CREST 3d Whitestrips Glamorus White 28 Strips

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CREST 3d Whitestrips Glamorus White 28 Strips

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Crest 3D Beyaz Beyaz Şeritler ile kendinize daha beyaz, daha çekici dişler verin. 10 yıldan uzun süredir inatçı, yerleşik lekeleri günde sadece birkaç dakika içinde çıkarabilirler. Bu 3D beyazlatma şeritlerinden elde ettiğiniz sonuçlar altı ay veya daha uzun sürebilir. Kullanımlarını ve yerinde durmalarını kolaylaştıran kaymaz bir tasarıma sahiptirler. Her birim 14 çift şerit içerir. Sadece uygulayın, günde 30 dakika tutun ve daha parlak, daha beyaz dişlere merhaba deyin. Crest 3D Beyaz Beyaz Şeritler: Toplam 14 tedavi için 28 şerit içerir Günde 30 dakika kullanın Crest diş beyazlatma şeritleri kaymaz bir tasarıma sahiptir Önde gelen beyazlatıcı diş macunundan 25 kat daha iyi beyazlatmaya yardımcıdır. Dağınık tepsi veya jel yok Etkiler 6 ay veya daha uzun sürer ADA onaylı . Ürünlerimiz güncel ve tazedir. . Made in USA

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Beyazlatma Seti
Geri Bildirim Ver