

CNZ akıllı beyaz tahtanın birçok farklı şekilde ve alanda kullanılabilir. Evlerde; öğrencilerin ya da profesyonellerin kişisel çalışmalarını not etmesi ve işlem yapabilmesi için kullanılabilir. Hızlı çizim ya da fikir not etmek için oldukça pratik bir üründür. Ortak alanlarda duyurular, çizelgeler gibi pek çok bilgiyi paylaşmak amacıyla asılabilir. Etüt merkezleri ya da okullarda; ofislerde sunum amacıyla ve daha pek çok alanda bilgi paylaşımı için tercih edilebilir bir üründür. Silinip tekrar kullanılabilmesi sayesinde kağıt gibi tek kullanımlık malzemelerden tasarruf etmeye yardımcı olur. Üzerine sadece silinebilir tahta kalemleri ile işlem yapılması önerilir. Islak ya da nemli temizleme yapılması yapışma özelliğine zarar verir. CNZ 2 adet 100 x 120 pratik akıllı beyaz kağıt tahta doldurulabilir silgili beyaz tahta kalemi hediye fiyatı ve kampanyalarını takip ederek kolaylıkla satın alabilirsiniz.