Eker Test 6 Sınıf Dinlendiren Defter

110 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eker Test 6 Sınıf Dinlendiren Defter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapokurum Satıcı Ünvanı: AYIŞIĞI KİTAP KIRTASİYE DAĞITIM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0121046132500001 Vergi Kimlik Numarası: 1210461325
    Bu ürün kitapokurum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İzzet Eker İzzet Eker, Kitap, Hazırlık Kitapları, Ortaöğretim 5.6.7.8.Sınıflar, 6.Sınıf, Arı Yayınları, 6 Sınıf Dinlendiren Defter, 9786059054485 4'ü Bir AradaGörsel Konu ÖzetleriSoru BankasıEtkinlik KitabıDin Dersi DefterimAkıllı Tahta UyumluYeni dönemde çıkan bütün kitaplar incelenmiş olup, piyasada bu fiyata ve bu kalitede öğrencilerimizin alabileceği en iyi ürün olduğunu

Ürün Özellikleri

  • Boyut
    Normal Boy
  • Sınıf
    6. Sınıf
  • Basım Dili
    Türkçe
  • Basım Yılı
    2021
  • Kitap İçeriği
    Soru Bankası
  • Setli/Tekil
    Tekil Ürün
  • Ders
    Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Eker Test 6. Sınıf Dinlendiren Defter

İnsanlar, okul hayatına başlar başlamaz onlardan durmaksızın çalışmaları beklenir. Özellikle öğrencilik hayatlarında derslerde başarılı olmaları için aileler büyük bir çaba içine girer. Çocuklarda ise durum tam tersidir. Onlardan oyun oynamaları gereken yaşlarda derslerine odaklanmaları beklenir. Bu sebeple okumaya isteksiz olabilirler. Öğrencilerin derslerine gereken önemi vermeleri için öğrenirken aynı zamanda yaşlarına uygun şekilde oyunlardan da mahrum bırakmamak gerekir. Eker Test 6. Sınıf Dinlendiren Defter tam da bu ihtiyacınızı karşılamak amacıyla basılır. Ünite sonlarındaki bulmaca, kelime avı ve sudoku ile öğrenciler Din Kültürü ve Ahlak Bilgisini öğrenirken eğlenmeye devam eder. Akıllı tahta ve mobil cihazlarla uyumlu olan Eker Test Dinlendiren Defter 6. Sınıf çocukların yoğun ilgi duyduğu tabletlere de yüklenerek her ortamda öğrenmeyi mümkün kılar.

  • Konu özetleri
  • Öğretici etkinlikler
  • Deneme sınavları

Eğlenerek Öğreten Eker Test Defter 6. Sınıf

Eğlenerek Öğreten Eker Test Defter 6. Sınıf

Çocuklara birebir eğitim vermek zaman zaman zor olabilir. Bunun temel sebebi ailelerin çocuklara eğitim verirken izledikleri yolun direkt bilgi vermek olmasından kaynaklanır. Bu sebeple öncelikle öğrenciler okulda profesyonel eğitim almaya başlar. Bunun yetmediği zamanlarda ise aileler özel ders öğretmenleri ile ilerlemeyi düşünebilirler. Her çocuğun öğrenme metodu farklı olduğu için doğru eğitim sisteminin bulunması önemlidir. Çocukların ilgisini çekecek içeriklerle donatılan Eker Test Dinlendiren Defter ile bu sorunun aşılması amaçlanır ve çocuklar sanki oyun oynuyor hissine kapılarak din eğitimlerini tamamlama imkanı bulabilirler. 1 sayfalık konu özeti, 2 sayfalık etkinlik ve 5 soruluk kazanım testleriyle öğrencilerin konuları bir bütünlük çerçevesinde anlamasına yardım eder. Yüzlerce etkinlik ile öğrenmeyi kolaylaştıran bu ürün pekiştirme bölümleriyle desteklenir ve öğrencinin konuya ne kadar hakim olduğunu test eder.

Eker Test Defter ile Öğrenmenin Kolay Hali

Eker Test Defter ile Öğrenmenin Kolay Hali

Öğrencilerin kolay şekilde öğrenmesi için konu özetleriyle oluşturulan içeriğin her konuya özgü karikatürler ile süslenmiş olması, kitabı daha da ilgi çekici kılar. Konu özetleri sonundaki doğru yanlış soruları ve boşluk doldurma etkinlikleri de ünitelerin bütünüyle öğrenilmesine yardım eder. Eker Test 6. Sınıf Dinlendiren Defter kullananlar, çocuklarının okul sınavlarında başarılı olduğunu belirtir. İçeriğinde surelerin sesli okunuşlarına da yer veren bu defter ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinin temel taşını oluşturan Arapça’ya ilgi duymaları ve sureleri Kur’an'daki şekliyle öğrenmeleri amaçlanır. Aynı zamanda surelerin Türkçe olarak meallerine de yer verilmesi surelerin daha akılda kalıcı olmasını sağlar. Eker Test 6. Sınıf Dinlendiren Defter yorumları incelendiği takdirde kullananların üründen aldıkları verim ve çocukların gelişme düzeyindeki değişim, ürün hakkında net fikir edinmenize yardım eder.

Eker Test 6. Sınıf Dinlendiren Defter Fiyatı ve Kampanyaları

Eker Test 6. Sınıf Dinlendiren Defter Fiyatı ve Kampanyaları

Geleceği güzel çocuklar mutlu aile ilişkilerini de beraberinde getirir. Öğrenciler genellikle çalışırken uzun uzun okumayı ilgi çekici bulmaz. Eker Dinlendiren Defter bu konuyu en güzel şekilde çözer. Başarılı bir öğrencilik hayatı çocuğunuzun geleceği anlamına gelir. Çocukların geleceği bir bakıma aileler tarafından yapılan ekstra çabalarla kurulur. Çocuğunuzun sizi gururlandıracak seviyede başarıya ulaşmasının maliyeti oldukça düşüktür. Eker Test 6. Sınıf Dinlendiren Defter fiyatı ile de öne çıkan yayınlardan biridir. Siz de çocuğunuzun geleceğini kurmasına katkıda bulunmak istiyorsanız 9786059054485 kodu ile sunulan bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde çevresine göre bilgili bir birey olmasını arzuluyorsanız Eker Test 6. Sınıf Dinlendiren Defter satın almak için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda müşteri yorumları kısmına bakarak ürün hakkında detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz.