Fakir Inovator X Plus 7286 Şarjlı Dikey Süpürge Antrasit Mavi

8.950 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.849 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fakir Inovator X Plus 7286 Şarjlı Dikey Süpürge Antrasit Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir Inovator X Plus 7286 Şarjlı Dikey Süpürge Antrasit Mavi

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi
    2 Yıl
  • Güç (Watt)
    700-1000 Watt
  • Özellik
    Şarjlı
  • Hazne Kapasitesi
    500-1000 L
  • Motor Teknolojisi
    BLDC
Geri Bildirim Ver

Fakir Inovator X Plus 7286 Şarjlı Dikey Süpürge Antrasit Mavi

Temizlik herkes için en önemli şeylerin arasında en başta gelen unsur. Özellikle konu evler olduğu zaman kişiler evlerinin en temiz halinde olması için oldukça fazla özen gösterirler. Fakat evlerde temizlik yapmak ve temizliğin kalıcılığını sağlamak her zaman için o kadar kolay değildir. Fakir Inovator X Plus 7286 şarjlı dikey süpürge evde temizliği kolaylaştırmak için tasarlanmıştır.

 
  • Akıllı çekim gücü ayarlama özelliği
  • Toz bırakmayan kolaylık
  • Son teknoloji dokunmatik led ekran

Fakir Inovator X Plus Dikey Süpürge Özellikleri

Fakir Inovator X Plus Dikey Süpürge Özellikleri

Fakir Inovator X Plus 7286 şarjlı dikey süpürge özellikleri kolay temizlik amaçlanarak geliştirilmiştir. Şarjlı dik süpürge özelliği taşıyan Fakir Inovator X Plus farklı bölgelerde mükemmel temizlik sağlar. Evdeki her bölgede bu kadar iyi temizlik sağlayabilmesi için tasarlanan beş farklı başlığı ile satışa sunulur. Her bir başlık farklı bir zemin için tasarlanmıştır ve böylece hangi zeminde temizlik yapıldığına bakılmaksızın her yerdeki tozları ve kirleri kolayca çeker. Mini turbo başlık ile kıl, tüy ve saç gibi partiküllerin rahatça temizlenmesini sağlar. Turbo yer başlığı ise yerdeki her türlü toz parçacığını hızla çekerek zeminde herhangi bir parçacığın ve tozun kalmasını önler. Fakir dikey süpürge tasarlanırken evde bulunan her yüzey düşülmüştür. Çizilmesi olası olan zemin ve mobilyalar için özel olarak tasarlanan hassas döşeme başlığı ile mobilyalarınızın üzerindeki tozlardan kolayca arınabileceksiniz. Mobilya altları ve döşeme kenarları gibi ulaşılması zor olan yerler için kenar köşe başlığı ve hem mobilya hem de döşemelerde derinlemesine temizliği sağlamak için 2’si bir arada mobilya-döşeme başlığını kullanabilirsiniz.

 

Fakir Inovator X Plus Süpürge Antrasit Mavi Kullanımı

Fakir Inovator X Plus Süpürge Antrasit Mavi Kullanımı

Fakir Inovator X Plus 7286 şarjlı dikey süpürge antrasit mavi rengi ile şık bir görünüm yakalarken aynı zamanda kolay ve pratik kullanımı ile de fark yaratır. Fakir dikey süpürge ile temizlik yaparken Fakir süpürge evin ortalama toz yoğunluğuna göre emiş gücünü ayarlayarak kullanım kolaylığı sağlar. Farklı bölgelerde mükemmel temizlik sağlayan başlıkları ile de kolay ve kusursuz temizliğin kaliteli halini sunar. Kablosunun olmayışı ile hareket rahatlığı sağlayan dikey süpürge aynı zamanda uzun ömürlü şarjı ile kesintisiz temizlik deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Siz temizlik yaparken her türlü ayrıntıyı sizin için düşünen ve ayarlayan süpürge evin uzun süre temiz kalmasını ve temizlik sürecin çok daha az yorucu geçmesini sağlar. Ağır bir makine olmaması ile de herkesin kolayca kullanabileceği bir makine olarak şarjlı süpürge makinelerinin en iyileri arasında yerini korur. Her açıdan daha iyi bir deneyim ve kaliteli uzun ömürlü bir kullanım sunmayı amaçlayan Fakir şarjlı dikey süpürge makinesi evinde keyifli ve kolay temizliğin tadını çıkarmak için en seçeneklerdendir.

 

Fakir Inovator X Plus Süpürge Antrasit Mavi Fiyatı ve Yorumları

Fakir Inovator X Plus Süpürge Antrasit Mavi Fiyatı ve Yorumları

Fakir Inovator X Plus şarjlı dikey süpürge kullanıcılarına her türlü kolaylığı sağlarken aynı zamanda pil ömrü uzun şarjlı süpürge deneyimi ile hızla şarjı biten ve temizliğin yarım kaldığı istenmeyen durumların yaşanmasını engeller. Dokunmatik led ekranlı modern tasarımı ile kullanıcıların gözüne de hitap eder. Klasik süpürge makinelerin aksine daha ergonomik bir yapıda olan Fakir Inovator X Plus şarjlı dikey kullanılmıyor iken de çok fazla yer kaplamaz. Hem kullanımı esnasında hem de kullanımı yapılmıyorken kullanıcılarının rahatı düşünülerek tasarlanmış dikey süpürge rahat bir temizliğin anahtarı olarak görülebilir. Daha önce Fakir Inovator X Plus 7286 şarjlı dikey süpürge alıp kullanmış kişilerin deneyim ve yorumlarını okuyarak daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz Fakir Inovator X Plus 7286 şarjlı dikey süpürge yorumları kısmına göz atabilirsiniz. Fakir Inovator X Plus 7286 şarjlı dikey süpürge fiyatı için Trendyol’a bakabilir ve buradan ürünü rahatlıkla sipariş verebilirsiniz.