Dedalus Kitap Insan Nedir? Mark Twain

90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
9 saat 30 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
90,93 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 4 gün içinde
Kurumsal Fatura
115,60 TL
9 saat 30 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
450 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
128,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dedalus Kitap Insan Nedir? Mark Twain

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ana Kitabevi Satıcı Ünvanı: ANA BASIN YAYIN GIDA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068005554800012 Vergi Kimlik Numarası: 0680055548
    Bu ürün Ana Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İnsan Nedir?

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mark Twain
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İnsan Nedir? - Mark Twain | Dedalus Yayınevi

İnsan Nedir Mark Twain tarafından kaleme alınmış bir kitaptır. 193726 koduyla satışa sunulmaktadır. Dedalus yayınevi tarafından İnsan Nedir Mark Twain adlı bu kitabı okuyucular ile buluşturmaktadır. İkili diyalog şeklinde yazılmış bu kitap okunması gereken bir kitaptır. Okuyucular ile buluşan bu kitap ilk kez 2015 yılında basılmıştır. Dili Türkçe’dir. Sunuş ve dil gereği Twain’in farklı bir eseridir. Yaşlı ve genç adam arasında geçen bu diyaloglar öğretici bir özelliğe sahiptir. Bu sebeple okuyuculara oldukça fazla bilgi katabilmektedir. Büyük küçük herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği ve yeni bilgilere sahip olabileceği bu kitap, Dedalus yayınevi tarafından okuyucuları ile buluşturulmak üzere basılmıştır. Okuyuculara büyük fayda sağlayan bu eser ile hayata dair yeni bakış açıları oluşturulabilir.

  • Ciltsiz
  • 136 sayfa
  • 13 cm x 20 cm ebat

İnsan Nedir? - Mark Twain Kitap Özellikleri

İnsan Nedir? - Mark Twain Kitap Özellikleri

İnsan Nedir Mark Twain özellikleri arasında ciltsiz olması vardır. Kitap ciltsiz bir kitaptır. Kitabın toplam sayfa sayısı 136 sayfadır. Kitabın dili Türkçe’dir. Kitabın ebatları 13 cm x 20 cm dir. Hamur tipi 2. Hamurdur. Kitabın yazarı Mark Twain, kitabın çevirmeni ise Esra Damla İpekçi’dir. Kitabın basıldığı yayınevi Dedalus, ilk basım tarihi 2015’tir. 193726 kodu ile satışa sunulmaktadır. İkili diyalog şeklinde kaleme alınan bu eserde akıcı bir anlatım yer almaktadır. Bu akıcı anlatım sayesinde kolay bir şekilde kitaba adapte olunur ve sayfalarca okuma yapılabilir. Kitabın az sayfa sayısına sahip olması da kitabı kısa sürede bitirilebilen bir kitap haline getirir. Akıcı anlatımı sayesinde okuyucunun canını sıkmadan ve yormadan kolay bir anlatım sunar.

İnsan Nedir Mark Twain İçeriği

İnsan Nedir Mark Twain İçeriği

İnsan Nedir Mark Twain içeriği oldukça ilgi çekici olan bir kitaptır. Sunuş ve içerik bakımından Mark Twain’in diğer kitaplarından ayrılmaktadır. Kitapta bir yaşlı adam ve bir genç adam arasındaki diyaloglara tanıklık edilir. Yaşlı adam, genç adama hayat hakkında bir şeyler öğretir. Ona doğruyu göstermeye çalışır. Bu sebeple okuyucular bu kitabı okuduklarında hayata dair pek çok şey öğrenmiş olurlar. Kitabı okurken okuyucu da kendini kitaba dahil olmuş gibi hisseder. Bu durum okuyucuda daha fazla okuma isteği uyandırır. Okurken sorgulamaya iten bu kitap hayata dair pek çok konuda okuyuculara ders ve öğüt vermektedir. Bu sebeple herkesin okumasında fayda olan bir kitaptır. İnsan Nedir Mark Twain yorum olarak okuyuculardan oldukça olumlu yönde yorum almış bir kitaptır.

İnsan Nedir Mark Twain Kitabı Uygun Fiyatlı Mıdır?

İnsan Nedir Mark Twain Kitabı Uygun Fiyatlı Mıdır?

İnsan Nedir Mark Twain fiyatı, ürünün bir kitap olduğu düşünüldüğü takdirde verilen paraya değmektedir. Satın alınan ürün bir kitap olduğunda uzun yıllar boyunca başına herhangi bir olumsuzluk gelmeden muhafaza edilebilmektedir. Bu sebeple verilen parayı da karşılayabilmektedir. Verilen ücret karşılığı alınan hizmetin yıllar boyunca olduğu düşünüldüğünde İnsan Nedir? Kitabı uygun fiyatlı bir üründür. Bir tane satın alınıp kütüphanenize ekleyerek uzun yıllar boyunca faydalanabilirsiniz. Bu sebeple kitaba verilen ücret bir şekilde okuyucuya fazlasıyla geri dönebilmektedir. Tüm bunlar düşünüldüğü takdirde Mark Twain’in kaleme almış olduğu ve çevirmenliğini Esra Damla İpekçi’nin yaptığı İnsan Nedir? kitabı oldukça uygun fiyatlı bir ürün olarak örnek gösterilebilir.