CREST 3d Whitestrips Professional Effects (15 Paket / 30 Bant)

1.980 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CREST 3d Whitestrips Professional Effects (15 Paket / 30 Bant)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hggrup Satıcı Ünvanı: HASAN GÜNTÜR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4380361576
    Bu ürün hggrup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI: Düzenli tedavi sonunda 2 yıl kalıcı beyaz dişlere sahip olun. Bantların kullanımı basit, ağrısız ve zararsızdır. Dişlerinizin beyazlamasında mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. ÜRÜN KULLANIMI: Aralıksız her gün 1 kez olmak üzere, 30 dakika boyunca bantları dişlerinize uygulayınız. (Etkili ve kalıcı sonuç elde etmek için 1 tam kutu kullanım önerilmektedir.) 1-Paketi açınız ve kuru eller ile bandı paketinden çıkarınız. Daha kolay uygulama için önce alt dişlerinize bandı yapıştırınız ve hemen sonrasında üst dişler için uygulamaya geçiniz. 2-Bir ayna yardımı ile bandın jel olan yüzeyini dişlerinize yapıştırınız. Bantları diş eti çizginize hizalayınız ve iyi bir temas için nazikçe bastırınız. (Bantların diş etiniz ile temas etmemesine özen gösteriniz.) Bandı dişinize sabitlemek için bandın geri kalan kısmını dişlerinizin arka kısmına doğru kıvırınız. (Bu sayede dişlerinizin arka yüzünde ki lekeler de giderilecektir.) 3-30 dakikalık kullanım sonunda bantları nazikçe dişlerinizden çıkarınız. (30 dakikalık kullanımı bant sayınıza göre her gün aralıksız tekrar ediniz.) En iyi sonuca ulaşmak için bantları kullanmaya başlamadan öncesinde dişlerinizi fırçalamayınız. Kullanımı gerçekleştirdikten ortalama 1 saat sonrasında, dişlerinizi hafifçe fırçalayınız.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Beyazlatma Seti
Geri Bildirim Ver