drop Dil Temizleme Fırçası Seti + Dil Macunu 25 ml

325 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

drop Dil Temizleme Fırçası Seti + Dil Macunu 25 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DepodanSec Satıcı Ünvanı: YÜKSEL ÖZDOĞRU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6840022141
    Bu ürün DepodanSec tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dil Temizleme kitimiz özel dil jeli (25ml) ve onedroponly dil temizleyici profesyonel deluxe pratik dil temizleyiciden oluşur. Bu, kaplamanın dilden etkili bir şekilde çıkarılabildiği çift sıra kıllara ve gevşetilen kaplamanın kolayca çıkarılabildiği bir kazıyıcı kenara sahiptir. Dil kaplaması hoş olmayan ağız kokusunun en yaygın nedenlerinden biridir. Ağız kokusu, genellikle dilin arka kısmında toplanıp yerleşen organik maddelerin parçalanması sonucu oluşur. Dil kaplaması normal fırçalamayla kolayca çıkarılamaz ancak özel bir dil kazıyıcıyla çıkarılabilir. Setimiz 2 parçadan oluşmakta, Dil temizleyici
  • Professional Deluxe dil temizleyicisi, dil üzerindeki kaplamayı etkili ve tamamen çıkarmak için kullanılabilecek bir kıl ve kazıyıcı tarafa sahiptir. Ergonomik tasarımı ve uygun malzemeleri sayesinde dilin mukozası en iyi şekilde korunur. Dil Jeli (25ml)
  • . Çinko iyonları, hoş olmayan kokudan sorumlu olan uçucu kükürt bileşikleriyle reaksiyona girerken, CPC ağız kokusunu engeller ve plak önleyici etkiye sahiptir. Dil temizleyici ve dil jeli kombinasyonu , dil kaplaması ve bunun sonucunda ortaya çıkan ağız kokusuyla mücadelede son derece etkili bir yöntemdir. Ağız kokusuna şans vermeyin - OneDropOnly'nin dil temizleme setini kullanın. Dil kazıyıcıyla dil kaplamasının çıkarılmasını günlük diş fırçalama rutininize ekleyin. Dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağız hijyenine biraz zaman ayırın ve dilinizi etkili bir şekilde temizlemek için OneDropOnly dil temizleme setimizi kullanın. Dil temizle Setimizin kullanım şekli çok basit olup, Dil temizleyicinin kıllarına 1-2 damla jel sürün ve hafif bir baskıyla dilin üzerine yayın. Dil temizleyiciyi ters çevirin ve kazıyıcıyı kullanarak dil temizleyiciyi arkadan öne doğru çekerek dil üzerindeki gevşemiş kalıntıları çıkarın. Kullandıktan sonra ağzınızı suyla çalkalayın ve dil temizleyiciyi ılık suyla temizleyin. Düzenli kullanım için dil temizleyiciyi 4-6 hafta sonra değiştirmenizi öneririz.
Geri Bildirim Ver